💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bebeğim içime doğuyor sen önümüzdeki ay ya da en geç bir sonraki ay hamiş olacaksın bence.

Insallah canım ben de ilk ay denedim kizlardan ozenip. Ne kadar profesyonel yapiyorum tabi tartisilir o yuzden pek bir anlam yuklemiyorum tabloya ama bir bakalim ne olacak. Sen ates takibi yaptin mi bu ay?
Geçen ay ateş ölçer siparişim döngü ortası geldiğinden geç başlamıştım, sayılmaz tabi. Bu ay ilk defa tam yapacaktım ama okul açılma dönemine denk geldi. Düzenli giderken bozdum tekrar toparlamaya çalıştım falan. Sen benden daha profesyonel yapmışsındır yani

Allahtan ümit kesilmez canım adet olmadıgın süre bebiş süpriz yapabilir ben nedense çok hissetmiştim çok umutlanmıştım olsun demekki kısmet degilmiş önümüzdeki ay bomba gibi gelecek bebişin kuzum hakkında hayırlısını olsun inşalalh

Benim de tam olmadi galiba regl doneminde namaz olmadigi icin 6 8 arasi saatte olctum. Ama o 1 haftadan sonrasi duzenli gitti. Hep 6da olctum ya iste vakit gecsin oyalanma falan bir de öğreniyoruz aslnda vucudun ritmini cok mucizevi geliyor bir taraftan da

Kuzum eşin de test yaptırdı mı?

Canım ateş ölçümü nasıl bişi oluyo biraz anlatırmısın sana zahmet
Kuzum bu iste ben cok yeniyim aslinda. melisaa93 ve fnd_50 daha iyi bilir. Ben de onlardan ogrendim. Her sabah ayni saatte ayni termometreyle dil altindan olcum yapiyorsun. Olcumleri uygulamalar var ona kaydediyorsun. Ben femometer kullandim. Kizlar ff app kullaniyor. Ovulasyon ve sonrasinda olabilecek muhtemel yukselisle takip yapiyorsun. Yumurtlamadan sonra ates hep yuksek giderse gebelik oluyor. Adet donemi duserse regl baslamis oluyor. Benim anladigim bu

Çok sağol kuzum bende bi deniyim o zaman.. adet bitiminden hemen sonra mı başlıyorsun ölçüme

Aynen çok eğlenceli, oyalanıyoruz işte Vücudun halini hatrını sorar gibi

Canım ben anadolu sigortayla görüştüm 10 muayne 1 doğum 9 bin küsür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…