- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.468
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.481
Yaaa olsun beklerız napalımYok canım ya düğün telaşındayız kalabalık çok. Yanımda da kalmadı durmadan yapmıştım yarına ancaj olur
Canım hangi şehirdesin senYa canim onu bende düşündüm ama çok karli olmuyor, görüştüğüm hastane Medova gayet iyi evime de çok yakin, 37 buçuk dedi doğum her sey içinde sence normal mi ? Birde ayri akademi hastanesi ve 2 hastane daha dedi onlarda özel ama çok iyi olmayan özeller fiyatı peşin 30 bin, taksitle 33 faln o da @cans16
Canım aşılamada değerlere bakılıyor. Sperm verdiği için görünüyor. Doğal yolla olabilecek sperm var dedi doktor.Kuzum eşin de test yaptırdı mı?
Ay aklıma ne geldi ama bana gülmeyin lütfen bu sperm testi varya ben şimdi yarın Türkiye’ye gidicem bir kaba eşimin spermını alıp doktorlara versem testi yaparlamı pazartesi nolur gülmeyin kafayı yedimCanım aşılamada değerlere bakılıyor. Sperm verdiği için görünüyor. Doğal yolla olabilecek sperm var dedi doktor.
Yok kuzum. Taze sperm olması lazımAy aklıma ne geldi ama bana gülmeyin lütfen bu sperm testi varya ben şimdi yarın Türkiye’ye gidicem bir kaba eşimin spermını alıp doktorlara versem testi yaparlamı pazartesi nolur gülmeyin kafayı yedim
1 gecede bayatlarmı yaYok kuzum. Taze sperm olması lazım
Dakikalar bile önemli. Aşılamada bile bir kaç saat önce veriyorsun spermi, yıkama işlemi yapılıp geri veriliyor. Bekleme söz konusu olmuyor. Öyle olsaydı tüp bebekte erkeğin spermini de alıp bekletirlerdir. Erkeğin sperminin bekletilebilir olduğunu duymadım ben ama bilmiyor da olabilirim. Belki bilenler vardır.1 gecede bayatlarmı ya
Ben de burda okumuştum onu, o şey hastanede oluyormuş ama evden getirince olur mu bilmiyorumAy aklıma ne geldi ama bana gülmeyin lütfen bu sperm testi varya ben şimdi yarın Türkiye’ye gidicem bir kaba eşimin spermını alıp doktorlara versem testi yaparlamı pazartesi nolur gülmeyin kafayı yedim
Napayım kuzum işte kendimce çözüm aramaya çalışıyorum sıyırdım iyiceDakikalar bile önemli. Aşılamada bile bir kaç saat önce veriyorsun spermi, yıkama işlemi yapılıp geri veriliyor. Bekleme söz konusu olmuyor. Öyle olsaydı tüp bebekte erkeğin spermini de alıp bekletirlerdir. Erkeğin sperminin bekletilebilir olduğunu duymadım ben ama bilmiyor da olabilirim. Belki bilenler vardır.
İşte kocam gelemeyeceği için böyle bişey düşündümBen de burda okumuştum onu, o şey hastanede oluyormuş ama evden getirince olur mu bilmiyorum
Belki daha erkendir kuzum inşallah testi erken yapmışsındır da yanlış sonuç vermiş olsun ümidini kaybetme Allah bu yolda kim varsa hepinizin yardımcısı olsun biliyorum anlıyorum hepinizi tek tek ama moral bozmak yok devam rabbim ne zaman size o meleği göndereceğini biliyorBugün 12. Gün kızlar. Olsa çıkması lazımdı ama çıkmadı. Testim negatif. Önümüzdeki 4. ay Aşılamayı yaptıracağım gibi duruyor. Sizleri seviyorum. Destekleriniz için teşekkür ederimm
melisaa93 @melegim can @fnd_50 @hamileyimmmm @Gul220 @Pkolu_anneadayi @maaaavi tweeetyyy @Afratafrac Merve3553 @Karusel @golden-snitch @The Little Mermaid @IADK @ozgeeeee1 @beyons
Zumruduanka96 @simurgggg @Alinnnn @bernad @yenibirhayal Linakiz @Papatyam000 @bebekheyecani @Merveeee57
@Niqu
Haklısın canım bende senin gibi biliyorum hatta sperm testinde hemen örneği teslim alıp gidiyormuş laborantDakikalar bile önemli. Aşılamada bile bir kaç saat önce veriyorsun spermi, yıkama işlemi yapılıp geri veriliyor. Bekleme söz konusu olmuyor. Öyle olsaydı tüp bebekte erkeğin spermini de alıp bekletirlerdir. Erkeğin sperminin bekletilebilir olduğunu duymadım ben ama bilmiyor da olabilirim. Belki bilenler vardır.
2 dk geçerken uğrasın versin olmaz mıİşte kocam gelemeyeceği için böyle bişey düşündüm
Buda çözüm olmadı desenize of offHaklısın canım bende senin gibi biliyorum hatta sperm testinde hemen örneği teslim alıp gidiyormuş laborant
Anladım kuzum. Nasibini bekliyor miniğinCanım aşılamada değerlere bakılıyor. Sperm verdiği için görünüyor. Doğal yolla olabilecek sperm var dedi doktor.
Kız nerden geçmek adam ben Türkiye’ye gidiyorum doktora o burda kalıcak çalışıyo malum2 dk geçerken uğrasın versin olmaz mı
Buradaki doktor bana direk tüp bebek yaptırabılırsınız imaknınız var burda dedi ne aşılama ne başka bişey vallahı nasıl doktor Burdakınler ben anlayamadım yaHaklısın canım bende senin gibi biliyorum hatta sperm testinde hemen örneği teslim alıp gidiyormuş laborant