💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar size bişey sorucam bu sosyal medyada meleklerin abisini biliyomusunuz? Ay ben ordaki çocukları gördükçe içim parçalanıyo bir peruk saça ne kadar seviniyorlar ben saçlarımı kesip onlara göndermek istiyorum

Çok iyi yapmışın canım ben korkuyorum dişten ya o yüzden hep erteliyorum
Hiç korkma canım ben 7 ayda bir giderim doktor senede 1 gelsem yeter dedi aslında 34 yaşındayım 35 e az kaldı maşallah diyeyim bir tane dolgum var sadece o da nasıl becerdiysem sakız cignerken kırdım çürüğü vs yoktu

Canım saçım saçın olsun diye bir kampanya var bayağıdir bende 19 ağustosta kestirdim bayağı saçımı ama yetmedi peruk olmaya kıvırcık da olunca aslında niyetlenmistim bayağı da

Canım saçım saçın olsun diye bir kampanya var bayağıdir bende 19 ağustosta kestirdim bayağı saçımı ama yetmedi peruk olmaya kıvırcık da olunca aslında niyetlenmistim bayağı da
Yaaa ne kadar boy istiyorlar acaba benim belime geliyo saçlarım canm

Bana yazdın canım ilgili kişiyi karıştırdın mı Bende bir yılı geçti daha yaptırcam. Her ay yaptırayım diyorum bir türlü eşimle müsait olup gidemedik. Regl bittikten sonra mı yaptırılıyordu?

Bana yazdı galiba kuzum Çarşamba günü bütün testleri yaptırmayı düşünüyorum da

İnşallah kabul ederler canım çok güzel düşünmüşsün sende

Seni beklentiye sokmak gibi olmasın ama tablon ateş ediyor
Şaka yapiosun dimi ayy gercekten mi melisaa93 ya valla cok heyecanlandim simdiben rakamlari begenmedigim icin tekrar tekrar olcuyorum acaba 0.1 lik bir artis daha olur mu diye hatta birakmak üzereydim vallahi. nasilsa test vakti yaklasti artik olursa olur olmazsa olmaz moduna girmistim ovulasyon sonrasi yukselerek gitmesi gerekmiyor mu ama? fnd_50 nın gecen ayki tablolarini inceledim epey yukselmis de gitmis

Neden hala çizgi çekmedi acaba? 16.günü discard eder misin çizgiyi hangi güne çekecek merak ettim
Neden çekmedi diye çok düşündüm sonra benim de aklıma 16. Gündeki 36.8 lik artış geldi. Mesela yarının ateşine 36.6 giriyorum çizgi çekiyor ama 36.7 girdiğimde çekmiyor çizgiyi

Kızlar bata 8 gün var ama sağ kasığımda hafif bir ağrı ve belimde ağrı var normalde de regl sancısı çeken biri asla değilim psikolojik midir nedir ya

Sat 20 eylül
Bat 18 eylül bugün 2 test yaptım biri erken gebelik testi diğeri hafta belirten bir test görselini atıyorum şimdi yorumlar mısınız gerçi ben sonuca vardım ama olsun paylaşmak istedim
Çok tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah bu hangi test acaba? Hiç görmemiştim ben. Bir de gecikmeden önce test yapmış mıydın? Çok soru sordum

Yine yükselişe geçecek zaten Bu düşüş iyiye işaret İnşAllah beklediğimiz sonucu verir

Bak böyle oldu. Discardd ettim 16. Günü. Ama o günün ateşinden biraz şüpheliyim zaten. Gecesinde hastaydım biraz boğaz ağrım oldu iki gün. Ateşim ondan olmuş olabilir mi acaba demiştim ama testim de o zaman pikti silikleşti falan orda bir yumurtlama oluyor gibi oldu.

Eklentiler

• IMG_8893.jpeg
    126,4 KB · Görüntüleme: 35
Yerleşme düşüşü olabilir aşkım sürekli çok yüksek gitmesi önemli değil ben onun örneğini çok yaşadım. Sonra birden çakıldı benim tablolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…