- 12 Temmuz 2022
- 23.291
- 85.210
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.321
Çok geçmiş olsun, ben de evden çalışıyorum dışarı çıkmasam bile eşimden geçiyor hastalıklar bana daKızlar ben acile gittim aşırı bir salgın durumu varmış dikkat edin kendinize bir şey de yapılmıyor gebelik şüphesi bile varsa. probiyotik yoğurt falan ye dedi gönderdi doktor işe falan giden arkadaşlarım özellikle dikkat edinben normalde evden çalışıyorum iki gün isim vardı ofiste gittim kimden kaptım Allah bilir kemiklere kadar ağrıyor valla
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, ben de evden çalışıyorum dışarı çıkmasam bile eşimden geçiyor hastalıklar bana daneydi şikayetin?
Senin kullandigin orjinal olandi sanki kuzum. Ona güveniyorum. Ama benim yolladigim gorseli gordun mu koyu pembe kapakli olan. Icinden de oyle çıkıyor?Evet canım ben kullandım sabah
Yeni versiyonu dedigin acik pembe olan mi canim?Ben bunun yeni versyonunu kullandım yalancı pozitif çıkarmıştı açıkçası ama bu halini kullanmadım henüz
Geçmiş olsun. Biz de öyle olduk eşimle. Karın ağrısı ishal. Temasta olmadığımız bikaç kişiden de duydum sonradan. Bi de çörekotu küründen bilip kullanmayı kesmiştikTeşekkür ederimİshal ile uyandım muz, yoğurt çorbası yedim sabah kesildi biraz ama şuan bulantim var kemik agrilarim var baktım olacak gibi değil acile gittim az önce doktor şüphen varsa bir şey yapamayız, sen zaten evde yapılacak ne varsa yapmışsın dinlen probiyotik yoğurt ye çubuk kraker ye falan dedi tuzlu, çok kalabalıktı acil herkes benzer şikayetlerle gelmiş bir serum takıp gönderiyorlar açıkçası, ben serum da alamadım geldim uzandim öyle
Tam olarak kutunun uzerindeki gorseli mi kullandin canım? Tavsiye ediyorsan geri gondermeyeyim kullanayimEvet kullandım. Bu da hiç yalancı pozitif çıkarmadı bende canım
AA benimki buymuş. Ben aynı sanmıştım ama kalite olarak aynı değiller midir ya? Kabı şekli değişmiştir benceKizlar predictorun su testinden kullanan var mi?
Yok kuzum ben de bu oldugunu dusunerek almistim. Gecen ayda boyle geldi. Koyu pembe kapakli. Cizgi cikartti hatta. Ama sonuc negatifti. Simdi guvenemiyorum o yuzdenAA benimki buymuş. Ben aynı sanmıştım ama kalite olarak aynı değiller midir ya? Kabı şekli değişmiştir bence
Insallah hatirlatmaya gerek kalmaz tebriklerimizi sunuyor oluruz sabahZumruduanka96 hadi gel artık. Küsmek yok yola devam. Hem kesin negatif mi bilmiyoruz. Negatifse de küllerimizden doğup tooparlanacağızz yarın da ben dağılırsam beni toparlayacaz, önümüzdeki maçlara bakacağız. Dünyanın sonu değil. Çok şükür eşlerimiz var. Bizleri seviyorlar. yarın bana da bunları hatrlatırsnız sevinirim
Evet kuzuşum. Turuncusu da çıkarttı bende yalancı pozitif. Ama yine varsa da ilk o gösterir pembesiYeni versiyonu dedigin acik pembe olan mi canim?
Ne kadar da tanidik duygularBaşka da yok ki belirgin bi belirtim. Şöyle bi başım dönse uçuk çıksa hasta olsam falan direkt moda gircem deUmudum yok demek istemiyorum ama yok
Bir suru freely vardi elimde durdum duramadim. Bunlari aldim simdi de dusunuyorum versem mi vermesem mi diyeEvet kuzuşum. Turuncusu da çıkarttı bende yalancı pozitif. Ama yine varsa da ilk o gösterir pembesi
Ay çok iyi+1 hamilelik puanı
Geçmiş olsun kuzum bayağı salgın var hiç öyle kalabalık görmemiştim hastaneyi deGeçmiş olsun. Biz de öyle olduk eşimle. Karın ağrısı ishal. Temasta olmadığımız bikaç kişiden de duydum sonradan. Bi de çörekotu küründen bilip kullanmayı kesmiştik
Canım doktorun yazmadı mı ilaç? Bana femarat yazmıştı. Demir değerim normalin altında çıkmıştı. Sonra bir daha baktırmadım ama normale döndü bence. Çok fazla Halsizlik vardı o geçti. Bi de yumurta kalitesini çok etkiliyormuş demir ve d vitamini. İhmal etme sakınKızlar merhabahepimize güzel haberler diliyorum . Bir konuda bilginize danışacağım . Demirim demir depolarım çok düşük ne tavsiye edersiniz ? Hangi ilacı almalıyım
Regle 7 gün var kuzum benim doktor çıkmaz daha kanda bir şey dedi pazartesiye kadar bekleyeceğim ben freely ile oncomed almıştım 5 er tane bugün geldi yapmadım henüzBir suru freely vardi elimde durdum duramadim. Bunlari aldim simdi de dusunuyorum versem mi vermesem mi diye
D vitamini çok zor yukseliyor bir de kaç ayda benim 15 ten 30.8 e çıktı valla günde 15 dakika gün isigi da almak lazimCanım doktorun yazmadı mı ilaç? Bana femarat yazmıştı. Demir değerim normalin altında çıkmıştı. Sonra bir daha baktırmadım ama normale döndü bence. Çok fazla Halsizlik vardı o geçti. Bi de yumurta kalitesini çok etkiliyormuş demir ve d vitamini. İhmal etme sakın
Ben pragnacare in no 1 ini kullanıyorum canım folik asit için içinde yok yok fiyatı da uygun tavsiye ederim geçen ay him/her olanı eşimle kullandıkKızlar multivitamin takviyesi arıyorum bildiğiniz bir marka yada kullandığınız bir marka var mı