💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Çektirdim kuzum. Femara kullandım bu ay. Bi de takviye vitaminler işte pormotil, maxijuno vs.. canım 4. De içimde kalmasın yaptıracağım, doğalla farkı yok zaten aşılamanın, beklentim de o sebeple çok yok aşılama için. ama tüp bebek fikrine de alışamıyorum henüz. Zaten üç ay bi mola vermiştim doğal olmadı. Aşılamayla yine şansımı denemek istiyorum. En azından boş durmadım derim 🙏 sonra belki bir kaç ay sonra tüp bebek düşüncesine alıştırmaya çalışacağım kendimi. Birşey yapmadan durursam psikolojik olarak daha kötü hissedeceğim canım benim 🙏 sağol kuzum
Benim kullandığım ilaçları neden kullanmıyorsunki senin kullandığın ilaçları hiç duymadım ben.Tüp bebek zaten şimdi düşünme hiç ben neden sanıyorumki kullandığın destek ilacları iyi diğil.Ama pes etmemek çok iyi

Bugün 12. Gün kızlar. Olsa çıkması lazımdı ama çıkmadı. Testim negatif. Önümüzdeki 4. ay Aşılamayı yaptıracağım gibi duruyor. Sizleri seviyorum. Destekleriniz için teşekkür ederimm

@melisaa93 @melegim can fnd_50 fnd_50 @hamileyimmmm @Gul220 @Pkolu_anneadayi @maaaavi @tweeetyyy @Afratafrac @Merve3553 @Karusel @golden-snitch @The Little Mermaid @IADK @ozgeeeee1 @beyons
Zumruduanka96 Zumruduanka96 S simurgggg @Alinnnn @bernad @yenibirhayal @Linakiz @Papatyam000 @bebekheyecani @Merveeee57
Niqu Niqu
Olacak aşkım elbet olacak elbet buraya bir gün biz de pozitif testlerimizi atacağız buna inan

Aynı süreçlerden geçmişiz ben 5 yıl harcadım naçizane fikrim aşılama ile vakit kaybetmeyin tüp bebeği dondurulmuş embriyo ile ve kesinlikle genetiğe gönderip sonra transfer olun yoksa zaman da para da çok gidiyor. Maxijuno içeriği çok iyi kullanıyorum erkek için olanı da eşiniz alsın muhakkak. Ve kesinlikle jel deneyin edahandro edahandro hepimize nasip olacak inanıyorum 🙏

Bugün 12. Gün kızlar. Olsa çıkması lazımdı ama çıkmadı. Testim negatif. Önümüzdeki 4. ay Aşılamayı yaptıracağım gibi duruyor. Sizleri seviyorum. Destekleriniz için teşekkür ederimm

@melisaa93 @melegim can fnd_50 fnd_50 @hamileyimmmm @Gul220 @Pkolu_anneadayi @maaaavi @tweeetyyy @Afratafrac @Merve3553 @Karusel @golden-snitch @The Little Mermaid @IADK @ozgeeeee1 @beyons
Zumruduanka96 Zumruduanka96 S simurgggg @Alinnnn @bernad @yenibirhayal @Linakiz @Papatyam000 @bebekheyecani @Merveeee57
Niqu Niqu
Üzülme canım ya inşallah başka aya kısmet olur daha adet görmedik negatif gördükten sonra pozitif gören çok kişi var bekle sabret

30 eylül normalde ama bu ay erken yumurtlama olmuş olabilir diye pazar pazartesiyi bekliyorum. O günler adet olmazsam çarşamba test yapıcam. Umudum <%5 😂
Bu arada ben listede ekliydim nereye uçtum hığ?😄
Kuzum listeyi düzenlerkengözden kaçmıştır dur aşkım ekliyim🥰🤣

X