-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.961
Hic belli olmaz kuzum. Stres durumlarinda ACTH hormonunun artisina bagli gebelik ihtimalinin arttigi söylenir. Malum savas donemlerinde dogurganligin artmasi falan buna baglanir ya hani. O yuzden umudunu kaybetmeİ
nşallah yavrum bakalım çok umudum yok çünkü bu ay o kadar stres yaşadım ki anlatamam
Haklısın kuzum elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyor ne yazıkki rabbim neylerde güzel eylerTeslimiyet kuşum. Ağlayabilirsin hormonlarını rahatlatır. Biz kimim ki Allah ol der ve olur. İsterse senin çocuğun olmaz desinler Allah var. Vermiyorsa da verdir sebebi veriyorsa da vardır sebebi. En önemli sağlıklı güzel temiz hayırlı evlatlar nasip etmesi. Bizi de yormadan nasip etsin inşallah. Napalım biz istiyoruz istemesi dua etmesi bizden nasip Allahtan. Benim abimin 6 yıl sonra oldu.
Tüp bebem transferini hatırlıyorum. Rüyama girmişti embriyoz. Tuttu bu dedim o kadar nettiki rüyam. Annemi aradım oldu anne dedim babanne olucaksın gördüm rüyamda. Birsürü embriyo içinden bir tanesi tuttu rüyamda böyle kucağıma düştü. Sağlıklı bir yeğenim var şimdi. Sor abime 6 yıl değil sanki 6 gün beklemiş gibi. Hatırlamıyorum o acıları üzüntüleri diyor. Rabbim işte kurban olduğum. Benzer rüyaları şimdide ben görüyorum. Var zamanı hepimizin de biz göremiyoruz
Bunu bende duymuştum. Hatta 99 depreminde çok fazla ikiz gebelik oluşmuşHic belli olmaz kuzum. Stres durumlarinda ACTH hormonunun artisina bagli gebelik ihtimalinin arttigi söylenir. Malum savas donemlerinde dogurganligin artmasi falan buna baglanir ya hani. O yuzden umudunu kaybetme
Bu ay benim için çok zor geçti. Eşim işten ayrıldı yeni iş düzeni ekonomik sıkıntılar birsürü şey. Korunmadım Allah bilir dedim. Hamileysem çok iyi gelir bize ama değilsemde Ekimde inşallahHaklısın kuzum elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyor ne yazıkki rabbim neylerde güzel eyler
Aynen ya cok degerlendirme is degil kesinlikle bana gore de. Benim kizim da tek iliskiyle olmustu. Durup durup turnayi gozunden vurmak lazimO zaman hamilesin diyebilirizişte böyle tek tük ilişkilerde geliyor o bebişler. 7 günde 8 değerlendirme yaptığım zamanlar da oldu, ne gelen oldu ne giden olacağı varsa olacak inşalah kuzum. Bu ay oğlunun uğuru üstünde olacak inşallah benzer günlerde alacaksın hamişlik haberini
Wauuww bilginin güzelliğiHic belli olmaz kuzum. Stres durumlarinda ACTH hormonunun artisina bagli gebelik ihtimalinin arttigi söylenir. Malum savas donemlerinde dogurganligin artmasi falan buna baglanir ya hani. O yuzden umudunu kaybetme
Bunu bana yazmis olsan kesin iliskinin ortasinda aklima gelir konsantrasyonum gulmekten giderdiKoş kız koşşşş burda gülme yürü işini hallet öyle gel
Oha ben şokHic belli olmaz kuzum. Stres durumlarinda ACTH hormonunun artisina bagli gebelik ihtimalinin arttigi söylenir. Malum savas donemlerinde dogurganligin artmasi falan buna baglanir ya hani. O yuzden umudunu kaybetme
İnşallah aşkım beraber alalım o güzel haberleriO zaman hamilesin diyebilirizişte böyle tek tük ilişkilerde geliyor o bebişler. 7 günde 8 değerlendirme yaptığım zamanlar da oldu, ne gelen oldu ne giden olacağı varsa olacak inşalah kuzum. Bu ay oğlunun uğuru üstünde olacak inşallah benzer günlerde alacaksın hamişlik haberini
Ay al al gözünü seveyim. Sonra göbeğimiz çatlıyor sana randevu bulacağız diyeİnşallah aşkım beraber alalım o güzel haberleriolmasa da randevu kovalıyorum şimdiden 30 eylüle alayım diyorum inşallah yakalarım randevu
Ay inşallah kuzum inşallah her şey yoluna girerBence mükemmel zamanlama olmuş. Sen hiç dert etme vakit geldiyse olacakSen şu an ki pürüzleri yok etmeye bak. Huzur önemli iş yerinde İnşAllah çabucak hallolur
Bunca zorlukta bir güzellik ay Ne güzel olurBu ay benim için çok zor geçti. Eşim işten ayrıldı yeni iş düzeni ekonomik sıkıntılar birsürü şey. Korunmadım Allah bilir dedim. Hamileysem çok iyi gelir bize ama değilsemde Ekimde inşallah
Ya sen beni güldürdün Allah’ta seni güldürsünBunu bana yazmis olsan kesin iliskinin ortasinda aklima gelir konsantrasyonum gulmekten giderdi
Yaaaa bu be güzel duaAy al al gözünü seveyim. Sonra göbeğimiz çatlıyor sana randevu bulacağız diyestres oluyorum ben.. inşallah hamiş olursun da iptal edersin o randevuyu
Evet canım bir sorunumuz yok şükür buraya kendimi kaptırdım bir anda sanki olmuyormuş gibi. Sadece bebek sevgim çok fazla çok ilgiliyim çok istiyorum yıllardır aklımda çok araştırınca da iyi olmuyormuş. Akışına bıraksam zaten gelecek ilk heyecanlar oldu sanırsam. Allah bekleyenlere ve bana nasip etsin isteyen herkese insalahCanım benim hem 24 yaşındasın hem 3 aycık olmuşhiç hiç stres yapma, heleki sen sadece keyfini çıkarmaya çalış. O kadar şartların uygun ki eminim ben kısa sürede güzel haberini alacaksın kuzum kafanı rahatlatman yeterli olacaktır
olmazsada diğer ay olur canım Allah büyüktürBunca zorlukta bir güzellik ay Ne güzel olur
Evettt elbet olucakolmazsada diğer ay olur canım Allah büyüktür
Grubuda sevdim yarın ya da cumartesi adet olurum 1 gün geç yumurtladıysam pazara sarkar her adet yeni bir umutta aslında. BekliyorumEvettt elbet olucak
Oy senin pozitifliğini yerimmmmmGrubuda sevdim yarın ya da cumartesi adet olurum 1 gün geç yumurtladıysam pazara sarkar her adet yeni bir umutta aslında. Bekliyorum