💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

😭😭😭😭

Eklentiler

• IMG_2395.jpeg
    IMG_2395.jpeg
    93,6 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_2394.jpeg
    IMG_2394.jpeg
    105,2 KB · Görüntüleme: 105
yok yapmadım ya, kaset testler almıştım. erken gebelikler yalancı pozitif çıkarıyor falan noolur noolmaz dedim. Geçen ay yalancı pozitif gördüm çünkü ben erken gebelikte, hem de inanmazsın predictor yani güya en güvenilir. belki de kimyasal oldu emin değilim.
bugün gelmezse yarın sabah bakarım kasetle bir daha, ay gelmesin yaaaa :)
Bende de yalancı pozitif verdi iki kere kuzum kimyasal olduğunu düşünmüyorum

Hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz kuzum 🤣🤣 . Canım ben cumartesi olmuştum. Cumartesi pazar iki gün lekelendim. Pazartesiye azalmıştı lekelenmem ve o gün değerlendirdim. Yumurtluyorum ben. Kaçırmak istememiştim
Kuzum benim 8 gün oldu olalı lekeleniyorum hala. Ovu testlerim de var yok gibi çıkıyo artık. Kasıklarım da ağrıyo. Yumurtladım kaçırdım mı, yeni mi yumurtluyo ne yaşıyorum anlamadım ya üf.

H
"Yeni hamiş adayları uçuk aşerdi" 🤣🤣 inşallah uçuklandık hamile kaldık diyebiliriz. Senin kaç gün kaldı canım bata? Tabloda göremedim adını
Hakkaten ben niye yokum? Eklemişti sanki Zumruduanka96 Zumruduanka96
30u canım normalde bat ama sanki ben bu ay yumurtlamadım ya da bi ihtimal adetten hemen sonra yumurtlama oldu. Bakalım bu pazar adet olmazsam azcık umutlanmaya yer ararım:)) Düzenli ölçemediğim ateşim de pek yüksek değil ama. Onun için umutlanamıyorum.

Hiiiç üzülme regl olana kadar yolu var bu işin. 11. Gündesin sanırım 17. Günde pozitifi gören arkadalım var hatta regl olduğı halde gebeliği olan. İğneden sonra 14 15.gün kan verirsin. Kendim o kadar saçma şey yaşadım ki birsürü sıradışı gebelik öğrendim okuya okuya burda ve çevremde. Üzülmek yok...

Ya kuzum bekle hemen Karalar bağlama ya yarın sabah bi tane daha yaparsın erkenden ilk idrarla Allahım inşallah vardır o kadar umutlandık ya bende kötü oldum cidden çok üzüldüm ama ümidini kaybetme daha var zamanın kuzum lütfen
Neden ama neden ya neden o testlerde öyleydi 😭😭

X