💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Evet canim erken degil mi neden verdin o kadar erken :) ben 17.gununde verdim tam regl gunumde bakalim ne cikacak
Gaza geldim heralde canım ben 😂negatif çıktı çöktüm resmen yeniden ovülasyon testi aldım bakalım yok giye . İnşallah vardır ama böyle daha rahat bekleniyor regli 😊çıkarsa sürpriz olur düşüncesindeyim . Senin sonuç ne zamn çıkacak

Gaza geldim heralde canım ben 😂negatif çıktı çöktüm resmen yeniden ovülasyon testi aldım bakalım yok giye . İnşallah vardır ama böyle daha rahat bekleniyor regli 😊çıkarsa sürpriz olur düşüncesindeyim . Senin sonuç ne zamn çıkacak
bebisim cok asiri erken hic sikma canini yaklasinca yapmaya basla bakalim yine dusurme hic modunu. akintin var mi ? bugun cikicak insallah sabah aradim daha yoktu ogleden sonrayi bekliyorum :KK43:

ay yazicam canim :KK200: ben tam regli gunum olan 20sinde kan verdim bakalim :KK43: ondan onceki 6 gun boyunca da hep poztifiti ama..
Senin çatlamanın kaçıncı günü belli oldu kuzum . Benim çatlamam 14 Eylül de oldu bugün daha 8 . Günü ben gittim 7. Günde test verdim işte bu da böyle bi heyecan . İnşallah yanılıyorumdur 26 bat çatlamaya göre 28 Eylül bat Salı günü şöyle bi süpriz olsa da görsem :)

bebisim cok asiri erken hic sikma canini yaklasinca yapmaya basla bakalim yine dusurme hic modunu. akintin var mi ? bugun cikicak insallah sabah aradim daha yoktu ogleden sonrayi bekliyorum :KK43:
Benim 2 gün önce bi akıntım geldi bi kere sadece ertesi gün de tekrar geldi akşam üzeri . Kasıklarım da ağrı vardır birkaç gündür bugün o da yok anlamıyorum var mı yok mu .inşallah gizle bir değer gelsin kuzum 🤲🏻

ay ahah tamam canim ben anlamamisim orayi, zaten renginden belli ediyor bak yaparsin olmadi ogleden sonraya yaparsin. clear blue alsana sen de
Şimdi aldım ondan yokmuş

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 66
Senin çatlamanın kaçıncı günü belli oldu kuzum . Benim çatlamam 14 Eylül de oldu bugün daha 8 . Günü ben gittim 7. Günde test verdim işte bu da böyle bi heyecan . İnşallah yanılıyorumdur 26 bat çatlamaya göre 28 Eylül bat Salı günü şöyle bi süpriz olsa da görsem :)
ben 3 eylulde gormustum peak canim 3 ya da 4unde catlamistir. 15 eylulde sabah gordum ben hayalet cizgiyi aksamina iste hamile ciktil. yani 11 gun sonra bebisim. zaten burda kizlar da genelde 11 12. gunden sonra cikar diyor.

X