- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.585
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.661
Ne güzel canım benim darısı bizim de başımıza inşallahGeç dollenmedir canım 50 çok iyi ben küçük kızımı 13 ile öğrenmiştim
Anladım kuzum erken daha üzme kendini test yapma bekle dua et keşke hemen testini kıpkırmızı görsen ama olmuyor bazen inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebişineNormal 20 Aralık ama çatlatma iğnesi olduğum için en geç 18 de olurum diye tahmin ediyorum
İnşallah canım hayırlısı ile devam ederYaaa kopkoyu betan yüksek senin bence
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Aynen strese girme ben düne kadar yok diyordum Allah inşallah hepinize nasip etsinBilmiyorum biraz ara vericem test yapmaya olacak olur zaten kendimi strese sokmicam adet olana kadar beklicem
Çok sağol canım darısı başınızaKuzum çok net görünüyor, hadi bebişine ve kendine daha fazla stres yükleme güzelce kanını ver ve bu güzel haberin tadını çıkar
Girilmez kuzumKızlar bir şey sorucam hamileyken emara girilir mi bel ağrısı çekiyorum bir aydır randevu aldım cuma günü
Sakın öyle düşünme rabbimin hikmetleri büyük yaşın daha genç ne insanların kaç yaşında çocukları oluyor sakın ümitsizliğe kapılma sen gerekli tahlillerini yap sorun çıkmazsa onlarda rahim filmini çektir pahalı ama sağlıktan ötesi yok canım napalım bu uğurda dünya kadar masraf ettik rahim filmine göre bi tedavi yolu çizersin kendine herşeyin bir çözümü var çok şükür ama tanıdığın iyi bir doktora görün riske atmaKuzum doğumda uşakta yaşıyordum bi tane özel bi tane devlet hastanesi vardı kpntrollerimi özelde aynı dr a olduğum için doğumu da orda yaptım. Ama doğumdan sonra göbek deliğimin altı ile sezaryen kesisi arasında ki bölgede cıban cıktı sulu yara şeklinde ben doğum yaptım eve geldim duvarları yumrukluyodum canım acıyo diye göbeğim kıvrıldıkça deliriyodum. Doğum yaptığım hastaneye götürdü eşim beni geri gececeği yoktu çünkü hastane sezaryenle alakası olmadığını inkar ettiler eşim şikayet etti. Edince beni yatırdılar crp 29 a yükselmişti antibiyotik tedavisi aldım o çıban kurudu. Ama içten bi anormallik varfı da cilt üstüne cıban gibi yara gibi vurdu mu diye düşünüyorum.. Velhasıl kelam izmire taşındık oğlum bir yaşına girince tekrar denedik bi sene olmadı ikinci senesinde de akışa bıraktık artık bu yaz ortası dr a gitmeye başladım inofolic yumırta takibi yine sonuc vermedi. Eşimin testi normal geldi benim artık rahim filmi cekilmem gerekiyo. Yunurta takibi yapan dr sezaryenden kalma bi sorun olabilir bunuda rahim filmiyle görebilriiz dedi. Çünkü ilk gebeliğimde kprunmadığım ay hamile kalmıştım. Sezaryenden oluşan bi yan etki sebepsiz kısırlığa sebep olabiliyomuş. Kadın olarak üzülüyorum bende zorla girdim sezaryene 4 tane bel fıtığım var normal doğuramazdım yağmurdan kaçarken doluya tutuldum anlayacağın akışına bırakıyoruz dedik sağlık sorunu mu var onu bulup çözelim amacımız artık bebek isteme durumunu da geçtim Allah nasip etmiyor dedim oturdum yerime bebeğim ne diyim rabbim bilir
Olmuyor mu emarGirilmez kuzum
Yok kuzum olmuyorOlmuyor mu emar
İnşallah canım Allah razı olsun inşallah güzel haberler veririm sizeAnladım kuzum erken daha üzme kendini test yapma bekle dua et keşke hemen testini kıpkırmızı görsen ama olmuyor bazen inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebişine
Amin biraz salicam aynen bana da böyle güzel haberler veririm inşallahAynen strese girme ben düne kadar yok diyordum Allah inşallah hepinize nasip etsin
Bel ağrısı yaşıyorjm ya bir aydır randevu aldım dedim gideyim fizik bölümüne artık idare edicem bir çözüm bulucamYok kuzum olmuyor
Sen git gene doktoruna canım bakalım ne dicekBel ağrısı yaşıyorjm ya bir aydır randevu aldım dedim gideyim fizik bölümüne artık idare edicem bir çözüm bulucam
Kuzucum iyiyim sukur ben. Bebis de insallah iyidir haftaya kontrolumuz var bakalim o zaman gorecegim kendisini
Kuzucum iyiyim sukur ben. Bebis de insallah iyidir haftaya kontrolumuz var bakalim o zaman gorecegim kendisini
Senin insallah gec dollenme olmustur canim.guzel bir poztif gorursun bisey yaptin mi bu ay? Yumurta takibi falan? Kendin mi denedin?
Sanmıyorum canım lekelenme başladı yarın büyük ihtimalle tam sökülürGeç döllenme olabilir mi ki acabaa