- 20 Aralık 2022
- 4.223
- 1.686
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.161
Evet ben nerden baksam 12 diyir hata adetten 10 gunsonra oneriliyor test biz çok acele ediyoruz pozif çıksa değer az çıksa acaba bu seferde diyoruz kimyasal mi yoksa dusukmu diyeErken gebeliği demi
e tamam canim bir sorun yok sonucta degil mi ? elbette olucak sen sabah dene bir ilk idrarla olmazsa regl gunu falan denersin gercekten herkesin bambaska oluyor bu surec erken ogrenen gec ogrenen vs :)2 sene olucak kuzum bızım
Nasip kuzum biz ne kadar üzülsekte değişmicek çünkü var demek zamanıBoşver üzülme ya ben şuan olsa bile sevinemicem sıkıntılı geçer diye o yüzden üzme zamanı var demeki herşeyi akışına bırak bazen bir seyleri kabulenmek çok iyi en azından o kadar uzulmeyiz
Evet malesef canım ya değişik oldu ama hayırlısı böyleymiş kötü bişey olmasındaAaa taa pazartesiyi mi bekleyeceğiz ya. Neyse geç olsun güç olmasın sağlıkla gelsin bebişbence girebilirsin ama tabi doktorun daha doğrusunu bilir. Benim bildiğim havuza girilmez, denize girilir
yani gerçekten öyle, diken üstündeyim bugün artık hani öncesini geçtim bugün bile geçmiyor şimdi bat günü ya, yok gelmedi bir türlü, regl olsam rahatlayacam resmen. sabııır sabııır ya sabııırray sirf sabir isiymis bu surec :)
Bakalım sabah ne çıkacak kuzumEvet ben nerden baksam 12 diyir hata adetten 10 gunsonra oneriliyor test biz çok acele ediyoruz pozif çıksa değer az çıksa acaba bu seferde diyoruz kimyasal mi yoksa dusukmu diye
yok ben de ayni kan sonucunu bekliyorum catlicam yani ruhum daraldi.. sen test yaptin mi ki canim ben kacirmisim yazdiysan dayani gerçekten öyle, diken üstündeyim bugün artık hani öncesini geçtim bugün bile geçmiyor şimdi bat günü ya, yok gelmedi bir türlü, regl olsam rahatlayacam resmen. sabııır sabııır ya sabııırr
Aynen canım o yüzden üzülme beklemek sabır sadece sabrın sonu selamet tır he zamanNasip kuzum biz ne kadar üzülsekte değişmicek çünkü var demek zamanı
Aynen canım o yüzden üzülme beklemek sabır sadece sabrın sonu selamet tır he zaman
Bence canım bekle adet geçse yap gerçi anlıyorum seni belki sabah bir umut olur diyorsun ama bekle benceBakalım sabah ne çıkacak kuzum
çok haklısın, biraz çık dolaş gez farklı bişeyler yap kafanı dağıtmaya çalış. sürekli ve sadece bu konuyu düşündükçe iyice yıpranıyor insan. hem bebiş varsaaa mutsuz annesi olmasını ister mi hiç onu da düşünn motive etmeye çalış kendini, çikolata ye mutluluk hormonu salgıla birazBırden sınırlerım boşaldı kuzum 2 senedir artık ağır gelmeye başladı
Kuzucum üzülme desek de üzüleceksin. Ve seni en iyi biz anlarız. Ben de 2.5 sene sonra hamile kaldım. Evleneli arkalıkta 5 sene oluyor bizim düşün. Ben de çok ağladım cipse nutellaya sardım çok kilo aldım bu süreçte o yüzden de kilolu hamile kaldım. Ama bil ki herşey zamanını bekliyor. Miniğin gelecekBırden sınırlerım boşaldı kuzum 2 senedir artık ağır gelmeye başladı
Kuzum deniz serbest havuz değil. Denize de girip çıkınca hemen bikinini değiştir ıslak kalmasın. Yüzmek falan serbestEvet malesef canım ya değişik oldu ama hayırlısı böyleymiş kötü bişey olmasında
Doktoruma da yazdım bakalım ne dicek
İyili varsınız kuzum kendime getirdiniz beniKuzucum üzülme desek de üzüleceksin. Ve seni en iyi biz anlarız. Ben de 2.5 sene sonra hamile kaldım. Evleneli arkalıkta 5 sene oluyor bizim düşün. Ben de çok ağladım cipse nutellaya sardım çok kilo aldım bu süreçte o yüzden de kilolu hamile kaldım. Ama bil ki herşey zamanını bekliyor. Miniğin gelecekhem şuan üzülmeni gerektiren birşey de yok daha gelmedi kırmızılar. Aslında biz kendimizi üzüyoru belirti arayıp bulup hamileyim diyerek hep yaptığımız her ay yaşadığımız süreç bu. Ben de çok ağladım bu süreçte. Çok iyi anlıyorum seni inan bana yalnız değilsin
Balığa gidicem en huzur bulduğum yer deniz kuzumçok haklısın, biraz çık dolaş gez farklı bişeyler yap kafanı dağıtmaya çalış. sürekli ve sadece bu konuyu düşündükçe iyice yıpranıyor insan. hem bebiş varsaaa mutsuz annesi olmasını ister mi hiç onu da düşünn motive etmeye çalış kendini, çikolata ye mutluluk hormonu salgıla biraz
Yarında çıkmazsa artık çıkmaz zaten kuzum çünkü çatlama belli hiç yoktan kendimi hazırlarım adeteBence canım bekle adet geçse yap gerçi anlıyorum seni belki sabah bir umut olur diyorsun ama bekle bence
2-3 gündür kaset test yapıyorum, tertemiz çıkıyor gölge bile yok :) bugün bat günüm ama regl de olacakmışım gibi de değil. öyle bekliyorum kuş gibi gerildikçe gerildim. senin de sonucun eli kulağındadır canım en azından mesai saati var ondan önce kesin çıkacak :)) inşallah daaa güzel sonuç çıkacak bugün senin günün olacakyok ben de ayni kan sonucunu bekliyorum catlicam yani ruhum daraldi.. sen test yaptin mi ki canim ben kacirmisim yazdiysan da
Ben bile kendimi hazırladım daha adetime varken hep belirti ariyoz yada erken test yapıyoz ben artık test yapmam psikolojikmen belirti yaşıyoruz hep yani istiyorsan yarın yap yarın ne olacağını belli olmazYarında çıkmazsa artık çıkmaz zaten kuzum çünkü çatlama belli hiç yoktan kendimi hazırlarım adete