💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

El mahkum beklemek de guzel testin yoksa bekleyeceksin benim gibi 30 testi onceden alip kenara atsaydin gunde 2-3 dusunmez yapardin
Akıl iste doğru söylüyorsun ama marka konusu kafamı karıştırdı evdeki testler de ovulasyon içinden çıktı eşantiyon test ama elimde varsa boşta durmasın di mi yapayım yani ne olur

Ayak bileğim, omzum, popomu altı, üst bacağın ortası, belim. Birer nokta şeklinde. Ayak bileğim ilk kaşınan yer o baya azaldı sivrisinek diye düşünmüştüm onu zaten ama.
Aynen sivrisinek olmasın kuzum eşine bi baktır bakalım her yerine

Onu bana demistin kuzum yapcam yarin seni dinleyip 7. Gunum

Kuzum 7. Gun cok erken ya.. tamam test yapiyoruz guluyoruz egleniyoruz ama fizyolojik olarak zaten tuplerden rahme gitmesi 8 gün zaten hadi 1 gun de yerlessin beta salgilansin en erken 9 o yuzden yapalim da cizgi aramayalim bosver
Yaa dimi ben de düşündüm bir an banami demişti şüphe ettim kendimden ya bu rahime inme olayı 6 gün değil miydi ? Ben öyle biliyordum
5-6 değişik yerim kaşınıyor hamilelik için umut var mı derken biri uyuz da olabilir dedi Uyuzu araştırdım biraz, araştırmaz olaydım
Ay okudun şimdi iyice kaşınırsın biraz da psikolojik olur. Geçmezse bir doktora göster istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…