💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bugün 12. Gün kızlar. Olsa çıkması lazımdı ama çıkmadı. Testim negatif. Önümüzdeki 4. ay Aşılamayı yaptıracağım gibi duruyor. Sizleri seviyorum. Destekleriniz için teşekkür ederimm

melisaa93 melisaa93 melegim can melegim can fnd_50 fnd_50 @hamileyimmmm @Gul220 @Pkolu_anneadayi @maaaavi tweeetyyy tweeetyyy A Afratafrac @Merve3553 @Karusel @golden-snitch @The Little Mermaid @IADK @ozgeeeee1 @beyons
Zumruduanka96 Zumruduanka96 S simurgggg @Alinnnn @bernad @yenibirhayal @Linakiz Papatyam000 Papatyam000 @bebekheyecani @Merveeee57
@Niqu
Bebeğim içime doğuyor sen önümüzdeki ay ya da en geç bir sonraki ay hamiş olacaksın bence. 🙏

Insallah canım ben de ilk ay denedim kizlardan ozenip. Ne kadar profesyonel yapiyorum tabi tartisilir🤣 o yuzden pek bir anlam yuklemiyorum tabloya ama bir bakalim ne olacak. Sen ates takibi yaptin mi bu ay?
Geçen ay ateş ölçer siparişim döngü ortası geldiğinden geç başlamıştım, sayılmaz tabi😄. Bu ay ilk defa tam yapacaktım ama okul açılma dönemine denk geldi. Düzenli giderken bozdum tekrar toparlamaya çalıştım falan. Sen benden daha profesyonel yapmışsındır yani😂

Bugün 12. Gün kızlar. Olsa çıkması lazımdı ama çıkmadı. Testim negatif. Önümüzdeki 4. ay Aşılamayı yaptıracağım gibi duruyor. Sizleri seviyorum. Destekleriniz için teşekkür ederimm

melisaa93 melisaa93 melegim can melegim can fnd_50 fnd_50 @hamileyimmmm @Gul220 @Pkolu_anneadayi @maaaavi tweeetyyy tweeetyyy A Afratafrac @Merve3553 @Karusel @golden-snitch @The Little Mermaid @IADK @ozgeeeee1 @beyons
Zumruduanka96 Zumruduanka96 S simurgggg @Alinnnn @bernad @yenibirhayal @Linakiz Papatyam000 Papatyam000 @bebekheyecani @Merveeee57
@Niqu
Allahtan ümit kesilmez canım adet olmadıgın süre bebiş süpriz yapabilir ben nedense çok hissetmiştim çok umutlanmıştım olsun demekki kısmet degilmiş önümüzdeki ay bomba gibi gelecek bebişin kuzum hakkında hayırlısını olsun inşalalh 💗💗💗

Geçen ay ateş ölçer siparişim döngü ortası geldiğinden geç başlamıştım, sayılmaz tabi😄. Bu ay ilk defa tam yapacaktım ama okul açılma dönemine denk geldi. Düzenli giderken bozdum tekrar toparlamaya çalıştım falan. Sen benden daha profesyonel yapmışsındır yani😂
Benim de tam olmadi galiba🫢🫢 regl doneminde namaz olmadigi icin 6 8 arasi saatte olctum. Ama o 1 haftadan sonrasi duzenli gitti. Hep 6da olctum😀 ya iste vakit gecsin oyalanma falan🤣🤣 bir de öğreniyoruz aslnda vucudun ritmini cok mucizevi geliyor bir taraftan da 🤩

Çektirdim kuzum. Femara kullandım bu ay. Bi de takviye vitaminler işte pormotil, maxijuno vs.. canım 4. De içimde kalmasın yaptıracağım, doğalla farkı yok zaten aşılamanın, beklentim de o sebeple çok yok aşılama için. ama tüp bebek fikrine de alışamıyorum henüz. Zaten üç ay bi mola vermiştim doğal olmadı. Aşılamayla yine şansımı denemek istiyorum. En azından boş durmadım derim 🙏 sonra belki bir kaç ay sonra tüp bebek düşüncesine alıştırmaya çalışacağım kendimi. Birşey yapmadan durursam psikolojik olarak daha kötü hissedeceğim canım benim 🙏 sağol kuzum
Kuzum eşin de test yaptırdı mı?

Canım ateş ölçümü nasıl bişi oluyo biraz anlatırmısın sana zahmet 🙏💖
Kuzum bu iste ben cok yeniyim aslinda. melisaa93 melisaa93 ve fnd_50 fnd_50 daha iyi bilir. Ben de onlardan ogrendim. Her sabah ayni saatte ayni termometreyle dil altindan olcum yapiyorsun. Olcumleri uygulamalar var ona kaydediyorsun. Ben femometer kullandim. Kizlar ff app kullaniyor. Ovulasyon ve sonrasinda olabilecek muhtemel yukselisle takip yapiyorsun. Yumurtlamadan sonra ates hep yuksek giderse gebelik oluyor. Adet donemi duserse regl baslamis oluyor. Benim anladigim bu😊😊

Kuzum bu iste ben cok yeniyim aslinda. melisaa93 melisaa93 ve fnd_50 fnd_50 daha iyi bilir. Ben de onlardan ogrendim. Her sabah ayni saatte ayni termometreyle dil altindan olcum yapiyorsun. Olcumleri uygulamalar var ona kaydediyorsun. Ben femometer kullandim. Kizlar ff app kullaniyor. Ovulasyon ve sonrasinda olabilecek muhtemel yukselisle takip yapiyorsun. Yumurtlamadan sonra ates hep yuksek giderse gebelik oluyor. Adet donemi duserse regl baslamis oluyor. Benim anladigim bu😊😊

Çok sağol kuzum 🙏 bende bi deniyim o zaman.. adet bitiminden hemen sonra mı başlıyorsun ölçüme

Benim de tam olmadi galiba🫢🫢 regl doneminde namaz olmadigi icin 6 8 arasi saatte olctum. Ama o 1 haftadan sonrasi duzenli gitti. Hep 6da olctum😀 ya iste vakit gecsin oyalanma falan🤣🤣 bir de öğreniyoruz aslnda vucudun ritmini cok mucizevi geliyor bir taraftan da 🤩
Aynen çok eğlenceli, oyalanıyoruz işte😂 Vücudun halini hatrını sorar gibi😄

Ya canim onu bende düşündüm ama çok karli olmuyor, görüştüğüm hastane Medova gayet iyi evime de çok yakin, 37 buçuk dedi doğum her sey içinde sence normal mi ? Birde ayri akademi hastanesi ve 2 hastane daha dedi onlarda özel ama çok iyi olmayan özeller fiyatı peşin 30 bin, taksitle 33 faln o da cans16 cans16
Canım ben anadolu sigortayla görüştüm 10 muayne 1 doğum 9 bin küsür

X