- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 952
- 123
- 39
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Adetin kacinci gunundesin ve kac gunde 1 adet oluyorsunOvulasyon testi yapıyorum henuz cift kırmızıyı yakalayamadım iki tane adet uygulaması var bakalım hangisi dogru cıkcak ya da cıkacak mı :/
Inşallah:)benim de BAT 5-6 ekim
inşallah olmayız
10.gunundeyim canım 26gunde bir felan adet oluyorumAdetin kacinci gunundesin ve kac gunde 1 adet oluyorsun
En az 3 çoçuk diyorumEkim ayında aramızdan hangi arkadaşlar hamile kalacak çok merak ediyorum acikcasi:)
Kısmet bakalim :)HepimiZ birden hamile kaliyomusuZne bomba olurdu ama
Daha testin koyulasir sabah aksam ovilasyon testi yaomaya devam et 4 saat hic sivi alma10.gunundeyim canım 26gunde bir felan adet oluyorum
Teşekkür ederim en yakın zamanda giderim inşallahDmmmmtt amin cnm inşallah sorduğun konuya gelince bence doktra gidip yeniden baktirmalisin reglin düzensizmis önce Bence bunu gidermelisin ama yine de sen bilirsin
O uygulamayi bende kullaniyorum dogurganligin ilk gunu yarin :) belkide ayni zamana denk gelir bebislerimiz insallahhKızlar nasılsınız:) Peapp uygulamasını kullanıyorum bugün doğurganlık döneminin ilk günü diyor adetin 1.gününden itibaren 10. günümdeyim çalışmalar başlasın bakalım. Kızım Allaha dua etmiştim ama daha vermedi kardeşimi diyor belki gelecek hafta cerir diyor tam yumurtlama dönemim Allah mı söyletti kuzuma acaba:)) Allah hepimizin muradını cersin inşallah bu ay:))
Amin Canım inşallah en kısa zamanda sana benzeyen senin gibi çok güzel bir kızın olur:))Birde oğlum var canım ama kızım sürekli kız kardeş için dua ediyor:) Benim 10 yıl sonraoldu o yüzden aaa kazara hamile kaldım hiç haberim olmamış falan diyenlerden olmadım hiç:) her adetimi günümü bilirim 10 yıl gün sayıp test yapınca alışkanlık olmuş:)Emira ne güzel bi kızın varmış allah size bagislasin benimde minik bi kızım olsun çok istiyrm bu ay umarım annesine bi süpriz yapar
İnşallah hayırlı zamanda sağlıklı bebişlerin olsun canım dra görünmektefaydavar tabimerhabalar
biz de düşünüyoruz geçen ay denedik ama olmadı, adetim bitsin bu ay bakalım, dr a da gideyim diyorum yine de bi görünmek lazım:)
O uygulamayi bende kullaniyorum dogurganligin ilk gunu yarin :) belkide ayni zamana denk gelir bebislerimiz insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?