- 13 Aralık 2022
- 7.772
- 7.407
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.081
Tamam canım
İnşallah aşkım yadene bakalim bunu da insallah hadi hadi guzel haberler
Ay maşallah ne güzel birlikte büyüyecekler işte nolcak kiTabi aslında hiç planlı değildi çünkü kızım henüz 21 aylık. Bir kere kaçak olduo zamanda yumurtlama dönemiymiş sonradan farkettim ama istiyordum açıkçası Allah da gönlümüze göre verdi nasip çünkü ilk kızımda biraz uzun sürmüştü hamile kalmam
Ah bana umut oldu benim Salı 12. Gün ogün yapacağım bakalım zamanı geldiyse nasipse olurben 3 eylulde gormustum peak canim 3 ya da 4unde catlamistir. 15 eylulde sabah gordum ben hayalet cizgiyi aksamina iste hamile ciktil. yani 11 gun sonra bebisim. zaten burda kizlar da genelde 11 12. gunden sonra cikar diyor.
Ben de sqna sorayım hsg sonrası kaç gün lekelenme oldumaşallah sağlıkla kucağına al kuzum. Bakalım tecrübeli arkadaşlar yazarlar birazdan öğreniriz
Yap da kuzum bildir bize de merakla bekliyoruzTamam canım
Ay hadiiii bekliyorumKızlar eve geçiyorum haberiniz olsun testi yapınca atıcembıraz beklemek ııstıyorum
tamam canim bekliyoruz biz bakalimKızlar eve geçiyorum haberiniz olsun testi yapınca atıcembıraz beklemek ııstıyorum
ay canimcim hadi insallah bisiy kalmamis senin de cok heyecanli cift cizgilerini gorelim buradaaAh bana umut oldu benim Salı 12. Gün ogün yapacağım bakalım zamanı geldiyse nasipse olurhayırlısı olsun inşallah hepimiz için . Seninki de çıksaydı ay
Bize göre mi 10.30 kız. Bence olur bize göreyse. 3 saat olmuş. Tutabilirsen biraz daha tut ve yapÇişe çokmu sıkışık olmam lazım şuan en son 10.30 da yarım bardak kahve içmiştim
İnşallah bakalımAy maşallah ne güzel birlikte büyüyecekler işte nolcak ki
Hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz kuzumBen de sqna sorayım hsg sonrası kaç gün lekelenme oldu
Yani iki gün lekelendim diyebilirim. Sonrasında yok gibiydi canımBen de sqna sorayım hsg sonrası kaç gün lekelenme oldu
Çok az sürdüm aslında ama kantaron yağı ağırlıklı sürdüm geçti gibi kabuk yaptıBence sürme canım kortizon falan vardır neme lazım aleovera jeli iyi geliyor varsa doğal şeyler kullan, çay ağacı yağı olur seyreltip hindistan cevizi yağıyla falan
Ben de istiyorum uçukVe bir uçuk daha benimle şuan senin uçuk haberini okuduktan sonra fark ettim
Tut tutabildiğin kadar.Kızlar eve geçiyorum haberiniz olsun testi yapınca atıcembıraz beklemek ııstıyorum
"Yeni hamiş adayları uçuk aşerdi"Ben de istiyorum uçuk
Hayırlı olsunKızlar merhaba bugün beta hcg 726 çıktı bende aranıza katıldım
Canım ben idrar tutmadan yakmistim üç gün kala erken gebelikti üç gün kala çok net çıktı varsa zaten şimdi çok net çıkarKızlar eve geçiyorum haberiniz olsun testi yapınca atıcembıraz beklemek ııstıyorum