- 18 Haziran 2021
- 1.619
- 851
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.041
Benim adetten sonra yumurtlamam oluyor canım kaç kere testle de doğruladım akıntımdan da anlıyorum zaten. Adetime çok var dahaEvet çizgi var gibi kuzum. Bata kaç gün var? Veya çatlama sonrası kaçıncı günü desin?
Canım biz il dışındayız dün geldik hamile olduğumuda il dışında öğrendimAy kan verdin mi kuzum? Konuşmaları kaçırmışım
Paketin içinden iki tane çıkıyor galiba kuzum zatenBence iki tane al kuzum. Birini şimdi birini sabah yaparsın
Ay o kadar şimdi tutamıycağım ki çok çişim geldicanim 2-3 saat sivi almadan yapabilirisn bence :) cok heyecanli
Falında bir gölge görüyorum :)Kızlar size testle geldimfalımda çıktı bebiş bende öyle test yaptım sizlerle de paylaşmak istedim
e yap bebis sonra 2 saat sonra da test yap nolcak. gayet yogun oluyor. ben hepsini ogleden sonra aksamustu falan yaptim . evdeysen 2.5-3 saat bekle simdi tuvaletini yapip. sonra testi yapAy o kadar şimdi tutamıycağım ki çok çişim geldi
Bi gidip geleyim de bakalıme yap bebis sonra 2 saat sonra da test yap nolcak. gayet yogun oluyor. ben hepsini ogleden sonra aksamustu falan yaptim . evdeysen 2.5-3 saat bekle simdi tuvaletini yapip. sonra testi yap
hadi hayirlisiBi gidip geleyim de bakalım
Kız çok erkenmişBenim adetten sonra yumurtlamam oluyor canım kaç kere testle de doğruladım akıntımdan da anlıyorum zaten. Adetime çok var dahayumurtlamadan sonra 3 gün geçti o gün ilişki de olmuştu zaten. Falda da çıkınca işaret mi acaba diye yapıp paylaşmak istedim sizlerle de bu kadar erkn olur mu bilemiyorum Allah'ın takdiri yine de
Ve bir uçuk daha benimle şuan senin uçuk haberini okuduktan sonra fark ettimKız çok erkenmişinşallah bebişin seninledir canım
Aaa taa pazartesiyi mi bekleyeceğiz ya. Neyse geç olsun güç olmasın sağlıkla gelsin bebişCanım biz il dışındayız dün geldik hamile olduğumuda il dışında öğrendim
Bugün sabah kan vermeye gittik özele sonucun ne zaman çıkıcağı belli olmaz dedi. Devlete gittik acil bakmıyo normal poliklinik kısmına gittim oradı randevusuz bakmıyoruz beta hcg dedi pazartesiye randevu verdi kaldım böyle inanamıyorum bende şuan
Denize girebilir miyim onu da bilmiyorum çok değişik şeyler oldu şuan
Kuzum senin ki çıkınca haber ver bana :)kimyasal falan cikarsa diye korkuyorum hep aklimda o var burada cok okuyunca
E patlat o zaman bitanePaketin içinden iki tane çıkıyor galiba kuzum zaten
Ay bu kadar olurVe bir uçuk daha benimle şuan senin uçuk haberini okuduktan sonra fark ettim
ay yazicam canimKuzum senin ki çıkınca haber ver bana :)
Yok yok bebiş o bebiş Allah'ın izniyle kuzumkimyasal falan cikarsa diye korkuyorum hep aklimda o var burada cok okuyunca
Bencede 10 numara olurAy bu kadar olurdoğuma da birlikte gireceğiz bence
Erkn canım ya eğlencesine yaptım öyle Allah nasip etsin hepimizeKız çok erkenmişinşallah bebişin seninledir canım