- 22 Şubat 2023
- 9.787
- 10.883
- 37
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.941
Canım benim hem 24 yaşındasın hem 3 aycık olmuşÇok üzülmedim canım artık nasip. 3 aylık evliyim zaten geçen ay yok çakşır yok çörek otu ovülasyon çok kaptırdım. İlk 1 sene olmaması bile normal diyorlar doktorlar. Bu ay stres yapmıcam takip bile etmicem normal akışımda yaşayacağım buralara regl yaklaşınca gelirim insallah güzel haberlerle
Ay hadi bakalımYa ne güzel çok sevindimBen de ayın 20’sinde başlıyorum testere kısmetse
Topik kapanırken ya bir aylık ya iki aylık hamiş olacaksınYa ne güzel çok sevindimBen de ayın 20’sinde başlıyorum testere kısmetse
Bence dene ama çıkmazsa üzülme çünkü yumurtlama zamanı nı tam bilmiyoruz balım
Tamam kuzum yarın sabah bi deniyim erken gebelik var elimde şuan onunla yapıcamBence dene ama çıkmazsa üzülme çünkü yumurtlama zamanı nı tam bilmiyoruz balım
İnşallah Allahım den hepimize nasip eyle mübarek cuma gecesi dualarımı duyAy hadi bakalımtopiğin sana uğur getirecek inanıyorum bu ay bebiş gelecek. Bu olmazsa önümüzdeki ay Allah'ın izniyle kesin gelecek
Düzenli oluyorum o yüzden biliyorum ortalama yumurtlamamı kuzum en önemli sakin kalıp düşünmemek bebeğimiz doğru zamanda gelicekAslında oda mantıklı kuzum 1 dolu bir boş bende bır ara öyle yapıyodum bu ay ovulasyona döndüm gene
Tamam bakalım sabah hayırlı haberlerle gel kuzumTamam kuzum yarın sabah bi deniyim erken gebelik var elimde şuan onunla yapıcam
Ben o mantığı kullandım ay hamile kaldım oda kimyasal oldu ama cidden doğru üstüne düşmediğimiz zaman oldu kuzumDüzenli oluyorum o yüzden biliyorum ortalama yumurtlamamı kuzum en önemli sakin kalıp düşünmemek bebeğimiz doğru zamanda gelicek
Bugünü kaçırırsam vallahi dilimden kurtulamaz zaten bakalım hayırlısı
Ay amiiinnn inşallahTamam bakalım sabah hayırlı haberlerle gel kuzum
Yaa inşallah gelir canımm, hepimizin bebişi gelsin bir an önce hayırlısıylaÇatlar tabi her an herşey olabilir. Şuan tazecik yumoşun var ne güzel yakaladın çatlamayı canımgelsin bebişin inşallah
İnşallah kuzum Allahın vardır bir bildiği veren de Allah alanda Allah bekleyeceğiz. Bende nisan ayından beri deniyorumBen o mantığı kullandım ay hamile kaldım oda kimyasal oldu ama cidden doğru üstüne düşmediğimiz zaman oldu kuzuminşallah güzel haberler alırız
Naptın yaptınız mı kızYaa inşallah gelir canımm, hepimizin bebişi gelsin bir an önce hayırlısıyla
Ben bir buçuk senedir deniyorum bakalım rabbim ne zaman nasip edecek o güzel duyguyuİnşallah kuzum Allahın vardır bir bildiği veren de Allah alanda Allah bekleyeceğiz. Bende nisan ayından beri deniyorum
Ay ağlayasın geldi ve ağlıyorumİnşallah kuzum Allahın vardır bir bildiği veren de Allah alanda Allah bekleyeceğiz. Bende nisan ayından beri deniyorum
Naptın yaptınız mı kız
Ben de 5 senedir uğraşıyorum ya bak senin yakın zamanda olumsuz da olsa gebeliğin gerçekleşmiş inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşayıp bebişine de kavuşacaksın bebeğimmBen bir buçuk senedir deniyorum bakalım rabbim ne zaman nasip edecek o güzel duyguyu
Teslimiyet kuşum. Ağlayabilirsin hormonlarını rahatlatır. Biz kimim ki Allah ol der ve olur. İsterse senin çocuğun olmaz desinler Allah var. Vermiyorsa da verdir sebebi veriyorsa da vardır sebebi. En önemli sağlıklı güzel temiz hayırlı evlatlar nasip etmesi. Bizi de yormadan nasip etsin inşallah. Napalım biz istiyoruz istemesi dua etmesi bizden nasip Allahtan. Benim abimin 6 yıl sonra oldu.Ay ağlayasın geldi ve ağlıyorumçok duygulandım birden
Töbeee o neydi kızzPredictor gebelik testinin içinden hap çıkan oldu mudünkü testi kurcalarken buldum