💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar ben acile gittim aşırı bir salgın durumu varmış dikkat edin kendinize bir şey de yapılmıyor gebelik şüphesi bile varsa. probiyotik yoğurt falan ye dedi gönderdi doktor işe falan giden arkadaşlarım özellikle dikkat edin 😔 ben normalde evden çalışıyorum iki gün isim vardı ofiste gittim kimden kaptım Allah bilir kemiklere kadar ağrıyor valla
Çok geçmiş olsun, ben de evden çalışıyorum dışarı çıkmasam bile eşimden geçiyor hastalıklar bana da :KK43: neydi şikayetin?

Çok geçmiş olsun, ben de evden çalışıyorum dışarı çıkmasam bile eşimden geçiyor hastalıklar bana da :KK43: neydi şikayetin?
Teşekkür ederim 🙏İshal ile uyandım muz, yoğurt çorbası yedim sabah kesildi biraz ama şuan bulantim var kemik agrilarim var baktım olacak gibi değil acile gittim az önce doktor şüphen varsa bir şey yapamayız, sen zaten evde yapılacak ne varsa yapmışsın dinlen probiyotik yoğurt ye çubuk kraker ye falan dedi tuzlu, çok kalabalıktı acil herkes benzer şikayetlerle gelmiş bir serum takıp gönderiyorlar açıkçası, ben serum da alamadım geldim uzandim öyle

Teşekkür ederim 🙏İshal ile uyandım muz, yoğurt çorbası yedim sabah kesildi biraz ama şuan bulantim var kemik agrilarim var baktım olacak gibi değil acile gittim az önce doktor şüphen varsa bir şey yapamayız, sen zaten evde yapılacak ne varsa yapmışsın dinlen probiyotik yoğurt ye çubuk kraker ye falan dedi tuzlu, çok kalabalıktı acil herkes benzer şikayetlerle gelmiş bir serum takıp gönderiyorlar açıkçası, ben serum da alamadım geldim uzandim öyle
Geçmiş olsun. Biz de öyle olduk eşimle. Karın ağrısı ishal. Temasta olmadığımız bikaç kişiden de duydum sonradan. Bi de çörekotu küründen bilip kullanmayı kesmiştik😬

Zumruduanka96 Zumruduanka96 hadi gel artık. Küsmek yok yola devam. Hem kesin negatif mi bilmiyoruz. Negatifse de küllerimizden doğup tooparlanacağızz 🙏 yarın da ben dağılırsam beni toparlayacaz, önümüzdeki maçlara bakacağız. Dünyanın sonu değil. Çok şükür eşlerimiz var. Bizleri seviyorlar. 🙏 yarın bana da bunları hatrlatırsnız sevinirim ♥️

Kizlar predictorun su testinden kullanan var mi?
AA benimki buymuş. Ben aynı sanmıştım ama kalite olarak aynı değiller midir ya? Kabı şekli değişmiştir bence

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-22-21-54-25-269_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2023-09-22-21-54-25-269_trendyol.com.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 26
Zumruduanka96 Zumruduanka96 hadi gel artık. Küsmek yok yola devam. Hem kesin negatif mi bilmiyoruz. Negatifse de küllerimizden doğup tooparlanacağızz 🙏 yarın da ben dağılırsam beni toparlayacaz, önümüzdeki maçlara bakacağız. Dünyanın sonu değil. Çok şükür eşlerimiz var. Bizleri seviyorlar. 🙏 yarın bana da bunları hatrlatırsnız sevinirim ♥️
Insallah hatirlatmaya gerek kalmaz tebriklerimizi sunuyor oluruz sabah🙏🙏

Kızlar merhaba 🌸hepimize güzel haberler diliyorum . Bir konuda bilginize danışacağım . Demirim demir depolarım çok düşük ne tavsiye edersiniz ? Hangi ilacı almalıyım
Canım doktorun yazmadı mı ilaç? Bana femarat yazmıştı. Demir değerim normalin altında çıkmıştı. Sonra bir daha baktırmadım ama normale döndü bence. Çok fazla Halsizlik vardı o geçti. Bi de yumurta kalitesini çok etkiliyormuş demir ve d vitamini. İhmal etme sakın

Canım doktorun yazmadı mı ilaç? Bana femarat yazmıştı. Demir değerim normalin altında çıkmıştı. Sonra bir daha baktırmadım ama normale döndü bence. Çok fazla Halsizlik vardı o geçti. Bi de yumurta kalitesini çok etkiliyormuş demir ve d vitamini. İhmal etme sakın
D vitamini çok zor yukseliyor bir de kaç ayda benim 15 ten 30.8 e çıktı valla günde 15 dakika gün isigi da almak lazim

X