- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- Konu Sahibi Esra_Babies
Belli olmaz bekle biraz dahaTek ciZgi artık ekime kaldık neyse hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli olmaz bekle biraz dahaTek ciZgi artık ekime kaldık neyse hayırlısı olsun
Haydi bakalım kızlar çalışmalar başlasın yumurtlama günlerini kaçırmayın tam olarak bilmiyorsanız günaşırı çalışma yapın adet biriminden itibaren inşallah bu ay güzel haberler alırız gazamız mübarek olsun:)))
Merhaba kizlar,
Biz de yakinda calismalara baslayacagiz. Hafta basinda kan testi verdim degerlerime baktirmak icin. Ayrica ailede genetik kalp rahatsizligi oldugu icin pimpirikliyim biraz. O yuzden muayenelerden sonra gonul rahatligiyla baslayabiliriz dedik.
Takipteyim :)
Haydi kızlar bismisllah o zmn dökülsün bebekler rahimlere tek tekselam herkese benim umudum da ekime kaldı adet bekliyorum
kistim yoksa ekimde aşılama yaptırıcam
şuan çatlatma iğnesinin 16. günü gelen giden yok
Yok canım benle bi alakası yok şaka yaptım kovma nasıl oluyor bilmiyorum bile. En baştakiler takip ediyodur o konuları benim yetkimle ilgili olduğunu sanmıyorumyok kovmazsın sen bizi :)
selam canım ne yaptın test yaptın ki varmı bseylerselam herkese benim umudum da ekime kaldı adet bekliyorum
kistim yoksa ekimde aşılama yaptırıcam
şuan çatlatma iğnesinin 16. günü gelen giden yok
Adet günümü beklicem artıkBelli olmaz bekle biraz daha
Ya bide gecen ay tatil dolayısıyla geciktirici kullandım benim füzenim altüst olduBelli olmaz bekle biraz daha
Hsura006 çok karışık durumdayım ya her gün yeni bir şeyler oluyor. çatlatma iğnesinden 5 gün sonra hafif bi kanamam oldu yerleşme kanaması sandım sevindim 12. gün kan testi yaptırdım negatifti. gördüğüm kanama muhtemelen yumurtlama kanamasıydı yani iğneden 5 gün sonra yumurtladım. bugün iğnenin 16. günü değişik bir akıntım var ovulasyon testi yaptım normalde bu dönemlerde çok silik çıkardı biraz koyu çıktı. bir sevinip bir üzülüyorum hastaneye kan testine gitmeye utanıyorum artıkselam canım ne yaptın test yaptın ki varmı bseyler
zaten bi anlık korku ile girmiştim tomografiye suan olsa kesnlikle girmezdim . bi kaç gün bekler tekrar muayene olurdum gereksiz yere radyasyon aldımbeni göndermedi tomografiye benim zaten kıstım vardı muhtemelen kisttir
Bende zaten saka yaptım canım :)Haydi kızlar bismisllah o zmn dökülsün bebekler rahimlere tek tek
Yok canım benle bi alakası yok şaka yaptım kovma nasıl oluyor bilmiyorum bile. En baştakiler takip ediyodur o konuları benim yetkimle ilgili olduğunu sanmıyorum
Evet oda bozuyorYa bide gecen ay tatil dolayısıyla geciktirici kullandım benim füzenim altüst oldu
ilk klomen kullanimimda bende 4. Gün çatlamıştı iğneden sonra 18. Gunumdede hasta olmuştum bu ay 3. Klomen tedavimdeyim şuan 10. Günde yim geçen ay 15. Günde hasta olmuştum daha ne kadr klomen kullanıcam bilmiyorum ya ama klomenden umidimi yitirdim bir üst tedaviye geçmek istiyorum ama doktorum 2 3 ay daha klomen verir heralde yaaHsura006 çok karışık durumdayım ya her gün yeni bir şeyler oluyor. çatlatma iğnesinden 5 gün sonra hafif bi kanamam oldu yerleşme kanaması sandım sevindim 12. gün kan testi yaptırdım negatifti. gördüğüm kanama muhtemelen yumurtlama kanamasıydı yani iğneden 5 gün sonra yumurtladım. bugün iğnenin 16. günü değişik bir akıntım var ovulasyon testi yaptım normalde bu dönemlerde çok silik çıkardı biraz koyu çıktı. bir sevinip bir üzülüyorum hastaneye kan testine gitmeye utanıyorum artık
sen,n kaçıncı günün nasıl hissediosun
1 2 gün daha bekleyip gebelik testi yap inşallah güzel haberini alırız canım banada moral umut olursun inşallahHsura006 çok karışık durumdayım ya her gün yeni bir şeyler oluyor. çatlatma iğnesinden 5 gün sonra hafif bi kanamam oldu yerleşme kanaması sandım sevindim 12. gün kan testi yaptırdım negatifti. gördüğüm kanama muhtemelen yumurtlama kanamasıydı yani iğneden 5 gün sonra yumurtladım. bugün iğnenin 16. günü değişik bir akıntım var ovulasyon testi yaptım normalde bu dönemlerde çok silik çıkardı biraz koyu çıktı. bir sevinip bir üzülüyorum hastaneye kan testine gitmeye utanıyorum artık
sen,n kaçıncı günün nasıl hissediosun
Klomeni uc ay kullandiriyolar genelde sonra ust tedavi asilamaya geciliyo. Ben adet olursam asilama yapilacak artik. Ay insallah ikimize de hic gerek kalmaz oluverir bu ay.ilk klomen kullanimimda bende 4. Gün çatlamıştı iğneden sonra 18. Gunumdede hasta olmuştum bu ay 3. Klomen tedavimdeyim şuan 10. Günde yim geçen ay 15. Günde hasta olmuştum daha ne kadr klomen kullanıcam bilmiyorum ya ama klomenden umidimi yitirdim bir üst tedaviye geçmek istiyorum ama doktorum 2 3 ay daha klomen verir heralde yaa
ilk klomen kullanimimda bende 4. Gün çatlamıştı iğneden sonra 18. Gunumdede hasta olmuştum bu ay 3. Klomen tedavimdeyim şuan 10. Günde yim geçen ay 15. Günde hasta olmuştum daha ne kadr klomen kullanıcam bilmiyorum ya ama klomenden umidimi yitirdim bir üst tedaviye geçmek istiyorum ama doktorum 2 3 ay daha klomen verir heralde yaa
Bende yumurta takibinden sonra 3 ay klomenle devam etmişti drum kızlarKlomeni uc ay kullandiriyolar genelde sonra ust tedavi asilamaya geciliyo. Ben adet olursam asilama yapilacak artik. Ay insallah ikimize de hic gerek kalmaz oluverir bu ay.
Ya bazen benim şakalarımı dikkate alan insanlar var ondan şeyy ettimBende zaten saka yaptım canım :)
Hazırlık başladınız mı saglık sıgortası vs düşünüyor musunuzHaydi Bismillah...
Yok şuan calısıyorum zaten uygun bi hastaneyle anlaşırım hamile olursamHazırlık başladınız mı saglık sıgortası vs düşünüyor musunuz