- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.621
Akıl iste doğru söylüyorsun ama marka konusu kafamı karıştırdı evdeki testler de ovulasyon içinden çıktı eşantiyon testEl mahkum beklemek de guzel testin yoksa bekleyeceksinbenim gibi 30 testi onceden alip kenara atsaydin gunde 2-3 dusunmez yapardin
Enişteeeeee enişteeee duy sesimi huhuhuuuHaberi yok neyse ki yoksa dilinden kurtulmak mümkün müü
Kız töbe de psikolojiktir belkii ya da allerji falan5-6 değişik yerim kaşınıyor hamilelik için umut var mı derken biri uyuz da olabilir dediUyuzu araştırdım biraz, araştırmaz olaydım 🌫
Ya gebelik testlerine acimiyorum da ovu testlerine gelince elim gitmiyor hakkaten cok pahaliBen kargom gelene kadar eczaneden aldıklarımı bitirdim üstüne birde ha bire ovulasyon yaptım birşey çıktığı da yok önümüzdeki ay ihtiyacım olursa yine bir sürü masraf ya
Aşk olsun aşk olsuuunn biz yapıyor muyuz öyle şeyler püü sanaEnişteeeeee enişteeee duy sesimi huhuhuuu
Çorap almam lazımdı ama test almak daha mantıklı geldi eşimde iyi yapmissin dedi vallaHaberi yok neyse ki yoksa dilinden kurtulmak mümkün müü
Valla öyle yaa regl olursam ne b.k yicem diyorum ama yine de yapıyorum tövbe tutmamYa gebelik testlerine acimiyorum da ovu testlerine gelince elim gitmiyor hakkaten cok pahali
Ayak bileğim, omzum, popomu altı, üst bacağın ortası, belim. Birer nokta şeklinde. Ayak bileğim ilk kaşınan yer o baya azaldı sivrisinek diye düşünmüştüm onu zaten ama.Neren kaşınıyor kız ne uyuzu
Çorap almam lazımdı ama test almak daha mantıklı geldi eşimde iyi yapmissin dedi valla
Yap gitsin kizz belli mi bir de bakmissin pozitif ayy ne guzel olurAkıl iste doğru söylüyorsun ama marka konusu kafamı karıştırdı evdeki testler de ovulasyon içinden çıktı eşantiyon testama elimde varsa boşta durmasın di mi yapayım yani ne olur
Ay valla korktum ben de. Zaten o aklıma girdi gireli huylandım iyiceKız töbe de psikolojiktir belkii ya da allerji falan
Ay ne güzel olur ya hadi inşallahYap gitsin kizz belli mi bir de bakmissin pozitif ayy ne guzel olur
Püü bana benimkinin haberi var zaten karttan kullandım an bildirim düşüyoAşk olsun aşk olsuuunn biz yapıyor muyuz öyle şeyler püü sana
Araştırıp durma ya bazen bende de oluyor özellikle yatağa girince ama benimki allerjik biliyırum ben ilacımı içince hafifliyor belki seninki de öyledir doktora gitsen bi keşkeAy valla korktum ben de. Zaten o aklıma girdi gireli huylandım iyice
Aynen sivrisinek olmasın kuzum eşine bi baktır bakalım her yerineAyak bileğim, omzum, popomu altı, üst bacağın ortası, belim. Birer nokta şeklinde. Ayak bileğim ilk kaşınan yer o baya azaldı sivrisinek diye düşünmüştüm onu zaten ama.
Ben parayı kendime attırıyorum kendi kartımla alıyorumPüü bana benimkinin haberi var zaten karttan kullandım an bildirim düşüyo
Onu bana demistin kuzumyapcam yarin seni dinleyip 7. Gunum
Yaa dimi ben de düşündüm bir an banami demişti şüphe ettim kendimdenKuzum 7. Gun cok erken ya.. tamam test yapiyoruz guluyoruz egleniyoruz ama fizyolojik olarak zaten tuplerden rahme gitmesi 8 gün zaten hadi 1 gun de yerlessin beta salgilansin en erken 9o yuzden yapalim da cizgi aramayalim bosver
Ay okudun şimdi iyice kaşınırsın biraz da psikolojik olur. Geçmezse bir doktora göster istersen5-6 değişik yerim kaşınıyor hamilelik için umut var mı derken biri uyuz da olabilir dediUyuzu araştırdım biraz, araştırmaz olaydım
Aynen sivrisinek olmasın kuzum eşine bi baktır bakalım her yerine
Ay beni de listeye eklemeyelim mi kizlar ekleyelim beeePüü bana benimkinin haberi var zaten karttan kullandım an bildirim düşüyo
Hahaha ben çalışmayınca koca parası yiyorumBen parayı kendime attırıyorum kendi kartımla alıyorumkendi paramı teste harcamaya kıyamıyorum illa ondan gelecek