- 23 Mayıs 2017
- 257
- 191
- 34
- Konu Sahibi Esra_Babies
Bilmiyorum benim dilimde olsa ikinci çizgiyi görmüştüm daha sonra kan tahliliyle netlesmistiTeşekkür edrim canım.idrar testinde negatif çıkıp tahlilde pozitif çıkma ihtimali varmı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum benim dilimde olsa ikinci çizgiyi görmüştüm daha sonra kan tahliliyle netlesmistiTeşekkür edrim canım.idrar testinde negatif çıkıp tahlilde pozitif çıkma ihtimali varmı acaba
Cizikde olsa olacaktiBilmiyorum benim dilimde olsa ikinci çizgiyi görmüştüm daha sonra kan tahliliyle netlesmisti
Cok tesekkur ederim bugun korkarak idrar testi de yaptim silikte olsa ikinci cizgi cikti cok sukur allahima 40 gunluk evliyim ama bebis cok istyoduk allah kimsenin gozunu yolda birakmasin cok zor gercekten allah herkese nasip etsin insallahBenim de dünkü testim 49 du. Hamilesin canim bu test sonucuna gore. Hayirlisi olsun inşaallah. :)
Hemen hamile kalanlara hayranim bizlerede dua et canim allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insallahCok tesekkur ederim bugun korkarak idrar testi de yaptim silikte olsa ikinci cizgi cikti cok sukur allahima 40 gunluk evliyim ama bebis cok istyoduk allah kimsenin gozunu yolda birakmasin cok zor gercekten allah herkese nasip etsin insallah
Maşaallah Yeni evlisin. Rabbim yol gozletmeden nasip etmiş. Elhamdülillah. Senin adına çok sevindim.Cok tesekkur ederim bugun korkarak idrar testi de yaptim silikte olsa ikinci cizgi cikti cok sukur allahima 40 gunluk evliyim ama bebis cok istyoduk allah kimsenin gozunu yolda birakmasin cok zor gercekten allah herkese nasip etsin insallah
Hayırlı olsun darısı bizlereCok tesekkur ederim bugun korkarak idrar testi de yaptim silikte olsa ikinci cizgi cikti cok sukur allahima 40 gunluk evliyim ama bebis cok istyoduk allah kimsenin gozunu yolda birakmasin cok zor gercekten allah herkese nasip etsin insallah
Şimdi hamile misinizButun isteyen bekleyen arkadaslara en tez zamanda guzel haberleri versin allah insallah bende ilk adet olcakmsm gibi belim agridi sonra hicbir belirti kalmadi adetle ilgili zaten geciktiginin ikinci gunude kan testine gittim ama sunu soyleyim on gun once yaptrmstm kan testi 0.1 cikti iki gun oncede 45 cikti cok degskenlik gosteryo hic umutsuzluga kapilmayin arkadaslar
Cnm ben kan testi bile vermedim henyz sadece idrarda pozitif cikti.ben anlamadim eger hamileysemde cok cabuk basladi.yada yedigim bisey dokundu dicem.Bende mide bulantilari hala yok zaten degerim suan icin dusuk buyuk ihtimalle grc dollenme oldu bende
cnm bir gün öncesi birliktelik var ve spermler 10 saat sonunda yumurtaya ulaştığını ve içeride 3 güne kadar canlı kalabildiğini düşünürsek döllenme ihtimali yüksek inşallah güzel haberlerini alırızKızlar biriniz bana yardımcı olabilir mi ben salı de gittim 14.44 mm yumurtalıktı doktor perşembe birlikte olun cuma gel dedi. Cuma tekrar gittim 20.04 mm olmuş doktor büyüklüğü iyi dedi 22 de çatlar dedi. Akşama doğru akıntım geldi ben perşembe birlikte oldum diye cumayı es geçtim ama cumartesi sabahı birlikte olduk. Eğer cuma akşamı çatladıysa etki eder mi sabah birlikte olmak öncesinde de birliktelik var. Gün aşırı yorumlarınızı alabilirmiyim