- 22 Şubat 2023
- 9.708
- 10.792
- 37
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.341
AA öyleyse geri gönder. Tecrübe etmişsin. Zaten bence esas olan yalancı pozitif çıkarmasın. Geç HCG algılanmasına takılmıyorum ben ama yalancı pozitife hiç tahammülüm olmaz.Yok kuzum ben de bu oldugunu dusunerek almistim. Gecen ayda boyle geldi. Koyu pembe kapakli. Cizgi cikartti hatta. Ama sonuc negatifti. Simdi guvenemiyorum o yuzden
Vitamin kullanmadan mı sadece güneşle mi başardın canım?D vitamini çok zor yukseliyor bir de kaç ayda benim 15 ten 30.8 e çıktı valla günde 15 dakika gün isigi da almak lazim
Evet en erken pazartesi cikar bence de kuzum. Benim de ayni.. senin de elindeki testler guzelmis insallah goruruz cift cizgiyiRegle 7 gün var kuzum benim doktor çıkmaz daha kanda bir şey dedi pazartesiye kadar bekleyeceğim ben freely ile oncomed almıştım 5 er tane bugün geldi yapmadım henüz
Kullandım ilaç önce şu haftada 1 içilenden sonra da hergun 1 tane içilenden kullandım canım, düşünce güneşin faydası olmuyor takviye lazım ama normal ise değerler 15 dakika güneş ışığı yeterli diyorlar güneş kremi kullanmadanVitamin kullanmadan mı sadece güneşle mi başardın canım?
Evet ya katiliyorum kuzum. en kotusu de insanin gercege ulasma hakkinin elinden alinmasiAA öyleyse geri gönder. Tecrübe etmişsin. Zaten bence esas olan yalancı pozitif çıkarmasın. Geç HCG algılanmasına takılmıyorum ben ama yalancı pozitife hiç tahammülüm olmaz.
İnşallah kuzum ya suphem var diye ne serum takıldı ne bir şey geldim eve dökülüyor her yerim gebe olsam bariEvet en erken pazartesi cikar bence de kuzum. Benim de ayni.. senin de elindeki testler guzelmis insallah goruruz cift cizgiyi
Gönder gitsin kuzum düşünme. Ben laboquik kullanıyorum. 18 ay olacak hiç yalancı pozitif çıkarmadı. Hiç beni ümitlendirmedi. Hep ağlattı sağ olsunEvet ya katiliyorum kuzum. en kotusu de insanin gercege ulasma hakkinin elinden alinmasi
Kız bi var gibi görüyorum bi yok oluyor. Yumurtlamadan sonra 8. Günse bu olabilir gibi geldi bana.Şurdaki karartı testin kendi çizgisimi acaba
Allah razı olsun canım benim cümlemize inşAllahCanım hayırlı olsun. Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Otopsi yaptırmadık bilmiyoruz o yüzden kalbi durmuştu. Genetik testte kan pıhtılaşmam çıktıBebeğini doğuma iki hafta kala neden kaybettin kuzum çok üzüldüm ama rabbim inşallah sağlıkla bu bebeğini kucağına almayı nasip etsin sana
Canım normalde adetim gecikti bugün 35. Günüm ama geçen ayda gecikmişti 45. Gün nerdeyse adet olmuştum o yüzden yumurtlama ne zaman oldu bilmiyorumKız bi var gibi görüyorum bi yok oluyor. Yumurtlamadan sonra 8. Günse bu olabilir gibi geldi bana.
İnşallah vardır kuzum. Bi var gibi bi yok gibi emin olamadım. Varsa bir kaç güne koyulaşacaktır inşallahCanım normalde adetim gecikti bugün 35. Günüm ama geçen ayda gecikmişti 45. Gün nerdeyse adet olmuştum o yüzden yumurtlama ne zaman oldu bilmiyorum
Rabbim bir şekilde sabrını veriyor ama her yaşadığımız şerde muhakkak bir hayır var herşey bizim için rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın inşAllahA Alinnnn kesinlikle kızların dediklerine katılıyorum. Kızlar Allah sizlere sabır versinRabbim kucağınızı doldursun.... Sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz. Diğer türlüsü daha zor Zumruduanka96
İnşallahİnşallah vardır kuzum. Bi var gibi bi yok gibi emin olamadım. Varsa bir kaç güne koyulaşacaktır inşallah
Hep de böyle denk gelir zatenİnşallahona göre doğum sigortası yaptırıcam onunda 1 hafta süresi var
Dedik acaba öğütülmüş çöreotu mu bayattı, yoksa içindeki bal bal değildi de şurup muydu falan ne bilelimGeçmiş olsun kuzum bayağı salgın var hiç öyle kalabalık görmemiştim hastaneyi de
Aaaa evet görseli şimdi gördüm. Testin adını görünce fotoğrafa tam bakmamıştım. Benim böyle değil ama. Hatta yeni de aldım eczaneden böyle değil. Bence geri gönder bunuSenin kullandigin orjinal olandi sanki kuzum. Ona güveniyorum. Ama benim yolladigim gorseli gordun mu koyu pembe kapakli olan. Icinden de oyle çıkıyor?
Evet ya başlasa bitsede gitsem bi dr aHep de böyle denk gelir zaten
Teşekkür ederim canımBen pragnacare in no 1 ini kullanıyorum canım folik asit için içinde yok yok fiyatı da uygun tavsiye ederim geçen ay him/her olanı eşimle kullandık