- 5 Mart 2015
- 798
- 915
- 29
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.621
Ben de çatlamayı bilmiyorum yumurtlamadan saydımmm ay hadi hayırlı olsun iğne etkisi geçmiştir bence şimdiye çoktanBenimde iğneden sonra 11. Gün 8 çıktı ama tam ne zaman çatladı bilemiyorum
Maşallah canım hayırlısı ile artar inşallahKan sonucum çıktı 50.8
Nasıl iyi mi sizce ?Maşallah maşallah
Bilmiyorum yaKuzum acile git istersen
Teşekkür ederiiim.Maşallah canım hayırlısı ile artar inşallah
Erken gebelik mi yapayımBöyle koyulaşmıştı benim. Belki test bozuktur çünkü bazısı belli değerden sonra koyulaşıyor
Ya birkaç gün oluyordu ama beş gün hiç olmamıştıAllah Allah daha önce hiç böyle gecikme oluyor muydu ?
Yaa canım üzülme lütfen iki gün sonra tekararla benceMalesef bu ayda negatif
Ya bilmiyorum bugün hafif lekelenme oldu galiba regl geliyorKuşum aklım sende... Kan vermeyi düşünüyor musun?
Maşallah kuzum sağlıkla gelsin inşallah :) darısı isteyen herkeseeKan sonucum çıktı 50.8
Amin inşallah sadece değer normal yazıyo ona takıldımMaşallah kuzum sağlıkla gelsin inşallah :) darısı isteyen herkesee
Ne ilacı canım adını yazar mısın? Amh yükselmez diye biliyordumSenin için de canım benim doktorun ilaç başlattığı düşüklük için
Geç döllenme olabilir mi ki acabaaYa birkaç gün oluyordu ama beş gün hiç olmamıştı
Geç dollenmedir canım 50 çok iyi ben küçük kızımı 13 ile öğrenmiştimGeç döllenme olabilir mi ki acabaa
Senin kan sonucun ne çıktı canımYani evet koyulaşmamis gibi duruyor ama kuruyunca biraz daha belirginleşiyor belki de o yüzden koyulastigini anlamiyoruz
Dün 8 çıktı yarın tekrar vericemSenin kan sonucun ne çıktı canım
Takip ettim iğne etkisi geçti. Çok teşekkür ederimBen de çatlamayı bilmiyorum yumurtlamadan saydımmm ay hadi hayırlı olsun iğne etkisi geçmiştir bence şimdiye çoktan
Himm inşallah yükselir canımDün 8 çıktı yarın tekrar vericem
Kuzum hcg baktır önemli olan oradaki değerKızlar adete iki gün var sanki testlerim koyulaşmiyor ya