- 3 Kasım 2022
- 1.079
- 569
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.581
Ayni durumdayiz bende korkuyorum test yapmaya ustelik yarin adet gunum kahvrengi pembe gibi akintim kesildiOndan önceki gün erken gebelik yapmıştım negatifti canım ya yine negatif çıkarsa çok üzülürüm
Bence bu hali doğru tablonun. 16.gün bozuyordu. Baksana sonrasında yükselişi çok güzel.17.gün yumurtlama akıntın var mıydı? Birde egg white seçenğini işaretlersen o güne çizgiyi kıpkırmızı çekecektirBak böyle oldu. Discardd ettim 16. Günü. Ama o günün ateşinden biraz şüpheliyim zaten. Gecesinde hastaydım biraz boğaz ağrım oldu iki gün. Ateşim ondan olmuş olabilir mi acaba demiştim ama testim de o zaman pikti silikleşti falan orda bir yumurtlama oluyor gibi oldu.
Çok teşekkür ederimÇok tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallahbu hangi test acaba? Hiç görmemiştim ben. Bir de gecikmeden önce test yapmış mıydın? Çok soru sordum
Yaa maşallahh iyi olmuş ama hamilelik öncesi halletmekHiç korkma canım ben 7 ayda bir giderim doktor senede 1 gelsem yeter dedi aslında 34 yaşındayım 35 e az kaldı maşallah diyeyim bir tane dolgum var sadece o da nasıl becerdiysem sakız cignerken kırdım çürüğü vs yoktu
Canım hayırlı olsunÇok teşekkür ederimGecikmeden önce test yapmadım . Çünkü bugün fark ettim gecikmemin olduğunu . Öğretmenim ve Okul açıldı yoğunluk koşuşturmaca telaş iş güç olunca aklımdan uçmuş gitmiş regl tarihim. Uygulama bildirim gönderdi regln bitmiş olmalı diye aa olmadım ki dedim bu test prodoctorun bi testi hafta bildiriyormuş bende t de 3 çizgi çıktı sanırım 3 haftalık demek
Cidden umut oldun bana kuzum cok sagolYine yükselişe geçecek zatenBu düşüş iyiye işaret İnşAllah beklediğimiz sonucu verir
Insallah kuzum olsun biseyler artik ya vallahi aylardir bekle bekleYerleşme düşüşü olabilir aşkım sürekli çok yüksek gitmesi önemli değil ben onun örneğini çok yaşadım. Sonra birden çakıldı benim tablolar
Teşekkür ederimCanım hayırlı olsunhangi test bu
Ay ben bulamadım testi o gorduyse vardır bak sakın gibi onu gözlerKız merviş görüyorum dedii çizgi ama bilemedim ikna olamıyorum
Ay inşallah yaaaa
Hiç bilmiyorum 3 gün önceki erken gebelik testi de negatif çıktı o yüzden cesaret edemiyorumAyni durumdayiz bende korkuyorum test yapmaya ustelik yarin adet gunum kahvrengi pembe gibi akintim kesildi
Pcos var diye gunde 1 kere kullanıyorum canım ondan heralde pazartesıye kadar kullan dedi. İnşallah5 gün kullandıysan tamam canım beş gün kullanılıyor. Pazartesiye kadar yumurtan 17 18mm olur çatlatma igneni yaparsın dahada gelişip 20 25mm ulaştıgında çatlar. Hadi bakim sonu bebişli olsun inşallah kuzum
Öyle dediyse kullan canım belki başka yumurtada yetişir arkadan 3 lenir inşallah hem çatlatma igneside çok güzel geliştirir bu ay seninde ayın olur inşallah vallahi inanın hamilelerin duası kabul olur diye hepinize dua ediyorum kuzumPcos var diye gunde 1 kere kullanıyorum canım ondan heralde pazartesıye kadar kullan dedi. İnşallah
Onu bana demistin kuzumbliiss İlk olacak derken benim başıma gelmiş olurmuş dün test yap 7.günde ilk öğrenen sen olursun belki demiştim
Ben hic test yapamdim sen yinede cesaret edip yapmissin ben bekliyorum yarini insallah yerlesme lekesidir kuzumHiç bilmiyorum 3 gün önceki erken gebelik testi de negatif çıktı o yüzden cesaret edemiyorum
İnşallah canım yaBen hic test yapamdim sen yinede cesaret edip yapmissin ben bekliyorum yarini insallah yerlesme lekesidir kuzum
Erken gebelik testlerine de pek guven olmuyorHiç bilmiyorum 3 gün önceki erken gebelik testi de negatif çıktı o yüzden cesaret edemiyorum
Çok tebrik ederim sağlıcakla inşallahÇok teşekkür ederimGecikmeden önce test yapmadım . Çünkü bugün fark ettim gecikmemin olduğunu . Öğretmenim ve Okul açıldı yoğunluk koşuşturmaca telaş iş güç olunca aklımdan uçmuş gitmiş regl tarihim. Uygulama bildirim gönderdi regln bitmiş olmalı diye aa olmadım ki dedim bu test prodoctorun bi testi hafta bildiriyormuş bende t de 3 çizgi çıktı sanırım 3 haftalık demek