- 13 Mart 2017
- 230
- 121
- 53
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
aminn canım inşallah Rabbim daha fazla aratmaz inşallah bu arada hsg cekildin miKlomeni uc ay kullandiriyolar genelde sonra ust tedavi asilamaya geciliyo. Ben adet olursam asilama yapilacak artik. Ay insallah ikimize de hic gerek kalmaz oluverir bu ay.
Evet canim 4-5 ay once sorun yokmusaminn canım inşallah Rabbim daha fazla aratmaz inşallah bu arada hsg cekildin mi
bende çekilmeyi düşünüyorum ama cesaretim yok anestezilimi oldun normalmiEvet canim 4-5 ay once sorun yokmus
Anestezili oldum ben muayenede bile bayiliyorum doktorum kendini kasarsan yanlis cikar sonuc dedi bayiltmayi sectik biz debende çekilmeyi düşünüyorum ama cesaretim yok anestezilimi oldun normalmi
Hayırlısı olsun canım inşallah birbirimizin kader arkadaşı oluruz aynı ayın anneler grubunda devam ederiz :)Kizlar adet oldum bu gun ben E Esra_Babies canim benim bat 23 ekim duzeltirmisin kirmizi kart yedim yarin oglenden sonra ozelde kontrolum var klomen kullanmiycam bu ay igneli tedaviye geciyoruz allahin izniyle bana bu ay dua edin kizlar insallah buyuk ay geldi catti insallah hamis kaliriz bu topikte sira bize gelmistir umarim
Insallah canim rabbim bu ay herkeze nasip etsin yoruldum artik uzuluyorum mzlesefHayırlısı olsun canım inşallah birbirimizin kader arkadaşı oluruz aynı ayın anneler grubunda devam ederiz :)
Evet evet en cok istedigim sey buMerhaba arkadaşlar inşallah 2017yi hamile olarak bitiririz..
Hic uzulme tatlim ben gecen ay 8 gun once adet oldum bi sonraki ay genelde duzeliyor ama insallah bir daha adet olmazsinda bebis olurBu ay 4 gün erken adet oldum. Bat 14 ekim
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinHic uzulme tatlim ben gecen ay 8 gun once adet oldum bi sonraki ay genelde duzeliyor ama insallah bir daha adet olmazsinda bebis olur
benim de BAT 5-6 ekimBende varım bat 5 ekim. Ekimde guzel haberler alırız inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?