-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.101
İnşallah kuzum . Aynen öyle burada 2 saate çıkıyor . Sonucu alsaydın kaç kişi bekliyor burada haberleri yokay canimcim hadi insallah bisiy kalmamis senin de cok heyecanli cift cizgilerini gorelim buradaabeni catlaticaklar bebisim hahah turkiyede olsa 2 saate cikardi
Bu gebelik testi mi ben neden iki çizgi görmüyorum nasıl anlıyorsunuz gebeliğiŞuanki hali bu
A ne güzel test kız bu ilk kez gördüm beğenirsen ben de alayımmm. İnş pozitif çıkarır da uğurlu gelirŞimdi aldım ondan yokmuş
Test oturmamış daha pembelikler var 2 dakik sonra çek at kuzum
Çok kötü modum düştüTest oturmamış daha pembelikler var 2 dakik sonra çek at kuzum
Hayır hayır bekle erken çekmişsin kuzum dağılmamış daha test baksana pembeliklereÇok kötü modum düştü
Bende de yalancı pozitif verdi iki kere kuzum kimyasal olduğunu düşünmüyorumyok yapmadım ya, kaset testler almıştım. erken gebelikler yalancı pozitif çıkarıyor falan noolur noolmaz dedim. Geçen ay yalancı pozitif gördüm çünkü ben erken gebelikte, hem de inanmazsın predictor yani güya en güvenilir. belki de kimyasal oldu emin değilim.
bugün gelmezse yarın sabah bakarım kasetle bir daha, ay gelmesin yaaaa :)
Hayır hayır bekle erken çekmişsin kuzum dağılmamış daha test baksana pembeliklere
Ayy yok ya inanasım gelmiyor şuan nedense
Çok kötüyümAyy yok ya inanasım gelmiyor şuan nedense
Kuzum benim 8 gün oldu olalı lekeleniyorum hala. Ovu testlerim de var yok gibi çıkıyo artık. Kasıklarım da ağrıyo. Yumurtladım kaçırdım mı, yeni mi yumurtluyo ne yaşıyorum anlamadım ya üf.Hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz kuzum. Canım ben cumartesi olmuştum. Cumartesi pazar iki gün lekelendim. Pazartesiye azalmıştı lekelenmem ve o gün değerlendirdim. Yumurtluyorum ben. Kaçırmak istememiştim
Ya kuzum bekle hemen Karalar bağlama ya yarın sabah bi tane daha yaparsın erkenden ilk idrarla Allahım inşallah vardır o kadar umutlandık ya bende kötü oldum cidden çok üzüldüm ama ümidini kaybetme daha var zamanın kuzum lütfenÇok kötüyüm
Üzülme canım ya başka bir aya nasip olur hani olsaydı kimyasal olsaydı yada başka bir şey inan o daha kotu o yüzden üzülme daha demeki zamanı varÇok kötüyüm
Hakkaten ben niye yokum? Eklemişti sanki"Yeni hamiş adayları uçuk aşerdi"inşallah uçuklandık hamile kaldık diyebiliriz. Senin kaç gün kaldı canım bata? Tabloda göremedim adını
Sen ne ara çişini tuttun? Ben mesajları geriden okuduğum için mi öyle geliyor bana sanki çok tutmadın.
ay canim sen niye uzdun simdi kendini bu kadar, daha kac gun var senin bat a ? olabilir yani idrarin yogun degildir. test zaten 8 gun onceye kadar demesi tuhaf geldi bana belki iyi bi test degildir vs. sikma canini hemenÇok kötüyüm
Hiiiç üzülme regl olana kadar yolu var bu işin. 11. Gündesin sanırım 17. Günde pozitifi gören arkadalım var hatta regl olduğı halde gebeliği olan. İğneden sonra 14 15.gün kan verirsin. Kendim o kadar saçma şey yaşadım ki birsürü sıradışı gebelik öğrendim okuya okuya burda ve çevremde. Üzülmek yok...Çok kötüyüm
Neden ama neden ya neden o testlerde öyleydiYa kuzum bekle hemen Karalar bağlama ya yarın sabah bi tane daha yaparsın erkenden ilk idrarla Allahım inşallah vardır o kadar umutlandık ya bende kötü oldum cidden çok üzüldüm ama ümidini kaybetme daha var zamanın kuzum lütfen
Ben kaçırdım sanırım testlerini bana da atar mısın bir dahaNeden ama neden ya neden o testlerde öyleydi