💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Hadi inşallahhh Biraz kullanın bakalım benimki günde 2 içiyor belki ondan da çok etki görmüş olabilir
Ondandır ondandır. Benimkiyle aramızda çok komik diologlar geçiyor vallahi çoban çökerten sayesinde. Bu arada videolar da izledim onunla ilgili. Çok iyi diyorlar sperm kalitesi için

Herkese yeniden merhaba bugün yeniden ovülasyon testi yaptım artık yumurtlama dönemi bitti diyebiliyor muyuz görsele

Eklentiler

• IMG_8446.jpeg
    146,8 KB · Görüntüleme: 37
Canım bence yakalamışsınızdır o zaman ayakların üşümesi iyidir. Hatırlıyorum kızlardan ayaklarım üşüyor deyip hamile çıkan olmuştu sanki
Öyle mi dersin? Ben de hep ayaklarım yanıyor diyen okudum Genel olarak da pek sıcak değilim bu ay ne bileyim.
Olmazsa üzülmem ama olursa çok sevinirim

Kızlar merhaba hepimize güzel haberler diliyorum . Bir konuda bilginize danışacağım . Demirim demir depolarım çok düşük ne tavsiye edersiniz ? Hangi ilacı almalıyım

Kızlar ben acile gittim aşırı bir salgın durumu varmış dikkat edin kendinize bir şey de yapılmıyor gebelik şüphesi bile varsa. probiyotik yoğurt falan ye dedi gönderdi doktor işe falan giden arkadaşlarım özellikle dikkat edin ben normalde evden çalışıyorum iki gün isim vardı ofiste gittim kimden kaptım Allah bilir kemiklere kadar ağrıyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…