- 13 Aralık 2022
- 7.787
- 7.412
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.921
Git gel saçma sapan trıbe grime aynı günde çatlayabılır ılacında etkısı olabılır onu bılmıyoruz gelınce yazAynı gün nasıl çatladı onu da anlamadım ya stres yaptım ondan mı acaba anlamadım ki, aynen hemen değerlendiriyim ya hiç umudum kalmadı bu yumurtlamadan ama bakalım kısmet gidiyim de geliyim ben bi
Ay hadi inşallah yaOvulasyon testi yapmadım canım bu ay istemiyorduk olursa bir mucize olur bizim için 26 Ağustosta reglim bitti 30 ağustosta da ilişki oldu uygulamaya göre 3-8 Eylül doğurganlık görünüyor ama benim bu belirtilerim 5 eylülden beri var
Tamam bebeğimmGit gel saçma sapan teknede grime aynı günde çağlayanımız ılacında etkısı olabılır onu bılmıyoruz gelınce yaz
İnşallah canım ama şöyle bir problemimiz var aylar öncesinden bi tatil ayarlamıştık Ekim ayında nasıl olacak bu şekilde hiç bilmiyorumAy hadi inşallah ya
Bebişli tatil olucak ne olucakİnşallah canım ama şöyle bir problemimiz var aylar öncesinden bi tatil ayarlamıştık Ekim ayında nasıl olacak bu şekilde hiç bilmiyorum
Yaaaa bana burayı açtırdınız yoksunuzBende diyorum neden hiç bildirim gelmiyor kızlar neden yazmıyor? Meğerse muhabbet burda dönüyormuş. 97 sayfa olmuş tabi okuyamadım
Hepiniz iyisinizdir umarım,keyifler iyidir
Sana güveniyoruz kuzumYaa Allah seni napmasın ne güldümTamam o iş bende
Çatlar tabi her an herşey olabilir. Şuan tazecik yumoşun var ne güzel yakaladın çatlamayı canımaynen kız öyle yaparım
Ama birşey dicem bu ne ara çatladı ya sabah pik olmuştu daha2. Foto sabahki
Aaaa biz neden konuşamıyoruz seninle yaaaÇatlar tabi her an herşey olabilir. Şuan tazecik yumoşun var ne güzel yakaladın çatlamayı canımgelsin bebişin inşallah
İyi ki açmışsın rekor kıracaksın bu gidişleYaaaa bana burayı açtırdınız yoksunuz
Ay bilmiyorum nasıl olur riskli olmaz mı ya çevredekiler hele ki asla bırakmazlar bakalım olurda mecbur iptal edilecekBebişli tatil olucak ne olucak
Eferim balım takipte kal kendi kendimin rekorunu kırıcamİyi ki açmışsın rekor kıracaksın bu gidişleiki gün bakmadım 100 sayfa olmuş nerdeyse.
Neyse takip etmeye başladım artık kaçırmam
Dur şimdi bata kaç gün vardıAy bilmiyorum nasıl olur riskli olmaz mı ya çevredekiler hele ki asla bırakmazlar bakalım olurda mecbur iptal edilecektesti yapıyım mı sence yarın
Him tamamKorusun korusun işin şakası ya giremezsem merak etmeyin demek istedim
Sen geri den gelHim tamam
Tam bir hafta var canım 7 günDur şimdi bata kaç gün vardı
Bence dene ama çıkmazsa üzülme çünkü yumurtlama zamanı nı tam bilmiyoruz balımTam bir hafta var canım 7 gün
Kız ben benim aşılama grubumda takılıyorumAaaa biz neden konuşamıyoruz seninle yaaabeni alıştırdın kendine gittin
Ya ne güzel çok sevindimKız ben benim aşılama grubumda takılıyorumbir hamiş verdik bugün inanır mısın çok sevindim buralardayım kız aslında, katılıyorum sohbetinize ara ara azalıyor ara ara çoğalıyor konuşmalarım. Ondan bu grubun topik başkanı olmadım ya burayı hep takip etmek zor ama takipteyim yanlış anlaşılmasın bi gözüm burada . Herkesi merak ediyorum. Seninle zaten aynı gün çatladık ilk test gününü belirledin mi? Benimki haftaya cumartesi