- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.441
Ben de yeni ölçmeye başladımKiz bu ateş muhabeti ne yüksek çıkınca ne oluyor az çıkınca ne oluyor dün sırf meraktan ölçtüm 36.4 çıktıne işe yarıyor
Her ay negatif olunca artık pozitif düşünmüyorum evet zaten beş gün var adete yani uygulamada olduğu gibide olabilir 25 Eylül'de olabilir çünkü bir haftadan fazla arada adet sancısı çekiyorum artık 25 öldüm öldüm olmadi 28 artık hasta olucamÜmitsiz olma kuzum benden sana tek tavsiye şuan adet gecikmeni bekleyerek test yapman
Değişik bir yöntem bende bu ay olmasa ovulasyon denicem ama bu ateş aklıma gelmezBen de yeni ölçmeye başladımBu ay düzenli ölçerken sonradan bozdum. Tekrardan toparlamaya çalıştım. Grafiği var ama onu dikkate almıyorum o yüzden. Ama şu an ateşim beklediğim gibi gitmiyor
Ateşi kaydetmek için uygulamalar var. Ovulasyon vs tespit edilebiliyor. Adetin ilk gününden itibaren her sabah aynı saatte en az 3-6 saat uyumuş olmak şartıyla yataktan kalkmadan dil altından ölçülüyor.
Bend saymıyormuş kuzum negatif görmekten bıktım artık ama napalım kaderimiz bu demek daha zamanı var heralde eksende bişey gelmiyo gördün beni kaç gündür testlerin nasıl oynadığını benimle ama napayım hayat devam ediyo bi şekildeHer ay negatif olunca artık pozitif düşünmüyorum evet zaten beş gün var adete yani uygulamada olduğu gibide olabilir 25 Eylül'de olabilir çünkü bir haftadan fazla arada adet sancısı çekiyorum artık 25 öldüm öldüm olmadi 28 artık hasta olucam
Ölçmek istersen saat kurarsınDeğişik bir yöntem bende bu ay olmasa ovulasyon denicem ama bu ateş aklıma gelmez
Güvenilir tabi canım at bakalım
Bugun yukseldi kuzum biraz. Dun cok dusuktu evet. Bak atayim tabloyu
Günaydın canımGünaydın kızlar nasılsınız iyisinizdir umarım
Adetime 2 yada 3 gün var ama benim 5 yıldır olmuyordu o yüzden böyle değişik hissediyorum birkaç gün bekleyip kan vereceğim. Hepimize nasip etsin inşallahKaç gün var canım adetine bildiğin pozitif işte testin tebrik ederim
Ne birazı bence baya yükselmiş öyle değil mi nerdeyse 1 dereceBugun yukseldi kuzum biraz. Dun cok dusuktu evet. Bak atayim tabloyu
Ay maşallahhh maşallah ben hiç yanıltmanı düşünmüyorum kuzum başka testin varsa denesene bı şimdiAdetime 2 yada 3 gün var ama benim 5 yıldır olmuyordu o yüzden böyle değişik hissediyorum birkaç gün bekleyip kan vereceğim. Hepimize nasip etsin inşallah
Ateşli hatunlarım benimNe birazı bence baya yükselmiş öyle değil mi nerdeyse 1 dereceBelki bende başka bi ay böyle ateş görürüm. İnşallah ateşin hep böyle devam eder
Şehir dışındayım misafirlikte onu da arada zor yaptım yarın normal kaset yapayım olmazsa. Çok teşekkür ederim sen bana uğurlu geldinAy maşallahhh maşallah ben hiç yanıltmanı düşünmüyorum kuzum başka testin varsa denesene bı şimdi
Amin canım uzun zaman bekledikten sonra gelen mucizenin mutluluğunun tarifi yok.Kafanda soru işareti kalmaması için farklı markalar ile tekrarla canım kanı beklemk istemezsen.Adetime 2 yada 3 gün var ama benim 5 yıldır olmuyordu o yüzden böyle değişik hissediyorum birkaç gün bekleyip kan vereceğim. Hepimize nasip etsin inşallah
Insallah canım ben de ilk ay denedim kizlardan ozenip. Ne kadar profesyonel yapiyorum tabi tartisilirNe birazı bence baya yükselmiş öyle değil mi nerdeyse 1 dereceBelki bende başka bi ay böyle ateş görürüm. İnşallah ateşin hep böyle devam eder
Allah razı olsun canım ne demek biz burda hep varızŞehir dışındayım misafirlikte onu da arada zor yaptım yarın normal kaset yapayım olmazsa. Çok teşekkür ederim sen bana uğurlu geldindualarım hep seninle ve bekleyen tüm arkadaşlarla..
Aynen canım yapacağım. Evet gerçekten başka bir mucize bekleyenler bilir.Amin canım uzun zaman bekledikten sonra gelen mucizenin mutluluğunun tarifi yok.Kafanda soru işareti kalmaması için farklı markalar ile tekrarla canım kanı beklemk istemezsen.
Ayyy çok teşekkür ederimTebrik ederim. Silik falan değil baya pembe