💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yok kuzum Ocak gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. Bu ay ilaç kullandım. 10. Günümde çatladım. İnşallah çatlamayı değerlendirmişsindir ve çarşamba gün pozitifini görürüz kuzum
Adet bittikten sonraki ilk günden değil de bi sonraki günden başlamıştık. Hiç aklıma gelmedi ki erken olur mu acaba diye. Neyse bakalım artık ne zaman olursa Ayaklarım sıcak değil üşüyor ona sinir oluyorum bu ara umutlanamıyorum.

Canım bence yakalamışsınızdır o zaman ayakların üşümesi iyidir. Hatırlıyorum kızlardan ayaklarım üşüyor deyip hamile çıkan olmuştu sanki

Sabah senin güzel haberini okumak için uyanıcamm Naptınız canım eşin içebiliyor mu çoban çökerteni
Ay amin emojisi mi gülen emoji mi koyayım bilemedim

amin canım inşallah sabah güzel haberler verebilirim.

kız o çoban çökerteni içiyorum sen dedin ya hevesli oluyor diye diyorum geldi mi heves "yok" diyor, iki saat geçiyor geldi mi diyorum, "yok" diyor afrodizyak etkisini göremedim ama inşallah kalite konusunda işe yarıyordur. Bir gün mola verip içirtiyorum. Başka vitaminler de kullanıyor. İyice karışmasın diye mola vere vere içiyoruz.

Hadi inşallahhh Biraz kullanın bakalım benimki günde 2 içiyor belki ondan da çok etki görmüş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…