💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

El mahkum beklemek de guzel testin yoksa bekleyeceksin😄😄 benim gibi 30 testi onceden alip kenara atsaydin gunde 2-3 dusunmez yapardin🤣
Akıl iste doğru söylüyorsun ama marka konusu kafamı karıştırdı evdeki testler de ovulasyon içinden çıktı eşantiyon test 😂😂 ama elimde varsa boşta durmasın di mi yapayım yani ne olur 😂😂

Ayak bileğim, omzum, popomu altı, üst bacağın ortası, belim. Birer nokta şeklinde. Ayak bileğim ilk kaşınan yer o baya azaldı sivrisinek diye düşünmüştüm onu zaten ama.
Aynen sivrisinek olmasın kuzum eşine bi baktır bakalım her yerine

Onu bana demistin kuzum🤣🤣 yapcam yarin seni dinleyip 7. Gunum😂😂

Kuzum 7. Gun cok erken ya.. tamam test yapiyoruz guluyoruz egleniyoruz ama fizyolojik olarak zaten tuplerden rahme gitmesi 8 gün zaten hadi 1 gun de yerlessin beta salgilansin en erken 9🤣🤣 o yuzden yapalim da cizgi aramayalim bosver😄
Yaa dimi ben de düşündüm bir an banami demişti şüphe ettim kendimden 😂 ya bu rahime inme olayı 6 gün değil miydi ? Ben öyle biliyordum 😂
5-6 değişik yerim kaşınıyor hamilelik için umut var mı derken biri uyuz da olabilir dedi 😱 Uyuzu araştırdım biraz, araştırmaz olaydım😵‍💫
Ay okudun şimdi iyice kaşınırsın biraz da psikolojik olur. Geçmezse bir doktora göster istersen 😕

X