- 4 Aralık 2023
- 177
- 224
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.641
Ben de bugün gittim vajinal 2mm kese göründü. Pazar günü beta ölçmüştüm 281 di ama doktor vajinal ultrasonda kesryi görünce gerek yok betaya bakmaya ultrasonla takip ederiz artık dedi. Başta da henüz kesen gözükmez demişti acaba betam kaç oldu şimdi de merak ettim sizin kaçtı acaba 2mm kesede?Benim göründü de 2mm göründü değerim de baya hızlı yükselmiş ama kaç mm olmalıydı bilmiyorum
Regline kaç gün var kuzumGözümle görüyorum aslında ama günlerdir koyulaşma doğu için testin kendi çizgisi olabilir mi diye düşünüyorumoynatmaya az kaldı
Test freely
Ay hadi hayırlı haberler ver kuzum inşallahYaptim yine çıktı çizgi ama koyulaşma yok bence fotografini çekemedim hastaneye gidiyoruz şuan akşam üzeri atarım size
Maşallah ne kadar güzelKan sonucum çıktı 50.8
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahMaşallah ne kadar güzel
Amin canım inşallahAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah
28 kasımda çatlatma oldum, tahmini 15 aralık olması lazım reglimRegline kaç gün var kuzum
Kaset test yap yavrum yarın ilk idrarınla inşallah vardır28 kasımda çatlatma oldum, tahmini 15 aralık olması lazım reglim
İyice siliklesti ya yok galiba oluruna birakicam artıkAy hadi hayırlı haberler ver kuzum inşallah
Benim gözümde aynı geldi sankiİyice siliklesti ya yok galiba oluruna birakicam artık
Kuzum çok net görünüyor, hadi bebişine ve kendine daha fazla stres yükleme güzelce kanını ver ve bu güzel haberin tadını çıkarKızlar erken gebelik testi yaptım
Bilmiyorum biraz ara vericem test yapmaya olacak olur zaten kendimi strese sokmicam adet olana kadar beklicemBenim gözümde aynı geldi sanki
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar erken gebelik testi yaptım
Yaaa kopkoyu betan yüksek senin benceKızlar erken gebelik testi yaptım
Reglin ne zamandı bebeğim seninİyice siliklesti ya yok galiba oluruna birakicam artık
Hayal meyal görünüyor canım ama çok erkenmiş dahaSelam kızlar nasılsınız….
Test yaptım bat a 6 gün var ..her ay bir şeyler gördüğüm için umutlanamıyorum ..
Var gibi de yok gibi de, baya erken yapmışsın bekle bakalım biraz daha, inşallah vardırSelam kızlar nasılsınız….
Test yaptım bat a 6 gün var ..her ay bir şeyler gördüğüm için umutlanamıyorum ..
Normal 20 Aralık ama çatlatma iğnesi olduğum için en geç 18 de olurum diye tahmin ediyorumReglin ne zamandı bebeğim senin