- 20 Ağustos 2022
- 3.944
- 3.339
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.141
İnşallah yarın ki testte görücez umudunu kaybetme rabbim en kısa zamanda versin inşallah hepinizin göbüşleri bebiş dolsun Allahım sesimizi duy sen yarabbimSon kez yapıcam kuzum bırdahada asla hayatımda test yapmıcam artık
Bat tan 1 gün önce yapıp negatif olan bat günü pozitif olanlar gördü bu gözler dur bakalımAma çatlama günü belli ya ondan kuzum bugün 11 gün
Öyle kuzum bırdenöyle görünce sinirlerim boşaldı eşimde kızdı üzülüyorum diyeEvet yapamayalim benim uygulama üç gün var normalde altı. Gün dün yaptım negatif moralim baya düştü ama sonra dedim ya adetime var uygulama benim hormonları nerden bilsin yine bir umut aradım seninde daha var adete beklemek sabır sadece
İnternette bile 12. günden sonra yapın diyorAma çatlama günü belli ya ondan kuzum bugün 11 gün
Amin kuzum aminİnşallah yarın ki testte görücez umudunu kaybetme rabbim en kısa zamanda versin inşallah hepinizin göbüşleri bebiş dolsun Allahım sesimizi duy sen yarabbim
Erken gebelik testleri bazen çıkarmıyor canım üzme kendini hemen, kasetler daha güvenilir diyorlar erkene göre o yüzden canını sıkma hiç gününü bekleyelim
Erken gebeliği demiİnternette bile 12. günden sonra yapın diyor
yarin sabah yap ya da bence bekle 1 gun daha oyle yap bebisim erken ki daha bozma sinirleri hic. Hem olmazsa bir dahaki ay hemen yumurtlama catlama derken gelicek yine bekleme sikma canini olmamasi icin bir sebep yok ki hicSabah da denetim kuzum bi normal testim birde erken gebelik var elimde şuan
Evet kuzum haklısınAmin kuzum aminama sizde bılın artık ben bırdaha asla test yapmıcam cidden hem psikolık sorun yaratıyo hemde maddı adet geçmedi sürece yapmıcam
Bekletelim kuzum yarın sonkez test yapıyorumErken gebelik testleri bazen çıkarmıyor canım üzme kendini hemen, kasetler daha güvenilir diyorlar erkene göre o yüzden canını sıkma hiç gününü bekleyelim
Test aslında dandiktir belki ya da tuvaletini o kadar tutman yetmemiştir belki.Çok tutmadım ama olsa çıkardı
ama yaani bak daha sabah bana moral veriyordun kuzum kırmızıları görmeden ümit kesilmez diyeee, oldu mu bu şimdi. Ben örneğim işte testim negatif, regl de olmadım. bekleyeceksin maalesef biraz sabır canım üzülmeeeÖyle kuzum bırdenöyle görünce sinirlerim boşaldı eşimde kızdı üzülüyorum diye
Stres yaptıkçada gecikir ama yapmamaya çalış inşallah gelmezse
2 sene olucak kuzum bızımyarin sabah yap ya da bence bekle 1 gun daha oyle yap bebisim erken ki daha bozma sinirleri hic. Hem olmazsa bir dahaki ay hemen yumurtlama catlama derken gelicek yine bekleme sikma canini olmamasi icin bir sebep yok ki hiccok uzun zamandir deniyor musunuz yeni yeni mi bebisim
ay sirf sabir isiymis bu surec :)ama yaani bak daha sabah bana moral veriyordun kuzum kırmızıları görmeden ümit kesilmez diyeee, oldu mu bu şimdi. Ben örneğim işte testim negatif, regl de olmadım. bekleyeceksin maalesef biraz sabır canım üzülmeee
En güzeli sabah görücez kuzum başka çare kalmadıTest aslında dandiktir belki ya da tuvaletini o kadar tutman yetmemiştir belki.
Boşver üzülme ya ben şuan olsa bile sevinemicem sıkıntılı geçer diye o yüzden üzme zamanı var demeki herşeyi akışına bırak bazen bir seyleri kabulenmek çok iyi en azından o kadar uzulmeyizÖyle kuzum bırdenöyle görünce sinirlerim boşaldı eşimde kızdı üzülüyorum diye
Tamam bebeğim sen nasıl istersen ama moralini bozmak yok tamam mııı daha gününe var bunu düşünBekletelim kuzum yarın sonkez test yapıyorum
Bırden sınırlerım boşaldı kuzum 2 senedir artık ağır gelmeye başladıama yaani bak daha sabah bana moral veriyordun kuzum kırmızıları görmeden ümit kesilmez diyeee, oldu mu bu şimdi. Ben örneğim işte testim negatif, regl de olmadım. bekleyeceksin maalesef biraz sabır canım üzülmeee
Tamam kuzumTamam bebeğim sen nasıl istersen ama moralini bozmak yok tamam mııı daha gününe var bunu düşün