- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.641
Kaşınanlar kaybolursa bakalım inşallah. Olmadı dr a gidicemAraştırıp durma ya bazen bende de oluyor özellikle yatağa girince ama benimki allerjik biliyırum ben ilacımı içince hafifliyor belki seninki de öyledir doktora gitsen bi keşke
5 6 7 her yerde farklı birşey yazıyor ya 10 gün yazan da varYaa dimi ben de düşündüm bir an banami demişti şüphe ettim kendimdenya bu rahime inme olayı 6 gün değil miydi ? Ben öyle biliyordum
Ay okudun şimdi iyice kaşınırsın biraz da psikolojik olur. Geçmezse bir doktora göster istersen
Uyuzda çizgi çizgi kızarıklık oluyor canım öyle mi alerjidir belkiAyak bileğim, omzum, popomu altı, üst bacağın ortası, belim. Birer nokta şeklinde. Ayak bileğim ilk kaşınan yer o baya azaldı sivrisinek diye düşünmüştüm onu zaten ama.
Haydi ekliyim kızzzz seni mi kırcam gel gelAy beni de listeye eklemeyelim mi kizlar ekleyelim beeeSat 1 Eylül Bat 29 Eylül yaş 34
Sivrisinek gibi ama bilmem kiAynen sivrisinek olmasın kuzum eşine bi baktır bakalım her yerine
Şuan bende öyleyim canım zaten onlara iyilik yaramaz ye gitsinHahaha ben çalışmayınca koca parası yiyorum
Öyle yapıcam. İnşallah geçicidirYaa dimi ben de düşündüm bir an banami demişti şüphe ettim kendimdenya bu rahime inme olayı 6 gün değil miydi ? Ben öyle biliyordum
Ay okudun şimdi iyice kaşınırsın biraz da psikolojik olur. Geçmezse bir doktora göster istersen
Ben 8 diye okumustum kuzum. 6 olsa 7. Gunde poztf test gorurduk sanki ama bir tane bile ornegi yok aylardir topik topik geziyorum hic gormedimYaa dimi ben de düşündüm bir an banami demişti şüphe ettim kendimdenya bu rahime inme olayı 6 gün değil miydi ? Ben öyle biliyordum
He onu da okudum okumaz olaydım da. Çizgi çizgi göremedim bişey.Uyuzda çizgi çizgi kızarıklık oluyor canım öyle mi alerjidir belki
Aynen öyle yap canım kolonya falan sür biraz yatıştırır kaşıntınıKaşınanlar kaybolursa bakalım inşallah. Olmadı dr a gidicem
Öyle demeee kızzz canım kocam kocam da kocamŞuan bende öyleyim canım zaten onlara iyilik yaramaz ye gitsin
O zamn 8 yapalım napalım el mahkumBen 8 diye okumustum kuzum. 6 olsa 7. Gunde poztf test gorurduk sanki ama bir tane bile ornegi yok aylardir topik topik geziyorum hic gormedim
Bence sivrisinektir bu seneki sinekler seste çıkarmıyor namussuzlar benim popomun bir tarafını 15 tane ısırmışlardı sadece vücudumu sayamadım sen düşünSivrisinek gibi ama bilmem ki
Garanti olması için duş alip çarşafları ve çamasirlari kızgın ütü ile ütülemeni öneririmHe onu da okudum okumaz olaydım da. Çizgi çizgi göremedim bişey.
Üff ablam geldi gözümün önüne ben laf söyleyince o da böyle diyor kocacılar siziÖyle demeee kızzz canım kocam kocam da kocam
Seviyorum napayımÜff ablam geldi gözümün önüne ben laf söyleyince o da böyle diyor kocacılar sizi
Kızz valla ha ne çektim bende sessiz sedasız yediler birde kocaman şişiyo iz kalıyo 1 aydır hala geçmedi izleriBence sivrisinektir bu seneki sinekler seste çıkarmıyor namussuzlar benim popomun bir tarafını 15 tane ısırmışlardı sadece vücudumu sayamadım sen düşün
Bana kalirsa 2 gunde gitsin derim ben. Oyalanip durmasin5 6 7 her yerde farklı birşey yazıyor ya 10 gün yazan da varbiz 5 de anlaşalım
O zaman ablanla iyi anlaşırım benÜff ablam geldi gözümün önüne ben laf söyleyince o da böyle diyor kocacılar sizi
Zümra polatSeviyorum napayımcanım kocam benim kocam aslan kocam