- 23 Ağustos 2023
- 1.305
- 1.065
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.061
kac gun kaldi bebis benim 6 gun kala cikti ama herkesin de farkli regl gunu ogrenen de var hic stres olma ya insallah nasip olcak sen de cizgi gordukkkVarsa çıkarmıbya strese girdim şimdi
Çişe çokmu sıkışık olmam lazım şuan en son 10.30 da yarım bardak kahve içmiştimE patlat o zaman bitane
amin canim insallah hepimize saglikli bebisler gelsinYok yok bebiş o bebiş Allah'ın izniyle kuzum
Gaza geldim heralde canım benEvet canim erken degil mi neden verdin o kadar erken :) ben 17.gununde verdim tam regl gunumde bakalim ne cikacak
bebisim yap cisini bardaga zaten anlarsin turuncuya donukse koyu sariysa yap testiiiiiÇişe çokmu sıkışık olmam lazım şuan en son 10.30 da yarım bardak kahve içmiştim
Aşkım daha almaya geldim eve dönmedim valla içicem altıma şimdibebisim yap cisini bardaga zaten anlarsin turuncuya donukse koyu sariysa yap testiiiiicatlicam hadi yap
bebisim cok asiri erken hic sikma canini yaklasinca yapmaya basla bakalim yine dusurme hic modunu. akintin var mi ? bugun cikicak insallah sabah aradim daha yoktu ogleden sonrayi bekliyorumGaza geldim heralde canım bennegatif çıktı çöktüm resmen yeniden ovülasyon testi aldım bakalım yok giye . İnşallah vardır ama böyle daha rahat bekleniyor regli çıkarsa sürpriz olur düşüncesindeyim . Senin sonuç ne zamn çıkacak
Senin çatlamanın kaçıncı günü belli oldu kuzum . Benim çatlamam 14 Eylül de oldu bugün daha 8 . Günü ben gittim 7. Günde test verdim işte bu da böyle bi heyecan . İnşallah yanılıyorumdur 26 bat çatlamaya göre 28 Eylül bat Salı günü şöyle bi süpriz olsa da görsem :)ay yazicam canimben tam regli gunum olan 20sinde kan verdim bakalim ondan onceki 6 gun boyunca da hep poztifiti ama..
ay ahah tamam canim ben anlamamisim orayi, zaten renginden belli ediyor bak yaparsin olmadi ogleden sonraya yaparsin. clear blue alsana sen deAşkım daha almaya geldim eve dönmedim valla içicem altıma şimdi
Benim 2 gün önce bi akıntım geldi bi kere sadece ertesi gün de tekrar geldi akşam üzeri . Kasıklarım da ağrı vardır birkaç gündür bugün o da yok anlamıyorum var mı yok mu .inşallah gizle bir değer gelsin kuzumbebisim cok asiri erken hic sikma canini yaklasinca yapmaya basla bakalim yine dusurme hic modunu. akintin var mi ? bugun cikicak insallah sabah aradim daha yoktu ogleden sonrayi bekliyorum
Şimdi aldım ondan yokmuşay ahah tamam canim ben anlamamisim orayi, zaten renginden belli ediyor bak yaparsin olmadi ogleden sonraya yaparsin. clear blue alsana sen de
Ne oldu sözüme geldin miiğğğğğAy inşallah inşallahbende erken. Gebelik testi almaya karar verdim
ben 3 eylulde gormustum peak canim 3 ya da 4unde catlamistir. 15 eylulde sabah gordum ben hayalet cizgiyi aksamina iste hamile ciktil. yani 11 gun sonra bebisim. zaten burda kizlar da genelde 11 12. gunden sonra cikar diyor.Senin çatlamanın kaçıncı günü belli oldu kuzum . Benim çatlamam 14 Eylül de oldu bugün daha 8 . Günü ben gittim 7. Günde test verdim işte bu da böyle bi heyecan . İnşallah yanılıyorumdur 26 bat çatlamaya göre 28 Eylül bat Salı günü şöyle bi süpriz olsa da görsem :)
Kocamı kandırdımNe oldu sözüme geldin miiğğğğğuyuz kadın ben sana ne diyorum göbeğim çatladı git al şu erken gebelik testini de görelim düzgün bi çizgi
Hemde aldım gün adetten 8 gün önce yapılabılıyomuşNe oldu sözüme geldin miiğğğğğuyuz kadın ben sana ne diyorum göbeğim çatladı git al şu erken gebelik testini de görelim düzgün bi çizgi
Hadi yap yap hemenKocamı kandırdımay çatlıcaktım artık almadan
Daha otobüs bekliyorum azıcık tutayım yapınca hemen atacağım sizeHadi yap yap hemen
Ooo baya hassas o zaman hadi inşallah güzel bi çizgi çıkar da rahatlarızHemde aldım gün adetten 8 gün önce yapılabılıyomuş
dene bakalim bunu da insallah hadi hadi guzel haberlerŞimdi aldım ondan yokmuş