💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bak böyle oldu. Discardd ettim 16. Günü. Ama o günün ateşinden biraz şüpheliyim zaten. Gecesinde hastaydım biraz boğaz ağrım oldu iki gün. Ateşim ondan olmuş olabilir mi acaba demiştim ama testim de o zaman pikti silikleşti falan orda bir yumurtlama oluyor gibi oldu.
Bence bu hali doğru tablonun. 16.gün bozuyordu. Baksana sonrasında yükselişi çok güzel.17.gün yumurtlama akıntın var mıydı? Birde egg white seçenğini işaretlersen o güne çizgiyi kıpkırmızı çekecektir

Çok tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 bu hangi test acaba? Hiç görmemiştim ben. Bir de gecikmeden önce test yapmış mıydın? Çok soru sordum 🙈
Çok teşekkür ederim ☺️🥰 Gecikmeden önce test yapmadım . Çünkü bugün fark ettim gecikmemin olduğunu . Öğretmenim ve Okul açıldı yoğunluk koşuşturmaca telaş iş güç olunca aklımdan uçmuş gitmiş regl tarihim. Uygulama bildirim gönderdi regln bitmiş olmalı diye aa olmadım ki dedim😅 bu test prodoctorun bi testi hafta bildiriyormuş bende t de 3 çizgi çıktı sanırım 3 haftalık demek

Çok teşekkür ederim ☺️🥰 Gecikmeden önce test yapmadım . Çünkü bugün fark ettim gecikmemin olduğunu . Öğretmenim ve Okul açıldı yoğunluk koşuşturmaca telaş iş güç olunca aklımdan uçmuş gitmiş regl tarihim. Uygulama bildirim gönderdi regln bitmiş olmalı diye aa olmadım ki dedim😅 bu test prodoctorun bi testi hafta bildiriyormuş bende t de 3 çizgi çıktı sanırım 3 haftalık demek
Canım hayırlı olsun 💫 hangi test bu

Eklentiler

• IMG_1403.jpeg
    IMG_1403.jpeg
    188 KB · Görüntüleme: 37
5 gün kullandıysan tamam canım beş gün kullanılıyor. Pazartesiye kadar yumurtan 17 18mm olur çatlatma igneni yaparsın dahada gelişip 20 25mm ulaştıgında çatlar. Hadi bakim sonu bebişli olsun inşallah kuzum 💗💗💗
Pcos var diye gunde 1 kere kullanıyorum canım ondan heralde pazartesıye kadar kullan dedi. İnşallah 😍🙏

Pcos var diye gunde 1 kere kullanıyorum canım ondan heralde pazartesıye kadar kullan dedi. İnşallah 😍🙏
Öyle dediyse kullan canım belki başka yumurtada yetişir arkadan 3 lenir inşallah hem çatlatma igneside çok güzel geliştirir bu ay seninde ayın olur inşallah vallahi inanın hamilelerin duası kabul olur diye hepinize dua ediyorum kuzum 💗💗

Çok tebrik ederim sağlıcakla inşallah 🙏🙏 bende çok yoğun çalışıyorum özel sektorde ama hiç aklımdan çıkmıyor 😂😂

X