💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum uzulme sakın.. bu ay degilmis demekki nasibi bebisinin. Ama bu demek degil ki bir sonraki ay da degil.umut kaybetmek yok yola devam ediyoruz yine de 2 gun sonra bir tekrarlasan mi diye de icimden gecmiyor degil

Ya nasıl? Ben hamilesindir diye düşünüyordum. Üzülme kısmetimizde ne zaman varsa o zaman olacak. Bebeğimiz bi sonraki ayda bekliyor heralde bizi canım

Demek mi hayırlısı böyleymiş canım rabbim uygun gördüğü vakitte nasip edecek İnşAllah Tekrar aşılama yaptıracağını görmek beni çok mutlu etti. Vazgeçtim artık uğraşmıcam demek yerine tekrar deneyeceğim diyorsun. Rabbim bu çabalarımızın karşılığını verecektir biz yeter ki umutsuz olmayalım

Canım benim bu ay çok umutluydum âmâ herşey nasip biliyormusun biz ne yaparsan yapalım onlar vakti gelince geliyor canım bu ara tedavi ilaç aşılama benim fikrim hepsini bırak bir ay da öyle dene ben üst üste tedavi vücuduna ağır gelmiş olabilir diue düşünüyorum ben hsg sonrasj 3 ay dr oyle dene demısti olmazsa tedavi başlicaktik biraz sal hem vucudunda dinlensin tekrar aşilamaya gitme artik bunlar benim fikrim yinede sen bilirsin kuşum allahtan ümit kesilmez bunu unutma

Canım ben 2 aşılamanın üstüne 3 ay mola vermiştim. Şimdi tekrar başladım. O sebeple hemen üst üste ikinci aşılamayı olurum canım sağol kuzumm benimm

Kuzum üzülmek yok. herşeyde vardır bir hayır kırmızılar gelene kadar da ümit hep var

Birdahaki aya kısmet kuzum artık ne diyelim elimden birşey gelmiyo şuan senı çok iyi anlıyorum

Sağlık olsun canım en önemlisi bu. Çok şükür sağlığın yerinde bu ay nasip değilmiş. Allah bu emeğini bu isteğini görüyor. İnşallah en kısa zamanda duan kabul olur sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

Kuzum üzülmek yok demek senin için hayırlısı bu...ama ben kendi fikrimi söyleyim sana içimde kalmasın..bu senin 3 aşılaman bence 4 yapma..benim çok sevdiğim doktor var malesef benim evimden uzak ilk gebeliğimde onun yanına gidiyordum olumsuz olunca ona dedimki kendi ilçemde aşılama yapmak istiyorum bana dedi yap ne güzel sonra eşim soru verdi doktora ya tutmazsa ikincini yapsak tutarmı hayır dedi yapmayın birinci tutmasa ikincininde tutma şansı çok az.Bende 1 tane yaptım biliyorsun.Ama tabi bu her keste olucak bir şey diğil.Bence senin vücudun bir dinlensin güzelce.Hsg çektirdinmi sen?ilaç ne kullanıyorsun?

Merhaba beni de ekler misiniz topiğe, bat 20eylüldü ama daha gelmedi, beklemedeyim. 3 yıldır bebek istiyoruz ama nasip olmadı. Yaşım 36 ve rezerv azalması var bende onun için her tedaviyi denedik. 6 aydır kendi haline bıraktık ama yumurtlama zamanına dikkat ediyoruz. Nasip diyelim bu ay inşallah olur.

İhtimalin düşük olduğunu bile bile aşılama yaptırmıştık canim. Hiç üzülme, o kabulleniş bile çok güzel. En azından kendimizi yiyip bitirmiyoruz. Allah büyük biz de goreceğiz pozitifi.
Gruptan uzak kalmıştım sen etiketleyince yazmak istedim aşılama sonrası bosvermişligin içindeyim. Çalışıyorum da zaten düşünecek hiç vaktim yok. Bu boşvermislige tutarsa pes derim aşılama sonrası gebe kalan çok canim. Mutlaka ara ver , zaman tanı kendine.

Çektirdim kuzum. Femara kullandım bu ay. Bi de takviye vitaminler işte pormotil, maxijuno vs.. canım 4. De içimde kalmasın yaptıracağım, doğalla farkı yok zaten aşılamanın, beklentim de o sebeple çok yok aşılama için. ama tüp bebek fikrine de alışamıyorum henüz. Zaten üç ay bi mola vermiştim doğal olmadı. Aşılamayla yine şansımı denemek istiyorum. En azından boş durmadım derim sonra belki bir kaç ay sonra tüp bebek düşüncesine alıştırmaya çalışacağım kendimi. Birşey yapmadan durursam psikolojik olarak daha kötü hissedeceğim canım benim sağol kuzum

İnşallah güzel haberini alırız. Normalde düzenli mi regliniz

Öyle düşünme bebeğim daha beklenen adete var herşey ollabilirr

kızlar bozmayın moralinizi, en uygun zamanda olacaktır biraz düşünmemek gerekiyor bence biraz rahat bırakalım kendimiz zihnimizi bedenimiz bile kasılıyor. Rahmi, hormonları, yumurtalıkları etkiliyoruz stresle

Henüz kirmizlari görmedin canım, inşallah görmeden döner de güzel haberi verirsin eğer olmazsa da henüz zamanı değilmiş, biz elimizden geleni yapalım onlar geleceği zaman gelecekler zaten, dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…