- 1 Nisan 2022
- 12.540
- 15.410
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.421
Benim kullandığım ilaçları neden kullanmıyorsunki senin kullandığın ilaçları hiç duymadım ben.Tüp bebek zaten şimdi düşünme hiç ben neden sanıyorumki kullandığın destek ilacları iyi diğil.Ama pes etmemek çok iyiÇektirdim kuzum. Femara kullandım bu ay. Bi de takviye vitaminler işte pormotil, maxijuno vs.. canım 4. De içimde kalmasın yaptıracağım, doğalla farkı yok zaten aşılamanın, beklentim de o sebeple çok yok aşılama için. ama tüp bebek fikrine de alışamıyorum henüz. Zaten üç ay bi mola vermiştim doğal olmadı. Aşılamayla yine şansımı denemek istiyorum. En azından boş durmadım derimsonra belki bir kaç ay sonra tüp bebek düşüncesine alıştırmaya çalışacağım kendimi. Birşey yapmadan durursam psikolojik olarak daha kötü hissedeceğim canım benim sağol kuzum
Olacak aşkım elbet olacak elbet buraya bir gün biz de pozitif testlerimizi atacağız buna inanBugün 12. Gün kızlar. Olsa çıkması lazımdı ama çıkmadı. Testim negatif. Önümüzdeki 4. ay Aşılamayı yaptıracağım gibi duruyor. Sizleri seviyorum. Destekleriniz için teşekkür ederimm
@melisaa93 @melegim canfnd_50 @hamileyimmmm @Gul220 @Pkolu_anneadayi @maaaavi @tweeetyyy @Afratafrac @Merve3553 @Karusel @golden-snitch @The Little Mermaid @IADK @ozgeeeee1 @beyons
Zumruduanka96 S simurgggg @Alinnnn @bernad @yenibirhayal @Linakiz @Papatyam000 @bebekheyecani @Merveeee57
Niqu
Sen iyiysen biz de iyiyizGünaydın kızlar nasılsınız iyisinizdir umarım
Ben iyim kuzum çok şükürSen iyiysen biz de iyiyizNasılsın?
O zaman ben de iyiyimBen iyim kuzum çok şükürtest negatif olduğuna göre verdim kendimi kahveye kahve içip duruyorum
Vallahi ya zararlı ne varsa yiyip içiyorum şuanO zaman ben de iyiyim
Ben de öyle yapıyorum hepAma bu ay yumurtlama falan rastgele günlerde de içtim. Allah'a emanet bi ay oldu
Kiz bu ateş muhabeti ne yüksek çıkınca ne oluyor az çıkınca ne oluyor dün sırf meraktan ölçtüm 36.4 çıktı
Sanada günaydın canım iyiz bat günümüzü bekliyoruzGünaydın kızlar nasılsınız iyisinizdir umarım
Güzel haberlerle gelin kuzum hadi inşallahSanada günaydın canım iyiz bat günümüzü bekliyoruz
30 eylül normalde ama bu ay erken yumurtlama olmuş olabilir diye pazar pazartesiyi bekliyorum. O günler adet olmazsam çarşamba test yapıcam. Umudum <%5Vallahi ya zararlı ne varsa yiyip içiyorum şuansenin ne zaman bat kuzum
Üzülme canım ya inşallah başka aya kısmet olur daha adet görmedik negatif gördükten sonra pozitif gören çok kişi var bekle sabretBugün 12. Gün kızlar. Olsa çıkması lazımdı ama çıkmadı. Testim negatif. Önümüzdeki 4. ay Aşılamayı yaptıracağım gibi duruyor. Sizleri seviyorum. Destekleriniz için teşekkür ederimm
@melisaa93 @melegim canfnd_50 @hamileyimmmm @Gul220 @Pkolu_anneadayi @maaaavi @tweeetyyy @Afratafrac @Merve3553 @Karusel @golden-snitch @The Little Mermaid @IADK @ozgeeeee1 @beyons
Zumruduanka96 S simurgggg @Alinnnn @bernad @yenibirhayal @Linakiz @Papatyam000 @bebekheyecani @Merveeee57
Niqu
Pek. Zannetmiyorum canım tek önümde şey var oda negatif olacağıGüzel haberlerle gelin kuzum hadi inşallah
Son fotoğrafta bende gördüm canımGünaydın bebekler dün aldım eczaneden. Yine ayni testle yapayım dedim. Ben yine görüyorum çizgi yarın bat hayırlısı artık. Dünki teste de baktım akşam kuruma çizgisi cikarmamisti. Sabah gördüğüm çizgi duruyodu.
Kuzum listeyi düzenlerkengözden kaçmıştır dur aşkım ekliyim30 eylül normalde ama bu ay erken yumurtlama olmuş olabilir diye pazar pazartesiyi bekliyorum. O günler adet olmazsam çarşamba test yapıcam. Umudum <%5
Bu arada ben listede ekliydim nereye uçtum hığ?
Ümitsiz olma kuzum benden sana tek tavsiye şuan adet gecikmeni bekleyerek test yapmanPek. Zannetmiyorum canım tek önümde şey var oda negatif olacağı
Bende gördümGünaydın bebekler dün aldım eczaneden. Yine ayni testle yapayım dedim. Ben yine görüyorum çizgi yarın bat hayırlısı artık. Dünki teste de baktım akşam kuruma çizgisi cikarmamisti. Sabah gördüğüm çizgi duruyodu.
Güvenilir tabi canım at bakalımKızlar bu prodoctor erken gebelik testi güvenilir mi? @bernaad yaptım bugünama şoktayım