💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Evet canim erken degil mi neden verdin o kadar erken :) ben 17.gununde verdim tam regl gunumde bakalim ne cikacak
Gaza geldim heralde canım ben negatif çıktı çöktüm resmen yeniden ovülasyon testi aldım bakalım yok giye . İnşallah vardır ama böyle daha rahat bekleniyor regli çıkarsa sürpriz olur düşüncesindeyim . Senin sonuç ne zamn çıkacak

bebisim cok asiri erken hic sikma canini yaklasinca yapmaya basla bakalim yine dusurme hic modunu. akintin var mi ? bugun cikicak insallah sabah aradim daha yoktu ogleden sonrayi bekliyorum

ay yazicam canim ben tam regli gunum olan 20sinde kan verdim bakalim ondan onceki 6 gun boyunca da hep poztifiti ama..
Senin çatlamanın kaçıncı günü belli oldu kuzum . Benim çatlamam 14 Eylül de oldu bugün daha 8 . Günü ben gittim 7. Günde test verdim işte bu da böyle bi heyecan . İnşallah yanılıyorumdur 26 bat çatlamaya göre 28 Eylül bat Salı günü şöyle bi süpriz olsa da görsem :)

bebisim cok asiri erken hic sikma canini yaklasinca yapmaya basla bakalim yine dusurme hic modunu. akintin var mi ? bugun cikicak insallah sabah aradim daha yoktu ogleden sonrayi bekliyorum
Benim 2 gün önce bi akıntım geldi bi kere sadece ertesi gün de tekrar geldi akşam üzeri . Kasıklarım da ağrı vardır birkaç gündür bugün o da yok anlamıyorum var mı yok mu .inşallah gizle bir değer gelsin kuzum

ben 3 eylulde gormustum peak canim 3 ya da 4unde catlamistir. 15 eylulde sabah gordum ben hayalet cizgiyi aksamina iste hamile ciktil. yani 11 gun sonra bebisim. zaten burda kizlar da genelde 11 12. gunden sonra cikar diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…