- 13 Aralık 2022
- 7.772
- 7.407
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.121
Ama diğer testlerde çıkmıştıÜzülme canım ya başka bir aya nasip olur hani olsaydı kimyasal olsaydı yada başka bir şey inan o daha kotu o yüzden üzülme daha demeki zamanı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama diğer testlerde çıkmıştıÜzülme canım ya başka bir aya nasip olur hani olsaydı kimyasal olsaydı yada başka bir şey inan o daha kotu o yüzden üzülme daha demeki zamanı var
Canım benim yapma böyle bazen teslim olmak gerekir akışa dur bakalım hemen indirdin yelkenleri suya sabrın sonu selamet hepimiz inan ki aynı duyguları yaşıyoruz seninle.Ama diğer testlerde çıkmıştı
Çok tutmadım ama olsa çıkardıSen ne ara çişini tuttun? Ben mesajları geriden okuduğum için mi öyle geliyor bana sanki çok tutmadın.
Ben diğer testlerde görüp bunda görmemek üzdü beni kuzumay canim sen niye uzdun simdi kendini bu kadar, daha kac gun var senin bat a ? olabilir yani idrarin yogun degildir. test zaten 8 gun onceye kadar demesi tuhaf geldi bana belki iyi bi test degildir vs. sikma canini hemen
Kaç yumurtan vardı?Çok tutmadım ama olsa çıkardı
İnşallah öyledir kuzumHiiiç üzülme regl olana kadar yolu var bu işin. 11. Gündesin sanırım 17. Günde pozitifi gören arkadalım var hatta regl olduğı halde gebeliği olan. İğneden sonra 14 15.gün kan verirsin. Kendim o kadar saçma şey yaşadım ki birsürü sıradışı gebelik öğrendim okuya okuya burda ve çevremde. Üzülmek yok...
Cok saol kardesim Allah her kese nasip etsin gidib kan verdim simdi yarin bilicez hayirlisiWauw iki günde ne biçim koyulaşmış maşallah hayırlı olsun canım
Canım bende böyle hep yapardım test adete altı gün kala hata testin adı comport erken gebelik oda inan bundan daha net silik çizgi gosterirdi.iki ay onun yüzünden psikolojim bozulmuş.tu hep silik gösterirdi ama negatif sonuç olurdu o yüzden erken gebelik testi yapmamak lazım sonun da çok üzülüyoruzAma diğer testlerde çıkmıştı
Ay sinirlerim boşaldı birdenCanım benim yapma böyle bazen teslim olmak gerekir akışa dur bakalım hemen indirdin yelkenleri suya sabrın sonu selamet hepimiz inan ki aynı duyguları yaşıyoruz seninle.
Benim aşılama değildi kuzumKaç yumurtan vardı?
bebisim bu test gercekten sorunlu olabilir bak diyorum 8 gun once demek asiri hassas demek belki cidden ayarlari sorunlu, ve cok erken baksana sabret yarin sabah cisiyle yaparsin. sen bir de yurtdisindasin o kan testi cikana kadar bile nasil sabredicen sikma canini hicBen diğer testlerde görüp bunda görmemek üzdü beni kuzum
Yerim kız seni ben merak etme hepimiz birbirimize destek olarak kavuscaz o bebeklere icini ferah tut senAy sinirlerim boşaldı birden
Bir daha tövbe asla. Günüm geçmeden test dahi yapmıcamCanım bende böyle hep yapardım test adete altı gün kala hata testin adı comport erken gebelik oda inan bundan daha net silik çizgi gosterirdi.iki ay onun yüzünden psikolojim bozulmuş.tu hep silik gösterirdi ama negatif sonuç olurdu o yüzden erken gebelik testi yapmamak lazım sonun da çok üzülüyoruz
Evet bende şuan çok şaşkınım canım inan seni çok iyi anlıyorum ama belki de hassas değildi bozuktu ne bileyim nasıl moral verebilirim sana bilemiyorum şuan yarın ilk idrarla bi daha yap lütfenNeden ama neden ya neden o testlerde öyleydi
Hemen üzülme daha adet olmadın belli olmaz bir umut var en azındanAy sinirlerim boşaldı birden
Sabah da denetim kuzum bi normal testim birde erken gebelik var elimde şuanbebisim bu test gercekten sorunlu olabilir bak diyorum 8 gun once demek asiri hassas demek belki cidden ayarlari sorunlu, ve cok erken baksana sabret yarin sabah cisiyle yaparsin. sen bir de yurtdisindasin o kan testi cikana kadar bile nasil sabredicen sikma canini hic
Son kez yapıcam kuzum bırdahada asla hayatımda test yapmıcam artıkEvet bende şuan çok şaşkınım canım inan seni çok iyi anlıyorum ama belki de hassas değildi bozuktu ne bileyim nasıl moral verebilirim sana bilemiyorum şuan yarın ilk idrarla bi daha yap lütfen
Ama çatlama günü belli ya ondan kuzum bugün 11 günHemen üzülme daha adet olmadın belli olmaz bir umut var en azından
Evet yapamayalim benim uygulama üç gün var normalde altı. Gün dün yaptım negatif moralim baya düştü ama sonra dedim ya adetime var uygulama benim hormonları nerden bilsin yine bir umut aradım seninde daha var adete beklemek sabır sadeceBir daha tövbe asla. Günüm geçmeden test dahi yapmıcam
Olabilir canım belirti sayabileceğim şeyler var ama adette de aynıları olduğu için birde daha çok erken diye diye umudumu yitiriyorumEvet haklısın canim insan inanamiyorum
Koyu görmedikçe. Kısmet ama inanıyorum pozitif göreceğine
Sanırım o belirtilerden mod düşüyor benim de karnıma sancılar giriyor ama daha 5 gün var adete
Çok geçmiş olsun canım bol sıvı tüket soda içebiliyorsan soda iç mineral kaybediyorsun sonuçta. Patates haşlamada iyi gelir.
Amin canım benim inşallah az kalmış 2 güne netleşir senin durum