💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kizlar predictorun su testinden kullanan var mi?

Eklentiler

• 20230922_192140.jpg
    20230922_192140.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 54
Yok kuzum Ocak gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. Bu ay ilaç kullandım. 10. Günümde çatladım. İnşallah çatlamayı değerlendirmişsindir ve çarşamba gün pozitifini görürüz kuzum 😍🙏
Adet bittikten sonraki ilk günden değil de bi sonraki günden başlamıştık. Hiç aklıma gelmedi ki erken olur mu acaba diye. Neyse bakalım artık ne zaman olursa😊 Ayaklarım sıcak değil üşüyor ona sinir oluyorum bu ara😄 umutlanamıyorum.

Adet bittikten sonraki ilk günden değil de bi sonraki günden başlamıştık. Hiç aklıma gelmedi ki erken olur mu acaba diye. Neyse bakalım artık ne zaman olursa😊 Ayaklarım sıcak değil üşüyor ona sinir oluyorum bu ara😄 umutlanamıyorum.
Canım bence yakalamışsınızdır o zaman 🙏 ayakların üşümesi iyidir. Hatırlıyorum kızlardan ayaklarım üşüyor deyip hamile çıkan olmuştu sanki 😍

Sabah senin güzel haberini okumak için uyanıcamm ❤️🙏 Naptınız canım eşin içebiliyor mu çoban çökerteni 😊
Ay amin emojisi mi gülen emoji mi koyayım bilemedim

🙏 amin canım inşallah sabah güzel haberler verebilirim.

🤣🤣🤣🤣🤣 kız o çoban çökerteni içiyorum 🤣🤣🤣 sen dedin ya hevesli oluyor diye 😅😅 diyorum geldi mi heves "yok" diyor, iki saat geçiyor geldi mi diyorum, "yok" diyor 🤣🤣 afrodizyak etkisini göremedim ama inşallah kalite konusunda işe yarıyordur. Bir gün mola verip içirtiyorum. Başka vitaminler de kullanıyor. İyice karışmasın diye mola vere vere içiyoruz.

Ay amin emojisi mi gülen emoji mi koyayım bilemedim

🙏 amin canım inşallah sabah güzel haberler verebilirim.

🤣🤣🤣🤣🤣 kız o çoban çökerteni içiyorum 🤣🤣🤣 sen dedin ya hevesli oluyor diye 😅😅 diyorum geldi mi heves "yok" diyor, iki saat geçiyor geldi mi diyorum, "yok" diyor 🤣🤣 afrodizyak etkisini göremedim ama inşallah kalite konusunda işe yarıyordur. Bir gün mola verip içirtiyorum. Başka vitaminler de kullanıyor. İyice karışmasın diye mola vere vere içiyoruz.
Hadi inşallahhh ❤️ Biraz kullanın bakalım benimki günde 2 içiyor belki ondan da çok etki görmüş olabilir 😅😅

X