- 22 Şubat 2023
- 9.708
- 10.792
- 37
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.301
17de çatlamış bence. Bu koydukların değil de. Diğer gruba koyduklarında çok netti çatlama. Orda ne dediysem o. Orda dediğim gün çatlamış. O fotolarla bu fotolar farklı gibi geldi bana. Ama pikten düşmüştü testlerin. Çatlamıştı yani17 pik mi şimdi o zaman
Ondandır ondandır. Benimkiyle aramızda çok komik diologlar geçiyor vallahi çoban çökerten sayesinde. Bu arada videolar da izledim onunla ilgili. Çok iyi diyorlar sperm kalitesi içinHadi inşallahhhBiraz kullanın bakalım benimki günde 2 içiyor belki ondan da çok etki görmüş olabilir
Öyle mi dersin? Ben de hep ayaklarım yanıyor diyen okudumCanım bence yakalamışsınızdır o zamanayakların üşümesi iyidir. Hatırlıyorum kızlardan ayaklarım üşüyor deyip hamile çıkan olmuştu sanki
Evet canım hadi hayırlısııHerkese yeniden merhaba bugün yeniden ovülasyon testi yaptım artık yumurtlama dönemi bitti diyebiliyor muyuz görsele Eki Görüntüle 3305855
Ben de bekliyorum pozitifiniİnşallah kuzum aminn. yarın sabah test yapacağım. Varsa çıkacaktır. Umarım vardır
Valla stres üstüne stresEvet canım hadi hayırlısıı
Evet canım muhakkak devam edinOndandır ondandır. Benimkiyle aramızda çok komik diologlar geçiyor vallahi çoban çökerten sayesinde. Bu arada videolar da izledim onunla ilgili. Çok iyi diyorlar sperm kalitesi için
Yok kız üşüdm diyen çok oluyor. Herkeste farklı belirtiler oluyor. İnşallah seninki hamileliktenÖyle mi dersin? Ben de hep ayaklarım yanıyor diyen okudumGenel olarak da pek sıcak değilim bu ay ne bileyim.
Olmazsa üzülmem ama olursa çok sevinirim
Ay tabiki sağlıklı. Aksi düşünülemezEki Görüntüle 3305868
Dayanamadım sonuç gelmeyince yine test yaptım of ne diyosunuz sağlıklı mıdır acaba ?
Evet canım ben kullandım sabahKizlar predictorun su testinden kullanan var mi?
Başka da yok ki belirgin bi belirtim. Şöyle bi başım dönse uçuk çıksa hasta olsam falan direkt moda gircem deYok kız üşüdm diyen çok oluyor. Herkeste farklı belirtiler oluyor. İnşallah seninki hamilelikten
Eşitlenmişler artık, maşallahEki Görüntüle 3305868
Dayanamadım sonuç gelmeyince yine test yaptım of ne diyosunuz sağlıklı mıdır acaba ?
Ay ben de uçuk çıkmıştı dimiBaşka da yok ki belirgin bi belirtim. Şöyle bi başım dönse uçuk çıksa hasta olsam falan direkt moda gircem deUmudum yok demek istemiyorum ama yok
Bence evett aynı koyuluktalar baksanaEki Görüntüle 3305868
+1 hamilelik puanıAy ben de uçuk çıkmıştı dimiyuppiy
Feramat alma canım inanılmaz bulantı yapıyorKızlar merhabahepimize güzel haberler diliyorum . Bir konuda bilginize danışacağım . Demirim demir depolarım çok düşük ne tavsiye edersiniz ? Hangi ilacı almalıyım