- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.981
İpucu : tartışma sonrası grurunu bi kenara atarak kocaya yanaştığın gün gebe kalıyosun hahaha nerden biliyosun diye sormaKız kavga ettim çok sinirlerim bozuldu ama dayanamayıp çattımben o kadar plan yapmışım adam hastayım diyor cinler tepeme üşüştü
İyi enerji her zaman kazandırır kuzular. Çok şükür eşlerimiz yanımızda sağlıklıyız iyiyiz huzurluyuz adet oluyoruz ki umudumuz var. Modumuz düşerse hayatımıza yansır. Biz iyi olucaz ki gelecekteki bebeğimizinde annesi iyi olsun.Oy senin pozitifliğini yerimmmmmbizde seni seviyoruz çok çok
Aşkınızı doruklarda yaşayın bebeğimmmm Allah güç kuvvet versinnnnKizlar olanlar olmus yine doruk piki gordumcumartesi icin randevulasmistim kocamla ama simdi hafif biseyler giyip bir sokulayim bakiim yanına neler olacak bana şans dileyin edahandro @melisaa93 @fnd_50 Zumruduanka96 bliiss ve diger kizlar
Kız koş sperm baya yaşıyor hangisni tutacağı belli olmazKizlar olanlar olmus yine doruk piki gordumcumartesi icin randevulasmistim kocamla ama simdi hafif biseyler giyip bir sokulayim bakiim yanına neler olacak bana şans dileyin edahandro @melisaa93 @fnd_50 Zumruduanka96 bliiss ve diger kizlar
Geliyor gelmekte olanKizlar olanlar olmus yine doruk piki gordumcumartesi icin randevulasmistim kocamla ama simdi hafif biseyler giyip bir sokulayim bakiim yanına neler olacak bana şans dileyin edahandro @melisaa93 @fnd_50 Zumruduanka96 bliiss ve diger kizlar
Bende de öyle tuttuİpucu : tartışma sonrası grurunu bi kenara atarak kocaya yanaştığın gün gebe kalıyosun hahaha nerden biliyosun diye sormaAfra'da da öyle oldu tuttu, bana da gururu kenara al yanaş dedi , ben de öyle yaptım tuttu seni de bekleriz
Çok şükür ne güzel sıkıntı yoksaDoktor hiçbir sıkıntım olmadığını söyledi, yani rahmimin şeklinde sorun yokmuş tüplerim açıkmış bebek için yeterli yer varmış öyle söylediinşallah hepimiz güzel haberi alırız bu ay güzel enerjiler yayalım
Ay kos kos durduğun kabahattt. Benim görev tamam sıra sendeKizlar olanlar olmus yine doruk piki gordumcumartesi icin randevulasmistim kocamla ama simdi hafif biseyler giyip bir sokulayim bakiim yanına neler olacak bana şans dileyin edahandro @melisaa93 @fnd_50 Zumruduanka96 bliiss ve diger kizlar
Yaa söyle bir şey hatırlıyorum “bu ilişkiden hamile kalırsam sana baba dedirtmeyeceğim” bunu sen mi söylemiştin kavga sonrasıBende de öyle tuttu
Yaaa hadi inşallah bende de tutsun, kenara atmak şöyle dursun uzaya yolladım resmen gururuİpucu : tartışma sonrası grurunu bi kenara atarak kocaya yanaştığın gün gebe kalıyosun hahaha nerden biliyosun diye sormaAfra'da da öyle oldu tuttu, bana da gururu kenara al yanaş dedi , ben de öyle yaptım tuttu seni de bekleriz
Yaa ahahhha bende de turarsa bundan sonra herkes ilişki öncesi kocasıyla atışsınBende de öyle tuttu
Aynen canım sık sık hatırlatıyorumYaa söyle bir şey hatırlıyorum “bu ilişkiden hamile kalırsam sana baba dedirtmeyeceğim” bunu sen mi söylemiştin kavga sonrası
Kız olmazsa bu ay bıdahakk ay bende kavga edeyim sonra yanaşayımAynen canım sık sık hatırlatıyorum
Evet kavga et sonra da amacın aklına gelsin çök üstüneKız olmazsa bu ay bıdahakk ay bende kavga edeyim sonra yanaşayım
Yaa söyle bir şey hatırlıyorum “bu ilişkiden hamile kalırsam sana baba dedirtmeyeceğim” bunu sen mi söylemiştin kavga sonrası
Çok iyi yaaAynen canım sık sık hatırlatıyorum
Aynen öyle yarından itibaren test yapma başlicam bskalımÇok test gidiyor ama gününü tam yakalıyorsun canım
Aynen canım sık sık hatırlatıyorum
O zaman da çok gülmüştüm zaten komik bir anı oldu sizeÇok iyi yaa
Hadi bakalım buraya da at merak ederizzAynen öyle yarından itibaren test yapma başlicam bskalım
Evet yaaO zaman da çok gülmüştüm zaten komik bir anı oldu size
Öyle canım. O kadar hedefe kitlendim ki adam kıpırdamadı bile sadece yattı ama ben pes etmedimÇok iyi yaa
Ayyy inşallah öyledir baksana örnekleri bile varKız yukarda anlatılan stres olayı doğru olmasın o zaman, gebeliği engellemeyip kolaylaştırdığı