💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bence bu hali doğru tablonun. 16.gün bozuyordu. Baksana sonrasında yükselişi çok güzel.17.gün yumurtlama akıntın var mıydı? Birde egg white seçenğini işaretlersen o güne çizgiyi kıpkırmızı çekecektir

Çok tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah bu hangi test acaba? Hiç görmemiştim ben. Bir de gecikmeden önce test yapmış mıydın? Çok soru sordum
Çok teşekkür ederim Gecikmeden önce test yapmadım . Çünkü bugün fark ettim gecikmemin olduğunu . Öğretmenim ve Okul açıldı yoğunluk koşuşturmaca telaş iş güç olunca aklımdan uçmuş gitmiş regl tarihim. Uygulama bildirim gönderdi regln bitmiş olmalı diye aa olmadım ki dedim bu test prodoctorun bi testi hafta bildiriyormuş bende t de 3 çizgi çıktı sanırım 3 haftalık demek

Yaa maşallahh iyi olmuş ama hamilelik öncesi halletmek

Canım hayırlı olsun hangi test bu

Pcos var diye gunde 1 kere kullanıyorum canım ondan heralde pazartesıye kadar kullan dedi. İnşallah

Pcos var diye gunde 1 kere kullanıyorum canım ondan heralde pazartesıye kadar kullan dedi. İnşallah
Öyle dediyse kullan canım belki başka yumurtada yetişir arkadan 3 lenir inşallah hem çatlatma igneside çok güzel geliştirir bu ay seninde ayın olur inşallah vallahi inanın hamilelerin duası kabul olur diye hepinize dua ediyorum kuzum

Çok tebrik ederim sağlıcakla inşallah bende çok yoğun çalışıyorum özel sektorde ama hiç aklımdan çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…