💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım hangi şehirdesin sen

edahandro Daha zamanı gelmemiş canım miniğinin Rabbimin vardır bir bildiği ve yazdığı bir zamanı. Beklemekten başka çaremiz yok beklerken de çabalamaktantan başka Belki bi kaç gün sonra belki 1 ay belki 2 ay elbet görücez

Canım aşılamada değerlere bakılıyor. Sperm verdiği için görünüyor. Doğal yolla olabilecek sperm var dedi doktor.
Ay aklıma ne geldi ama bana gülmeyin lütfen bu sperm testi varya ben şimdi yarın Türkiye’ye gidicem bir kaba eşimin spermını alıp doktorlara versem testi yaparlamı pazartesi nolur gülmeyin kafayı yedim

1 gecede bayatlarmı ya
Dakikalar bile önemli. Aşılamada bile bir kaç saat önce veriyorsun spermi, yıkama işlemi yapılıp geri veriliyor. Bekleme söz konusu olmuyor. Öyle olsaydı tüp bebekte erkeğin spermini de alıp bekletirlerdir. Erkeğin sperminin bekletilebilir olduğunu duymadım ben ama bilmiyor da olabilirim. Belki bilenler vardır.

Ay aklıma ne geldi ama bana gülmeyin lütfen bu sperm testi varya ben şimdi yarın Türkiye’ye gidicem bir kaba eşimin spermını alıp doktorlara versem testi yaparlamı pazartesi nolur gülmeyin kafayı yedim
Ben de burda okumuştum onu, o şey hastanede oluyormuş ama evden getirince olur mu bilmiyorum

Napayım kuzum işte kendimce çözüm aramaya çalışıyorum sıyırdım iyice

Belki daha erkendir kuzum inşallah testi erken yapmışsındır da yanlış sonuç vermiş olsun ümidini kaybetme Allah bu yolda kim varsa hepinizin yardımcısı olsun biliyorum anlıyorum hepinizi tek tek ama moral bozmak yok devam rabbim ne zaman size o meleği göndereceğini biliyor

Haklısın canım bende senin gibi biliyorum hatta sperm testinde hemen örneği teslim alıp gidiyormuş laborant

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…