💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kiz bu ateş muhabeti ne yüksek çıkınca ne oluyor az çıkınca ne oluyor dün sırf meraktan ölçtüm 36.4 çıktı ne işe yarıyor
Ben de yeni ölçmeye başladım Bu ay düzenli ölçerken sonradan bozdum. Tekrardan toparlamaya çalıştım. Grafiği var ama onu dikkate almıyorum o yüzden. Ama şu an ateşim beklediğim gibi gitmiyor
Ateşi kaydetmek için uygulamalar var. Ovulasyon vs tespit edilebiliyor. Adetin ilk gününden itibaren her sabah aynı saatte en az 3-6 saat uyumuş olmak şartıyla yataktan kalkmadan dil altından ölçülüyor.

Ümitsiz olma kuzum benden sana tek tavsiye şuan adet gecikmeni bekleyerek test yapman
Her ay negatif olunca artık pozitif düşünmüyorum evet zaten beş gün var adete yani uygulamada olduğu gibide olabilir 25 Eylül'de olabilir çünkü bir haftadan fazla arada adet sancısı çekiyorum artık 25 öldüm öldüm olmadi 28 artık hasta olucam

Değişik bir yöntem bende bu ay olmasa ovulasyon denicem ama bu ateş aklıma gelmez

Bend saymıyormuş kuzum negatif görmekten bıktım artık ama napalım kaderimiz bu demek daha zamanı var heralde eksende bişey gelmiyo gördün beni kaç gündür testlerin nasıl oynadığını benimle ama napayım hayat devam ediyo bi şekilde

Adetime 2 yada 3 gün var ama benim 5 yıldır olmuyordu o yüzden böyle değişik hissediyorum birkaç gün bekleyip kan vereceğim. Hepimize nasip etsin inşallah
Ay maşallahhh maşallah ben hiç yanıltmanı düşünmüyorum kuzum başka testin varsa denesene bı şimdi

Ay maşallahhh maşallah ben hiç yanıltmanı düşünmüyorum kuzum başka testin varsa denesene bı şimdi
Şehir dışındayım misafirlikte onu da arada zor yaptım yarın normal kaset yapayım olmazsa. Çok teşekkür ederim sen bana uğurlu geldin dualarım hep seninle ve bekleyen tüm arkadaşlarla..

Adetime 2 yada 3 gün var ama benim 5 yıldır olmuyordu o yüzden böyle değişik hissediyorum birkaç gün bekleyip kan vereceğim. Hepimize nasip etsin inşallah
Amin canım uzun zaman bekledikten sonra gelen mucizenin mutluluğunun tarifi yok.Kafanda soru işareti kalmaması için farklı markalar ile tekrarla canım kanı beklemk istemezsen.

Ne birazı bence baya yükselmiş öyle değil mi nerdeyse 1 derece Belki bende başka bi ay böyle ateş görürüm. İnşallah ateşin hep böyle devam eder
Insallah canım ben de ilk ay denedim kizlardan ozenip. Ne kadar profesyonel yapiyorum tabi tartisilir o yuzden pek bir anlam yuklemiyorum tabloya ama bir bakalim ne olacak. Sen ates takibi yaptin mi bu ay?

Şehir dışındayım misafirlikte onu da arada zor yaptım yarın normal kaset yapayım olmazsa. Çok teşekkür ederim sen bana uğurlu geldin dualarım hep seninle ve bekleyen tüm arkadaşlarla..
Allah razı olsun canım ne demek biz burda hep varızdualarından eksik etme yeter bizi kaset testi hadi hapta görelim ay böyleyse idrar bile tutmana gerek yok hadi bekliyorum heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…