- 13 Aralık 2022
- 7.781
- 7.411
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Teşekkür ederim balım hepimiziTopigin şans getirsin canimm
Hepimize şans getirsin canımhayırlı olsun bebeğim topiğimiznormalde adımı yazdırmayacaktım ama topic sahibi sen olduğun için koşa koşa geldimmmm önceki topic gibi boool hamişli aylar diliyorum
sat 3 eylül
bat 3 ekim
ay hadi inşallah bakalım bir hırsla açtım topiği uğur getirsin inşallah hepimizebu arada topic sahipleri kurdukları topicten hamile çıkıyor :) bu 2 aydan birinde senden pozitif göreceğiz
Hoşgeldin canımSelam can kızlar , hayırlı olsun inşallah
Sat:21 Ağustos
Bat:21 Eylül
Bol nazar boncuklu hamişli bir tablo diliyorum beni de ekler misin canım sat 17 Ağustos bat 14 Eylül diğer grupta varım ama burda da olmak istedimEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
ANNEADAYI ️SAT ️ ️BAT ️ DURUM Zumruduanka96 26 Ağustos 25 EYLÜL melisaa93 3 Eylül 3Ekim Sipser 21 Ağustos 21 Eylül
Ekledim canımBol nazar boncuklu hamişli bir tablo diliyorum beni de ekler misin canım sat 17 Ağustos bat 14 Eylül diğer grupta varım ama burda da olmak istedim
Hamillerimizide ekliyorum topikimizi canım ekliyim mi seniHayırlı olsun kuzum şans getirsin
Muhabbet sohbet için ekledim kuzum senide diğer hamişlerimize eklerimHayırlı olsun kuzum şans getirsin
Tabiii eski topiğimizi bir arada tutmaya çalışıyorumaaa hemen gördüm geldimm benim tayfa burada diye
Sat 17 ağustos
Bat 17 eylül belirti desen boll hadi bana şans getirsin yeni topic
Hoş geldin kuzum hemen ekledimAyyy kuzum yeni görüyorum yeni topigimiz hayirli olsun umarim hepimiz hamis cikarizben hemen yerimi aliyim sat 22 bat 22
Hepimize uğur getirsinnn inşallah çoookk aminTabiii eski topiğimizi bir arada tutmaya çalışıyorumkuzum ekledim