- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Benimde 16 ekim :) insallah busefer tutar ikizinde :)Amin Canım inşallah en kısa zamanda sana benzeyen senin gibi çok güzel bir kızın olur:))Birde oğlum var canım ama kızım sürekli kız kardeş için dua ediyor:) Benim 10 yıl sonraoldu o yüzden aaa kazara hamile kaldım hiç haberim olmamış falan diyenlerden olmadım hiç:) her adetimi günümü bilirim 10 yıl gün sayıp test yapınca alışkanlık olmuş:)
İnşallah hayırlı zamanda sağlıklı bebişlerin olsun canım dra görünmektefaydavar tabi
için rahat olur:)
Aaa süper inşallahh:))benim bugün başladı adet günü 15 ekim bu hafta ve önümüzdeki hafta mühim bizim için canım :))
Benim de 16 ekim cnm ama eşimle 3 gündür konuşmuyorum ailesi yüzünden ayrı yatıyoruz bu ay bnde umut yokBenimde 16 ekim :) insallah busefer tutar ikizinde :)
Uzuldum canim. Sorun nedir bilmiyorum ama Bence uzatma bak onemli gunlerindesin. bazen diyorum keske erkekler gibi heran uretime hazir olsak :) malesef bizimki ayda bir oyuzden degerlendirmege bakBenim de 16 ekim cnm ama eşimle 3 gündür konuşmuyorum ailesi yüzünden ayrı yatıyoruz bu ay bnde umut yok
Dimi yani :) bosverin kavgayi o gunler unutun sonra gene donun popoyu uyuyunVe gaselleye kesinlikle katiliyorm o yüzden kaçırdığım aylar olmuştu tam ovulasyon haftası kavgalı olurduk:)))şimdi keşke uzatmasaymisim diyorum:!
Cnm ben uzatmuyorum o konusmuyo Allah nasıl biliyosa öle yapsın ne diyim demekki kismetimde yok Allah bizi bir araya getirmiyoUzuldum canim. Sorun nedir bilmiyorum ama Bence uzatma bak onemli gunlerindesin. bazen diyorum keske erkekler gibi heran uretime hazir olsak :) malesef bizimki ayda bir oyuzden degerlendirmege bak
Cnm inan ben uzatmuyorum o uzatıyor ayrı yatıyoruz konusmuyo napayim oluruna biraktm vardır bunda da bir hayır ne diyimVe gaselleye kesinlikle katiliyorm o yüzden kaçırdığım aylar olmuştu tam ovulasyon haftası kavgalı olurduk:)))şimdi keşke uzatmasaymisim diyorum:!
Benimde 16 ekim :) insallah busefer tutar ikizinde :)
Kızlar bende geldin bu başlığa benimde 16 Ekim :)Benim de 16 ekim cnm ama eşimle 3 gündür konuşmuyorum ailesi yüzünden ayrı yatıyoruz bu ay bnde umut yok
Anladim canim.. Hayirlisi hakkinizdaCnm ben uzatmuyorum o konusmuyo Allah nasıl biliyosa öle yapsın ne diyim demekki kismetimde yok Allah bizi bir araya getirmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?