- 13 Aralık 2022
- 7.772
- 7.407
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.181
Öyle kuzum zaten bu ayda olmazsa ben bir daha test dahı almıcam anca günüm geçerse alıcamBen bile kendimi hazırladım daha adetime varken hep belirti ariyoz yada erken test yapıyoz ben artık test yapmam psikolojikmen belirti yaşıyoruz hep yani istiyorsan yarın yap yarın ne olacağını belli olmaz
Şuan biraz daha iyim kuzum bi anda sinirlerim boşaldıZumruduanka96 kuzum kocaman kucaklıyorum seni. İnan kaç gündür yaptığın testlerde öyle çıktı bunda böyle anlamadım gitti üzülme nolur Allah en hayırlı zamanda gönderecek sana meleğini inşallah Daha bugün 11. Gündü yanlış hatırlamıyorsam. Geç döllenme falan da olmuş olabilir testler bozuk olabilir. Üzme kendini
Artık öyle yap canım insan yıpranıyor gerçektenÖyle kuzum zaten bu ayda olmazsa ben bir daha test dahı almıcam anca günüm geçerse alıcam
Evet hemde fazlasıyla kuzumArtık öyle yap canım insan yıpranıyor gerçekten
Oluyor kuzum öyle şeyler. Ben daha bu yaz ramazan bayramıydı gitmedim kimseye sorarlar diye. Tabi o zaman tedaviye başlayacağım bekliyorum. Telefonda sorduklarında bile hemen gözlerim doldu yaşlar aktı. Herşeyin zamanı varİyili varsınız kuzum kendime getirdiniz beniişte bi anlık sinir boşalmasıyla oldu nolduysa ama iyim şuan
Aynen canımEvet hemde fazlasıyla kuzum
Tedavi almadın o zaman kendin takip ettin anladım. Olsun kuzum daha var gününBenim aşılama değildi kuzum
Kuzuşum 20 dkdan sonra benm testlerin yarısında pozitif çıkartıyo ilk 20 dk önemli hatta 20 bile çok bakarsan.Merhaba. Bugün sabah ilk idrarla yapıp ilk 15 dk çizgi çıkarmayan test eve döndüğümde eşimin “ee şimdi hamile misin?” sorusuyla karşılaşmama sebep oldu. Ben de doğal olarak şaşırdım tabiki. Afra’nın dediği satıcıdan freely test bunlar daha önce yaptığım hiç bir testte bunu yaşamadım. Alttaki test de onun heyecanıyla beklemeden yaptığım açık renk idrarla olan test. Çift çizgiyi görmek bir heyecanlandırdı. Freely ile ilgili böyle bir tecrübesi olan var mı acaba kızlar. Bir el atıverin bana nolur.
Beni eklemedin canımMerhaba herkese. İnşallah anne olmayı isteyen herkes hayırlısıyla güzel haberler alır.
Beni de ekler misin canımZumruduanka96
Sat 17.9
Bat 14.10
Kuzum özelden sat bat atarmısın eklıcem
En güzeli sabah bir daha yapınMerhaba. Bugün sabah ilk idrarla yapıp ilk 15 dk çizgi çıkarmayan test eve döndüğümde eşimin “ee şimdi hamile misin?” sorusuyla karşılaşmama sebep oldu. Ben de doğal olarak şaşırdım tabiki. Afra’nın dediği satıcıdan freely test bunlar daha önce yaptığım hiç bir testte bunu yaşamadım. Alttaki test de onun heyecanıyla beklemeden yaptığım açık renk idrarla olan test. Çift çizgiyi görmek bir heyecanlandırdı. Freely ile ilgili böyle bir tecrübesi olan var mı acaba kızlar. Bir el atıverin bana nolur.
Deme ya hu. Ben hiç bir testte daga önce bunu yaşamadım ama. Freely bir de sağlam bir test diye gördüğümden burda umutlandım bir tık.Kuzuşum 20 dkdan sonra benm testlerin yarısında pozitif çıkartıyo ilk 20 dk önemli hatta 20 bile çok bakarsan.
Ya çok teşekkür ederim canım benimmKuzum deniz serbest havuz değil. Denize de girip çıkınca hemen bikinini değiştir ıslak kalmasın. Yüzmek falan serbest
Çok erkendi test için bende yapıp duruyorum regl gelmeden sıkma canını, ben üzülmene üzüldüm moralimiz yüksek olmalıBırden sınırlerım boşaldı kuzum 2 senedir artık ağır gelmeye başladı
Aynen hatta faydalı da yüzmek kan gidiyor çocuğa. Sadece atlama zıplama riskli hareketler yapmayın 3 ayYa çok teşekkür ederim canım benimm
Canım beni eklemiş miydinnKuzum özelden sat bat atarmısın eklıcem
Canım bende aynı durumu yaşıyorum 4 gündür aynı şekilde çıkarıyor ilk günler 2 saat sonra bugün bi 45 dakika sonra 2. Cizgi beliriyor hep.bende şaşırdım.ustelik 18 eylül regl olmam gerekirdi hala olmadım.gec yumurtlama olanlar adet gecikmesinin 10. Gunu bile öğrenmiyorlarmış.cok okudum bu şekilde.beklemedeyim bakalım olmazsam 10. Bundan sonra kan vermeyi dusunuyorumMerhaba. Bugün sabah ilk idrarla yapıp ilk 15 dk çizgi çıkarmayan test eve döndüğümde eşimin “ee şimdi hamile misin?” sorusuyla karşılaşmama sebep oldu. Ben de doğal olarak şaşırdım tabiki. Afra’nın dediği satıcıdan freely test bunlar daha önce yaptığım hiç bir testte bunu yaşamadım. Alttaki test de onun heyecanıyla beklemeden yaptığım açık renk idrarla olan test. Çift çizgiyi görmek bir heyecanlandırdı. Freely ile ilgili böyle bir tecrübesi olan var mı acaba kızlar. Bir el atıverin bana nolur.
Canimm regl günün geçsin bakalım bi.hic sıkma canını.anliyorum seni bir an önce öğrenmek istiyorsun ama belkide geç döllenme falan olmuştur. Bak benim 5 gün geçti hala olmadım ve sonradan çıkan silik çizgilerle uğraşıp duruyorum regl sonrası 10.gunden sonra bile öğrenenler var testler hep negatif çıkıp kanda çıkanlar var.bebisin zamanını bekliyor.rabbimden iste hayirlisiyla o zamanını bekliyor kuzum.uzulmek yok dualarim seninleŞuan biraz daha iyim kuzum bi anda sinirlerim boşaldı
Çok teşekkür ederimAynen hatta faydalı da yüzmek kan gidiyor çocuğa. Sadece atlama zıplama riskli hareketler yapmayın 3 ay