💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yok kuzum ben de bu oldugunu dusunerek almistim. Gecen ayda boyle geldi. Koyu pembe kapakli. Cizgi cikartti hatta. Ama sonuc negatifti. Simdi guvenemiyorum o yuzden
AA öyleyse geri gönder. Tecrübe etmişsin. Zaten bence esas olan yalancı pozitif çıkarmasın. Geç HCG algılanmasına takılmıyorum ben ama yalancı pozitife hiç tahammülüm olmaz.

Evet ya katiliyorum kuzum. en kotusu de insanin gercege ulasma hakkinin elinden alinmasi
Gönder gitsin kuzum düşünme. Ben laboquik kullanıyorum. 18 ay olacak hiç yalancı pozitif çıkarmadı. Hiç beni ümitlendirmedi. Hep ağlattı sağ olsun ama heralde pozitif görüp sonradan negatifi görsem serumluk olurdum, buna şükür.

Canım normalde adetim gecikti bugün 35. Günüm ama geçen ayda gecikmişti 45. Gün nerdeyse adet olmuştum o yüzden yumurtlama ne zaman oldu bilmiyorum
İnşallah vardır kuzum. Bi var gibi bi yok gibi emin olamadım. Varsa bir kaç güne koyulaşacaktır inşallah

Rabbim bir şekilde sabrını veriyor ama her yaşadığımız şerde muhakkak bir hayır var herşey bizim için rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın inşAllah

Senin kullandigin orjinal olandi sanki kuzum. Ona güveniyorum. Ama benim yolladigim gorseli gordun mu koyu pembe kapakli olan. Icinden de oyle çıkıyor?
Aaaa evet görseli şimdi gördüm. Testin adını görünce fotoğrafa tam bakmamıştım. Benim böyle değil ama. Hatta yeni de aldım eczaneden böyle değil. Bence geri gönder bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…