💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

ay canim sen niye uzdun simdi kendini bu kadar, daha kac gun var senin bat a ? olabilir yani idrarin yogun degildir. test zaten 8 gun onceye kadar demesi tuhaf geldi bana belki iyi bi test degildir vs. sikma canini hemen
Ben diğer testlerde görüp bunda görmemek üzdü beni kuzum

İnşallah öyledir kuzum

Ama diğer testlerde çıkmıştı
Canım bende böyle hep yapardım test adete altı gün kala hata testin adı comport erken gebelik oda inan bundan daha net silik çizgi gosterirdi.iki ay onun yüzünden psikolojim bozulmuş.tu hep silik gösterirdi ama negatif sonuç olurdu o yüzden erken gebelik testi yapmamak lazım sonun da çok üzülüyoruz

Ben diğer testlerde görüp bunda görmemek üzdü beni kuzum
bebisim bu test gercekten sorunlu olabilir bak diyorum 8 gun once demek asiri hassas demek belki cidden ayarlari sorunlu, ve cok erken baksana sabret yarin sabah cisiyle yaparsin. sen bir de yurtdisindasin o kan testi cikana kadar bile nasil sabredicen sikma canini hic

Bir daha tövbe asla. Günüm geçmeden test dahi yapmıcam

Sabah da denetim kuzum bi normal testim birde erken gebelik var elimde şuan

Evet bende şuan çok şaşkınım canım inan seni çok iyi anlıyorum ama belki de hassas değildi bozuktu ne bileyim nasıl moral verebilirim sana bilemiyorum şuan yarın ilk idrarla bi daha yap lütfen
Son kez yapıcam kuzum bırdahada asla hayatımda test yapmıcam artık

Bir daha tövbe asla. Günüm geçmeden test dahi yapmıcam
Evet yapamayalim benim uygulama üç gün var normalde altı. Gün dün yaptım negatif moralim baya düştü ama sonra dedim ya adetime var uygulama benim hormonları nerden bilsin yine bir umut aradım seninde daha var adete beklemek sabır sadece

Olabilir canım belirti sayabileceğim şeyler var ama adette de aynıları olduğu için birde daha çok erken diye diye umudumu yitiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…