- 13 Aralık 2022
- 7.772
- 7.406
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.561
Ahhahaha bak bu iyiydiTest fabrikasında çalışanların mesaiye kalmaktan imanı gevreyecek
Hiç korkma canım ben 7 ayda bir giderim doktor senede 1 gelsem yeter dedi aslında 34 yaşındayım 35 e az kaldı maşallah diyeyim bir tane dolgum var sadece o da nasıl becerdiysem sakız cignerken kırdım çürüğü vs yoktuÇok iyi yapmışın canım ben korkuyorum dişten ya o yüzden hep erteliyorum
Canım saçım saçın olsun diye bir kampanya var bayağıdir bende 19 ağustosta kestirdim bayağı saçımı ama yetmedi peruk olmaya kıvırcık da olunca aslında niyetlenmistim bayağı daKızlar size bişey sorucam bu sosyal medyada meleklerin abisini biliyomusunuz? Ay ben ordaki çocukları gördükçe içim parçalanıyo bir peruk saça ne kadar seviniyorlar ben saçlarımı kesip onlara göndermek istiyorum
Yaaa ne kadar boy istiyorlar acaba benim belime geliyo saçlarım canmCanım saçım saçın olsun diye bir kampanya var bayağıdir bende 19 ağustosta kestirdim bayağı saçımı ama yetmedi peruk olmaya kıvırcık da olunca aslında niyetlenmistim bayağı da
En az 30 cm gür boyasız ve sağlıklı istiyorlar, benim uçları çok kötü durumdaydı uçlardan kesince geriye yeterli saç kalmadıYaaa ne kadar boy istiyorlar acaba benim belime geliyo saçlarım canm
Bana yazdın canım ilgili kişiyi karıştırdın mıValla ben bi güzel paşa paşa verdim daha önce kaybım olduğu içinama sen uygun fiyatlı bi yer bul yaptır mutlaka ben çevremdeki herkese söylüyorum artık devlet hastahanesinde 2 kayıp yada kimyasal varsa yapıyorlarmış pıhtılaşma testini ama hamile her kadının bilmesi lazım mesela benim iğne kullanmam lazımmış gebelik boyunca yeni öğrendim testlerden sonra ama giden gitti malesef
Yaaa inşallah yeterli olur çünkü gür değil saçlarımEn az 30 cm gür boyasız ve sağlıklı istiyorlar, benim uçları çok kötü durumdaydı uçlardan kesince geriye yeterli saç kalmadı
Bana yazdı galiba kuzumBana yazdın canım ilgili kişiyi karıştırdın mıBende bir yılı geçti daha yaptırcam. Her ay yaptırayım diyorum bir türlü eşimle müsait olup gidemedik. Regl bittikten sonra mı yaptırılıyordu?
Özellikle kadınlar için saç çok önemli ya hastalık sebebiyle kayıplar olunca bir de onun stresini yaşıyorlar Allah kimselere yasatmasin bende çok niyetlendim olmadı bir dahakine daha sağlıklı uzatabilirsem niyetim var canımYaaa inşallah yeterli olur çünkü gür değil saçlarım
İnşallah kabul ederler canımÖzellikle kadınlar için saç çok önemli ya hastalık sebebiyle kayıplar olunca bir de onun stresini yaşıyorlar Allah kimselere yasatmasin bende çok niyetlendim olmadı bir dahakine daha sağlıklı uzatabilirsem niyetim var canım
Şaka yapiosun dimiSeni beklentiye sokmak gibi olmasın ama tablon ateş ediyor
Neden çekmedi diye çok düşündüm sonra benim de aklıma 16. Gündeki 36.8 lik artış geldi. Mesela yarının ateşine 36.6 giriyorum çizgi çekiyor ama 36.7 girdiğimde çekmiyor çizgiyiNeden hala çizgi çekmedi acaba? 16.günü discard eder misin çizgiyi hangi güne çekecek merak ettim
İstediğin zaman başlayabilirsin aşkımaşkım ateşe ne zaman başlanıyodu
Çok tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallahSat 20 eylül
Bat 18 eylül bugün 2 test yaptım biri erken gebelik testi diğeri hafta belirten bir test görselini atıyorum şimdi yorumlar mısınızgerçi ben sonuca vardım ama olsun paylaşmak istedim
Yine yükselişe geçecek zatenŞaka yapiosun dimiayy gercekten mi melisaa93 ya valla cok heyecanlandim simdi ben rakamlari begenmedigim icin tekrar tekrar olcuyorum acaba 0.1 lik bir artis daha olur mu diye hatta birakmak üzereydim vallahi. nasilsa test vakti yaklasti artik olursa olur olmazsa olmaz moduna girmistim ovulasyon sonrasi yukselerek gitmesi gerekmiyor mu ama? fnd_50 nın gecen ayki tablolarini inceledim epey yukselmis de gitmis
Discard ettiğinde çekti mi?Neden çekmedi diye çok düşündüm sonra benim de aklıma 16. Gündeki 36.8 lik artış geldi. Mesela yarının ateşine 36.6 giriyorum çizgi çekiyor ama 36.7 girdiğimde çekmiyor çizgiyi
Yerleşme düşüşü olabilir aşkım sürekli çok yüksek gitmesi önemli değil ben onun örneğini çok yaşadım. Sonra birden çakıldı benim tablolarŞaka yapiosun dimiayy gercekten mi melisaa93 ya valla cok heyecanlandim simdi ben rakamlari begenmedigim icin tekrar tekrar olcuyorum acaba 0.1 lik bir artis daha olur mu diye hatta birakmak üzereydim vallahi. nasilsa test vakti yaklasti artik olursa olur olmazsa olmaz moduna girmistim ovulasyon sonrasi yukselerek gitmesi gerekmiyor mu ama? fnd_50 nın gecen ayki tablolarini inceledim epey yukselmis de gitmis