-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.601
Malesef bu ayda negatifAkıntıların arasında uzun bir zaman yok bence iki ker yumurtlama olmamıştır eğer tahmini 2 aralıksa yarın varsa çıkar canım. Sabah ilk idrarla dene bence yapınca burayada at bakalım
Kuşum aklım sende... Kan vermeyi düşünüyor musun?Bence iyi yapiyorsun basarabilirsem bende buralardan uzak durmak istiyorum bir muddet. Hayir olmadim gecikmenin 5.gunu bugun testler nego beklemedeyim
Kuzum bence en büyük fark adet günü oluyor ben kızlardan hep bunu gördüm. İstersen direkt kan ver canın sıkılmasınKızlar adete iki gün var sanki testlerim koyulaşmiyor ya
Gözümle görüyorum aslında ama günlerdir koyulaşma doğu için testin kendi çizgisi olabilir mi diye düşünüyorumYerini bildiğimden beynim çizgi uydurmuyordur inşallah bir görüyorum bir görmüyorum
Önceki testler kuruduğu için biraz daha koyu gözüküyor olabilir. Sağlıkla gelsin bebişiniz inşallahKızlar adete iki gün var sanki testlerim koyulaşmiyor ya
Yaptim yine çıktı çizgi ama koyulaşma yok bence fotografini çekemedim hastaneye gidiyoruz şuan akşam üzeri atarım sizeCanım yaptın mı test merak ediyorum senin sonucunu
Yani evet koyulaşmamis gibi duruyor ama kuruyunca biraz daha belirginleşiyor belki de o yüzden koyulastigini anlamiyoruzKızlar adete iki gün var sanki testlerim koyulaşmiyor ya
Şimdiki haliYani evet koyulaşmamis gibi duruyor ama kuruyunca biraz daha belirginleşiyor belki de o yüzden koyulastigini anlamiyoruz
Kan nasıl verebilirim ki acildemi veriliyorKuzum bence en büyük fark adet günü oluyor ben kızlardan hep bunu gördüm. İstersen direkt kan ver canın sıkılmasın
Bugünkü testin köyü olması lazım degilmi adete iki gün varÖnceki testler kuruduğu için biraz daha koyu gözüküyor olabilir. Sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah
Ben iğne yapmamıştım çatlama için ama yumurtlamadan sonraki 10. Gün 7 çıkmıştıKizlar sonucum 8.35 çıkmış iğnenin 11. Günü
7 ile öğrenen bı arkadaşımız vardı onun kaçıncı gün 7 çıkmıştı acaba
Böyle koyulaşmıştı benim. Belki test bozuktur çünkü bazısı belli değerden sonra koyulaşıyorŞimdiki hali
OksaparBende aynen öyle düşünüyorum bir de böyle deniyim diyorum okspr mi kullaniyorsun enox mu
Bı kan ver istersen ya acile git ya da sağlık ocaginsŞimdiki hali
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Az önce predictor erken gebelik aldım en iyisi o bildiğim kadarıyla onda da ince bi çizgi çıktı kan verdim hemeninşallah pozitif çıkar kan da. Ama iki testte de silik çıkması umutlandırdı beni özellikle predictor geçen aylarda hep tek çizgiydi
Benimde iğneden sonra 11. Gün 8 çıktı ama tam ne zaman çatladı bilemiyorumBen iğne yapmamıştım çatlama için ama yumurtlamadan sonraki 10. Gün 7 çıkmıştı
Kuzum acile git istersenKan nasıl verebilirim ki acildemi veriliyor
Ay hadi inşallahÇok şükür canım çok sevindim hiç bir şey olmaz allahın izniyle 2 katından fazla arttıgı zaman genelde bebek saglıklı oluyor belkide ikizdir
Kan sonucum çıktı 50.8Yaz canım unutma heyecanla bekliyoruz