- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.281
Merhaba, sizin aşılama mı olmuştu acaba ?Amin amin amin Zaman geçmek bilmiyor kuzum inşallah güzel haberlerle gelebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, sizin aşılama mı olmuştu acaba ?Amin amin amin Zaman geçmek bilmiyor kuzum inşallah güzel haberlerle gelebilirim
Adet bittikten sonraki ilk günden değil de bi sonraki günden başlamıştık. Hiç aklıma gelmedi ki erken olur mu acaba diye. Neyse bakalım artık ne zaman olursa Ayaklarım sıcak değil üşüyor ona sinir oluyorum bu ara umutlanamıyorum.Yok kuzum Ocak gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. Bu ay ilaç kullandım. 10. Günümde çatladım. İnşallah çatlamayı değerlendirmişsindir ve çarşamba gün pozitifini görürüz kuzum
Bu test çok iyi. Silik çizgi de çıkartan olmuş ama bekleyincedir heralde o.Kizlar predictorun su testinden kullanan var mi?
Görseli gordun mu ama canim ince belli toz pembe kapakli olan degil bu. Sahte mi acaba yaBu test çok iyi. Silik çizgi de çıkartan olmuş ama bekleyincedir heralde o.
Bu galiba eski modeli. Yenisi de o dediğin.Görseli gordun mu ama canim ince belli toz pembe kapakli olan degil bu. Sahte mi acaba ya
Ever canım aşılamaMerhaba, sizin aşılama mı olmuştu acaba ?
Canım bence yakalamışsınızdır o zaman ayakların üşümesi iyidir. Hatırlıyorum kızlardan ayaklarım üşüyor deyip hamile çıkan olmuştu sankiAdet bittikten sonraki ilk günden değil de bi sonraki günden başlamıştık. Hiç aklıma gelmedi ki erken olur mu acaba diye. Neyse bakalım artık ne zaman olursa Ayaklarım sıcak değil üşüyor ona sinir oluyorum bu ara umutlanamıyorum.
İnşallah tutmuşturEver canım aşılama
Yok kuzum henüz değil göstermedi minnoşum en son randevuda. Ama doktor tahmin et dersen erkek olabilir dediMerhaba, bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu acaba kız mı çok merak ediyorum
Ben ilk gebeliğimi bunla öğrendim kuzum kimyasalda 50 betayı gayet net göstermiştiKizlar predictorun su testinden kullanan var mi?
Hadi hayırlısı inşallah sağlıklı olsun daYok kuzum henüz değil göstermedi minnoşum en son randevuda. Ama doktor tahmin et dersen erkek olabilir dedi
Amin amin inşallah sağlıklı olsun minnoşum inşallahHadi hayırlısı inşallah sağlıklı olsun da
İnşallah kuzum aminn. yarın sabah test yapacağım. Varsa çıkacaktır. Umarım vardırİnşallah tutmuştur
Sabah senin güzel haberini okumak için uyanıcamm Naptınız canım eşin içebiliyor mu çoban çökerteniİnşallah kuzum aminn. yarın sabah test yapacağım. Varsa çıkacaktır. Umarım vardır
Evet kullandım. Bu da hiç yalancı pozitif çıkarmadı bende canımKizlar predictorun su testinden kullanan var mi?
Ay amin emojisi mi gülen emoji mi koyayım bilemedimSabah senin güzel haberini okumak için uyanıcamm Naptınız canım eşin içebiliyor mu çoban çökerteni
17 pik mi şimdi o zamanBence çatlamış çatlamış kuzum. İyice Baktım. Çatlamış gibi görünüyor. Üst üste değerlendirseydin. 17sinde bırakmasaydın sadeve
Ben bunun yeni versyonunu kullandım yalancı pozitif çıkarmıştı açıkçası ama bu halini kullanmadım henüzKizlar predictorun su testinden kullanan var mi?
Hadi inşallahhh Biraz kullanın bakalım benimki günde 2 içiyor belki ondan da çok etki görmüş olabilirAy amin emojisi mi gülen emoji mi koyayım bilemedim
amin canım inşallah sabah güzel haberler verebilirim.
kız o çoban çökerteni içiyorum sen dedin ya hevesli oluyor diye diyorum geldi mi heves "yok" diyor, iki saat geçiyor geldi mi diyorum, "yok" diyor afrodizyak etkisini göremedim ama inşallah kalite konusunda işe yarıyordur. Bir gün mola verip içirtiyorum. Başka vitaminler de kullanıyor. İyice karışmasın diye mola vere vere içiyoruz.