💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Boşver üzülme ya ben şuan olsa bile sevinemicem sıkıntılı geçer diye o yüzden üzme zamanı var demeki herşeyi akışına bırak bazen bir seyleri kabulenmek çok iyi en azından o kadar uzulmeyiz
Nasip kuzum biz ne kadar üzülsekte değişmicek çünkü var demek zamanı

Aaa taa pazartesiyi mi bekleyeceğiz ya. Neyse geç olsun güç olmasın sağlıkla gelsin bebiş 🙏🍀 bence girebilirsin ama tabi doktorun daha doğrusunu bilir. Benim bildiğim havuza girilmez, denize girilir
Evet malesef canım ya değişik oldu ama hayırlısı böyleymiş kötü bişey olmasında🤲🏻🤍
Doktoruma da yazdım bakalım ne dicek🥰

yani gerçekten öyle, diken üstündeyim bugün artık hani öncesini geçtim bugün bile geçmiyor şimdi bat günü ya, yok gelmedi bir türlü, regl olsam rahatlayacam resmen. sabııır sabııır ya sabııırr
yok ben de ayni kan sonucunu bekliyorum catlicam yani ruhum daraldi.. sen test yaptin mi ki canim ben kacirmisim yazdiysan da

Bırden sınırlerım boşaldı kuzum 2 senedir artık ağır gelmeye başladı 😣😣
çok haklısın, biraz çık dolaş gez farklı bişeyler yap kafanı dağıtmaya çalış. sürekli ve sadece bu konuyu düşündükçe iyice yıpranıyor insan. hem bebiş varsaaa mutsuz annesi olmasını ister mi hiç onu da düşünn motive etmeye çalış kendini, çikolata ye mutluluk hormonu salgıla biraz

Bırden sınırlerım boşaldı kuzum 2 senedir artık ağır gelmeye başladı 😣😣
Kuzucum üzülme desek de üzüleceksin. Ve seni en iyi biz anlarız. Ben de 2.5 sene sonra hamile kaldım. Evleneli arkalıkta 5 sene oluyor bizim düşün. Ben de çok ağladım cipse nutellaya sardım çok kilo aldım bu süreçte o yüzden de kilolu hamile kaldım. Ama bil ki herşey zamanını bekliyor. Miniğin gelecek ❤️ hem şuan üzülmeni gerektiren birşey de yok daha gelmedi kırmızılar. Aslında biz kendimizi üzüyoru belirti arayıp bulup hamileyim diyerek 😔 hep yaptığımız her ay yaşadığımız süreç bu. Ben de çok ağladım bu süreçte. Çok iyi anlıyorum seni inan bana yalnız değilsin ❤️

Kuzucum üzülme desek de üzüleceksin. Ve seni en iyi biz anlarız. Ben de 2.5 sene sonra hamile kaldım. Evleneli arkalıkta 5 sene oluyor bizim düşün. Ben de çok ağladım cipse nutellaya sardım çok kilo aldım bu süreçte o yüzden de kilolu hamile kaldım. Ama bil ki herşey zamanını bekliyor. Miniğin gelecek ❤️ hem şuan üzülmeni gerektiren birşey de yok daha gelmedi kırmızılar. Aslında biz kendimizi üzüyoru belirti arayıp bulup hamileyim diyerek 😔 hep yaptığımız her ay yaşadığımız süreç bu. Ben de çok ağladım bu süreçte. Çok iyi anlıyorum seni inan bana yalnız değilsin ❤️
İyili varsınız kuzum kendime getirdiniz beni❤️ işte bi anlık sinir boşalmasıyla oldu nolduysa ama iyim şuan

çok haklısın, biraz çık dolaş gez farklı bişeyler yap kafanı dağıtmaya çalış. sürekli ve sadece bu konuyu düşündükçe iyice yıpranıyor insan. hem bebiş varsaaa mutsuz annesi olmasını ister mi hiç onu da düşünn motive etmeye çalış kendini, çikolata ye mutluluk hormonu salgıla biraz
Balığa gidicem en huzur bulduğum yer deniz kuzum

yok ben de ayni kan sonucunu bekliyorum catlicam yani ruhum daraldi.. sen test yaptin mi ki canim ben kacirmisim yazdiysan da
2-3 gündür kaset test yapıyorum, tertemiz çıkıyor gölge bile yok :) bugün bat günüm ama regl de olacakmışım gibi de değil. öyle bekliyorum kuş gibi gerildikçe gerildim. senin de sonucun eli kulağındadır canım en azından mesai saati var ondan önce kesin çıkacak :)) inşallah daaa güzel sonuç çıkacak bugün senin günün olacak
ben bugün yarın bekleyecem artık bakalım çaresiz

Zumruduanka96 Zumruduanka96 kuzum kocaman kucaklıyorum seni. İnan kaç gündür yaptığın testlerde öyle çıktı bunda böyle anlamadım gitti üzülme nolur Allah en hayırlı zamanda gönderecek sana meleğini inşallah🙏🏻 Daha bugün 11. Gündü yanlış hatırlamıyorsam. Geç döllenme falan da olmuş olabilir testler bozuk olabilir. Üzme kendini

Yarında çıkmazsa artık çıkmaz zaten kuzum çünkü çatlama belli hiç yoktan kendimi hazırlarım adete
Ben bile kendimi hazırladım daha adetime varken hep belirti ariyoz yada erken test yapıyoz ben artık test yapmam psikolojikmen belirti yaşıyoruz hep yani istiyorsan yarın yap yarın ne olacağını belli olmaz 🤲

X