- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.461
Bebeğim içime doğuyor sen önümüzdeki ay ya da en geç bir sonraki ay hamiş olacaksın bence.Bugün 12. Gün kızlar. Olsa çıkması lazımdı ama çıkmadı. Testim negatif. Önümüzdeki 4. ay Aşılamayı yaptıracağım gibi duruyor. Sizleri seviyorum. Destekleriniz için teşekkür ederimm
melisaa93 melegim can fnd_50 @hamileyimmmm @Gul220 @Pkolu_anneadayi @maaaavi tweeetyyy A Afratafrac @Merve3553 @Karusel @golden-snitch @The Little Mermaid @IADK @ozgeeeee1 @beyons
Zumruduanka96 S simurgggg @Alinnnn @bernad @yenibirhayal @Linakiz Papatyam000 @bebekheyecani @Merveeee57
@Niqu
Geçen ay ateş ölçer siparişim döngü ortası geldiğinden geç başlamıştım, sayılmaz tabiInsallah canım ben de ilk ay denedim kizlardan ozenip. Ne kadar profesyonel yapiyorum tabi tartisiliro yuzden pek bir anlam yuklemiyorum tabloya ama bir bakalim ne olacak. Sen ates takibi yaptin mi bu ay?
Kuzum napiyorsun gebelik nasil gidiyor merak ettimBebeğim içime doğuyor sen önümüzdeki ay ya da en geç bir sonraki ay hamiş olacaksın bence.
Allahtan ümit kesilmez canım adet olmadıgın süre bebiş süpriz yapabilir ben nedense çok hissetmiştim çok umutlanmıştım olsun demekki kısmet degilmiş önümüzdeki ay bomba gibi gelecek bebişin kuzum hakkında hayırlısını olsun inşalalhBugün 12. Gün kızlar. Olsa çıkması lazımdı ama çıkmadı. Testim negatif. Önümüzdeki 4. ay Aşılamayı yaptıracağım gibi duruyor. Sizleri seviyorum. Destekleriniz için teşekkür ederimm
melisaa93 melegim can fnd_50 @hamileyimmmm @Gul220 @Pkolu_anneadayi @maaaavi tweeetyyy A Afratafrac @Merve3553 @Karusel @golden-snitch @The Little Mermaid @IADK @ozgeeeee1 @beyons
Zumruduanka96 S simurgggg @Alinnnn @bernad @yenibirhayal @Linakiz Papatyam000 @bebekheyecani @Merveeee57
@Niqu
Canım ateş ölçümü nasıl bişi oluyo biraz anlatırmısın sana zahmetBugun yukseldi kuzum biraz. Dun cok dusuktu evet. Bak atayim tabloyu
Benim de tam olmadi galibaGeçen ay ateş ölçer siparişim döngü ortası geldiğinden geç başlamıştım, sayılmaz tabi. Bu ay ilk defa tam yapacaktım ama okul açılma dönemine denk geldi. Düzenli giderken bozdum tekrar toparlamaya çalıştım falan. Sen benden daha profesyonel yapmışsındır yani
Kuzum eşin de test yaptırdı mı?Çektirdim kuzum. Femara kullandım bu ay. Bi de takviye vitaminler işte pormotil, maxijuno vs.. canım 4. De içimde kalmasın yaptıracağım, doğalla farkı yok zaten aşılamanın, beklentim de o sebeple çok yok aşılama için. ama tüp bebek fikrine de alışamıyorum henüz. Zaten üç ay bi mola vermiştim doğal olmadı. Aşılamayla yine şansımı denemek istiyorum. En azından boş durmadım derimsonra belki bir kaç ay sonra tüp bebek düşüncesine alıştırmaya çalışacağım kendimi. Birşey yapmadan durursam psikolojik olarak daha kötü hissedeceğim canım benim sağol kuzum
Kuzum bu iste ben cok yeniyim aslinda.Canım ateş ölçümü nasıl bişi oluyo biraz anlatırmısın sana zahmet
Kiz ben anlamam öyle işlerdenÖlçmek istersen saat kurarsın
Kuzum bu iste ben cok yeniyim aslinda.melisaa93 ve fnd_50 daha iyi bilir. Ben de onlardan ogrendim. Her sabah ayni saatte ayni termometreyle dil altindan olcum yapiyorsun. Olcumleri uygulamalar var ona kaydediyorsun. Ben femometer kullandim. Kizlar ff app kullaniyor. Ovulasyon ve sonrasinda olabilecek muhtemel yukselisle takip yapiyorsun. Yumurtlamadan sonra ates hep yuksek giderse gebelik oluyor. Adet donemi duserse regl baslamis oluyor. Benim anladigim bu
Aynen canım beklemek tek geliyor elimizdenBend saymıyormuş kuzum negatif görmekten bıktım artık ama napalım kaderimiz bu demek daha zamanı var heralde eksende bişey gelmiyo gördün beni kaç gündür testlerin nasıl oynadığını benimle ama napayım hayat devam ediyo bi şekilde
Ama umutsuz olmak yok bu ay değilse diğer ay o değilse bir sonraki ay illa rabbim nasip etcem vizede o güzel duyguyu birgün.Aynen canım beklemek tek geliyor elimizden
Adetin 1.gununden itibaren basliyorsun canimÇok sağol kuzumbende bi deniyim o zaman.. adet bitiminden hemen sonra mı başlıyorsun ölçüme
Aynen çok eğlenceli, oyalanıyoruz işteBenim de tam olmadi galibaregl doneminde namaz olmadigi icin 6 8 arasi saatte olctum. Ama o 1 haftadan sonrasi duzenli gitti. Hep 6da olctum ya iste vakit gecsin oyalanma falan bir de öğreniyoruz aslnda vucudun ritmini cok mucizevi geliyor bir taraftan da
Canım ben anadolu sigortayla görüştüm 10 muayne 1 doğum 9 bin küsürYa canim onu bende düşündüm ama çok karli olmuyor, görüştüğüm hastane Medova gayet iyi evime de çok yakin, 37 buçuk dedi doğum her sey içinde sence normal mi ? Birde ayri akademi hastanesi ve 2 hastane daha dedi onlarda özel ama çok iyi olmayan özeller fiyatı peşin 30 bin, taksitle 33 faln o dacans16
Olsun anladım ben canım çok teşekkür ediyorum
Kız yaptınmı test çatladım burdaaaOlsun anladım ben canım çok teşekkür ediyorum
Ben yaptım kuzum sabah ilk idrarla negatif, regle 6 gün var ümit kesilmez diyorumKız yaptınmı test çatladım burdaaa
Kız yaptınmı test çatladım burdaaa