💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kız merviş görüyorum dedii çizgi ama bilemedim ikna olamıyorum
Kuzum 7. Gun cok erken ya.. tamam test yapiyoruz guluyoruz egleniyoruz ama fizyolojik olarak zaten tuplerden rahme gitmesi 8 gün zaten hadi 1 gun de yerlessin beta salgilansin en erken 9 o yuzden yapalim da cizgi aramayalim bosver

Kuzum 7. Gun cok erken ya.. tamam test yapiyoruz guluyoruz egleniyoruz ama fizyolojik olarak zaten tuplerden rahme gitmesi 8 gün zaten hadi 1 gun de yerlessin beta salgilansin en erken 9 o yuzden yapalim da cizgi aramayalim bosver
Yok canım zaten aramıyorum tamamen ya tutarsa kafasındayım umutsuzca yapıp deli gibi sevineceğim günü bekliyorum

El mahkum beklemek de guzel testin yoksa bekleyeceksin benim gibi 30 testi onceden alip kenara atsaydin gunde 2-3 dusunmez yapardin
Ben kargom gelene kadar eczaneden aldıklarımı bitirdim üstüne birde ha bire ovulasyon yaptım birşey çıktığı da yok önümüzdeki ay ihtiyacım olursa yine bir sürü masraf ya

5-6 değişik yerim kaşınıyor hamilelik için umut var mı derken biri uyuz da olabilir dedi Uyuzu araştırdım biraz, araştırmaz olaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…