Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç yumurtlama olabilir canım bende de 15. Gün yumurtlamam gereken ay 20. Gün yumurtlamıstım ovulasyon testi ile öğrenmiştimTam bu ay sabah iliskileri ile iyi degerlendirdik derken benim yumurtlama akintim yok ortada yahu. Bugün hatta dun olmasi lazimdi neden olmadi ki
Geç yumurtlama olabilir canım bende de 15. Gün yumurtlamam gereken ay 20. Gün yumurtlamıstım ovulasyon testi ile öğrenmiştim
Düzenli adet oluyosan eğer bat 12 ekimse 28 eylül günü yumurtlamışsın canımBenim yumurta akı akıntısı 11. Gün geldi ve sadece bir gün surdu. Ondan sonra beyaz akinti devam ediyor gelmeye. Yani benim yumurtlama günüm o günler mi oluyor. Bat 12 ekim.
Çok teşekkür ederim cevabın için. 26 eylül de ilişki olmuştu. InşaAllah tutmuştur.Düzenli adet oluyosan eğer bat 12 ekimse 28 eylül günü yumurtlamışsın canım
Ben de düzenli adet oluyorum ama geç yumurtladım aydan aya stres, yenilen yiyecekler, kullanılan ilaçlar gibi faktörlerden kaynaklı geç yumurtlama olabiliyor her ay aynı gün yumurtlama olmayabiliyorDüzenli adet oluyosan eğer bat 12 ekimse 28 eylül günü yumurtlamışsın canım
Aynen her ay aynı olmuyor. Ben akinti sayesinde anlayabildim ki 4 aydır bende o akinti gelmiyordu. Ilk defa bu ay gördüm. Takip etmek lazım.Ben de düzenli adet oluyorum ama geç yumurtladım aydan aya stres, yenilen yiyecekler, kullanılan ilaçlar gibi faktörlerden kaynaklı geç yumurtlama olabiliyor her ay aynı gün yumurtlama olmayabiliyor
Ben bu ay yumurta takibi yaptırdım doktor öyle söyledi bu ay tutmazsa bidaha ki ay için hemen hemen aynı olur dedi +2 -2 yaparsın dedi. Gerçi akıntıdan anlaşılıyor çatladığı bildiğin sümüksü şeffaf uzayan akıntı geliyo yumurtanın dış çerçevesiymiş o akıntıBen de düzenli adet oluyorum ama geç yumurtladım aydan aya stres, yenilen yiyecekler, kullanılan ilaçlar gibi faktörlerden kaynaklı geç yumurtlama olabiliyor her ay aynı gün yumurtlama olmayabiliyor
Erken gebelik testi var ya fortel veya predictorun onlardan yaparsanız ve geç döllenme yoksa çıkarBAT 5-6 ekim yarın test yapsam çıkar mı?
teşekkür ediyorum yarın sabah yapayım inşallah olumsuz çıkmazErken gebelik testi var ya fortel veya predictorun onlardan yaparsanız ve geç döllenme yoksa çıkar
Bat 20 ekimKızlar EKİM AYI BAT gunlerinizi söyleyebilirmisiniz
Yeni ayın listesini yapalım
Bu yazıyı cevapla diyerek dönebilirmisiniz
Sayfada aktif olmayanlar olduğu için herkezi yazmaya kalktım onlarca sayı çıktı yapamadım yaz yaz bitmiyor.
En iyisi aktif olanlarda liste yapmak sanırım :)
Bat 12 ekimKızlar EKİM AYI BAT gunlerinizi söyleyebilirmisiniz
Sayfada aktif olmayanlar olduğu için herkezi yazmaya kalktım onlarca sayı çıktı yapamadım yaz yaz bitmiyor.
2 ekim cnm.Kızlar EKİM AYI BAT gunlerinizi söyleyebilirmisiniz