- 22 Şubat 2023
- 9.708
- 10.792
- 37
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.261
Erken yumurtlayıp kaçırmış olabilrisin kuzum. Ben 7. Günde yumurtlamıştım. İnşallah güzel haberlerini alırızH
Hakkaten ben niye yokum? Eklemişti sankiZumruduanka96
30u canım normalde bat ama sanki ben bu ay yumurtlamadım ya da bi ihtimal adetten hemen sonra yumurtlama oldu. Bakalım bu pazar adet olmazsam azcık umutlanmaya yer ararım:)) Düzenli ölçemediğim ateşim de pek yüksek değil ama. Onun için umutlanamıyorum.
Zaten 1.sene 2aylık evliyim yaşım 21 evlendikten sonra 2ay korundum sonra hiç korunmadım ben her ay kullandığım testleri baz alıyorum öyle hesapladım yani8 9 aydır dersen bişey yapmaz kuzum en az 1 sene diyorlar doktorlar
EvetttBaaaya yükselmiş neden ki takviye mi alıyordunuz
Amin amin amin Zaman geçmek bilmiyor kuzum
Olsun sen yine de gitmişken 1 senedir deniyoruz olmuyor de detaylı baksın canımZaten 1.sene 2aylık evliyim yaşım 21 evlendikten sonra 2ay korundum sonra hiç korunmadım ben her ay kullandığım testleri baz alıyorum öyle hesapladım yani
Heyecanla bekliyorumAmin amin amin Zaman geçmek bilmiyor kuzuminşallah güzel haberlerle gelebilirim
Şimdi baktım leke bitmiş dün vardıCanım senin testlerinden yumurtladığım görünüyor. Lekelenme de sanki 10 güne kadar normal diye biliyorum. Emin değilim ama o zamanlar araştırırken okumuştum sanki
Bu ay mı 7.günde yumurtlamıştın? Ben takip edemedim acaba adet bitimi akıntısıyla mı karıştı da hemen adet bittiği gibi yumurtlama oldu acaba. Benim 6 gün sürüyor adet. Bi ihtimal benim de 7.gün oldu yumurtlama.Erken yumurtlayıp kaçırmış olabilrisin kuzum. Ben 7. Günde yumurtlamıştım. İnşallah güzel haberlerini alırız
Bebeğini doğuma iki hafta kala neden kaybettin kuzum çok üzüldüm ama rabbim inşallah sağlıkla bu bebeğini kucağına almayı nasip etsin sanaZumruduanka96 Eğer ki olmuyor diye üzülüyorsan hiç üzülme diyemiycem insan elinden olmadan üzülüyor yıpranıyor hayatının baş köşesine taşıyor bu üzüntüyü insanoğluyuz canım benim.
Ama inan bir şekilde hamileyken ya da doğum yaptıktan sonra belli acılar yaşamandansa belki böylesi daha hayırlıdır rabbim biliyor işte biz bilemiyoruz şer zannediyoruz ama aslında hakkımızda hayırlısı olan olabiliyor
Ben doğuma 2 hafta kaybetmiştim bebeğimi şimdi hamile olduğumu öğrendim ama eşimle tam anlamıyla sevinme durumunu yaşayamıyoruz canım emin ol
Tabiki de aynı şeyler olucak diye bi kaide yok ama yaşanılanlardan dolayı insan hep korkuyla yaşıyo.
Onun için kendine ne iyi geliyorsa onu yap.
Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ve o güzel günler hayırlısıyla yakın
Sen sonucunu öğrenene kadar betan 5e katlamış olacak canımBenim sonuclar pazartesiye kalmis cildirmalik degil mi ya :) gecen cumadan beri cift cizgi gordum ve hala kan testimi ogrenemedim :)
Aynen bebişim şimdi eşimi test almaya yolladım bayadır test yapmıyordum bir bakayım normal gebelik testi.. inşallah yolundadır her şey hayırlısıyla. Her şey yolundaysa dediğin gibi beta katladığı için tekrar test vericem tekrar beklicem muhtemelenSen sonucunu öğrenene kadar betan 5e katlamış olacak canımyani bu işler oralarda cidden sıkıntı, biz tr de çok alışmışız tabi sağlıkla ilgili çoğu şeye kolay ulaşmaya.. halbuki ne kadar da basit bir test, olsun ama her işte bir hayır vardır sen başka şeylere odaklanmaya çalış hem bu arada test yaparak koyulaşmasını da takip edebilirsin, sonuçta o çift çizgin her zaman senindir
Hakkını versinler yaaOlsun sen yine de gitmişken 1 senedir deniyoruz olmuyor de detaylı baksın canım
Merhaba, sizi merak ettim bebeğiniz iyi de mi yukarı çıktı mı ?Hayydaaaa şaşırıyorum doğrusu artık
Bence çatlamış çatlamış kuzum. İyice Baktım. Çatlamış gibi görünüyor. Üst üste değerlendirseydin. 17sinde bırakmasaydın sadeveŞimdi baktım leke bitmiş dün vardıbak bir daha atayım o testi gerçekten pik mi.
Testi paketiyle tuttuğum 15i
Diğer tek testli olan 2 resim de 17sinin ilk halleri
Kuruyunca toplu resimdeki gibi oldular. Şimdi ben pikleyip çatladım mı sonrasındaki testler var yok arası silik, bugün de kasıklarım ağrıdı baya. Bi yardımcı olun canlar 17yi değerlendirmiştim.
Yok kuzum Ocak gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. Bu ay ilaç kullandım. 10. Günümde çatladım. İnşallah çatlamayı değerlendirmişsindir ve çarşamba gün pozitifini görürüz kuzumBu ay mı 7.günde yumurtlamıştın? Ben takip edemedim acaba adet bitimi akıntısıyla mı karıştı da hemen adet bittiği gibi yumurtlama oldu acaba. Benim 6 gün sürüyor adet. Bi ihtimal benim de 7.gün oldu yumurtlama.
Bakalım bu pazar pazartesi adet olmazsam çarşamba test yapıcam. Negatif çıkarsa asıl bat günümü beklerim artık.
Merhaba, bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu acaba kız mı çok merak ediyorumOluyor kuzum öyle şeyler. Ben daha bu yaz ramazan bayramıydı gitmedim kimseye sorarlar diye. Tabi o zaman tedaviye başlayacağım bekliyorum. Telefonda sorduklarında bile hemen gözlerim doldu yaşlar aktı. Herşeyin zamanı varminiğin doğru zamanını bekliyor
Bu test yanlış. Gerçekten artık delirip pozitif görmeye başlayacağım. Kalbim kaldırmıyor. İsyan etmek istemiyorum. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ama gerçekten
A Alinnnn kesinlikle kızların dediklerine katılıyorum. Kızlar Allah sizlere sabır versinBebeğini doğuma iki hafta kala neden kaybettin kuzum çok üzüldüm ama rabbim inşallah sağlıkla bu bebeğini kucağına almayı nasip etsin sana