- 20 Aralık 2022
- 4.238
- 1.690
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.521
Yaz canım unutma heyecanla bekliyoruzHeyecanla bekliyoruz. Çıksın yazıcam buraya
Kan verdim 8.35 çıktı canımBence var canım yaaaa ne zaman kan vereceksin
Canım çok teşekkür ederimBuyur canım bunu her gün 00:00dan sonra 11 kere yada 110 kere okuyabilirsin birde hacet namazıyla tevessül duasını okumuştum
Yani muallak bi sayı gerçekten artabilir, trstin varsa yarın sabah da yapar mısın ?Evet 2 cikti
Devlet hast. Bana da oyle demislerdi kadin doguma gittim dahiliye git dedi dahiliyeye gittim kadin dogum bakar biz sadece kana bakalim dedi top gibi ordan oraya yaptiramadim gonderdiler beni. Bidaha da gitmedim.Kızlar kadın doğuma gittim devlet hastanesi amh değerime baktırmak istiyorum dedim dahiliyeye giriyor o dediler öyle mi
Yavrum naptınValla öyle artık 10 dakika bekliycem net çizgi yoksa direk atıcam yoksa böyle olmıycak deliricem yavaştan
Aynı hayatım değişen bir şey yok senden naberYavrum naptın
Kız neden test yapmıyorsun ay kaç gün oldu hadiiii ama güzel haberi verAynı hayatım değişen bir şey yok senden naber
Pek umudum yok ama inşallah canımSağlıkla artsın kuzum inşallah
Aaa neden umudun yok bak pozitif işte.Pek umudum yok ama inşallah canım
Sürekli kimyasal yaşadığımda dolayı canısı insallah bu sefer sagliklidirAaa neden umudun yok bak pozitif işte.
Valla canım bende iki defa kürtaj oldum bir yanım çok korkuyor kendime moral veriyorum Ağustos anne grubuna katıldım ondan sonra bu herkesin mesajı.altinda.kac haftalık olduğu yazıyor ya çok özendim bende yaptım kendime moral vermek için benimde şuna kimse bilmiyor iki ay soylemicem kendi kendime moral veriyorum dua edelim inşallah sağlıklı olsunlarSürekli kimyasal yaşadığımda dolayı canısı insallah bu sefer sagliklidir
Dün yaptım negooooKız neden test yapmıyorsun ay kaç gün oldu hadiiii ama güzel haberi ver
Yaaa inşallah bitanem
brrr kuzum bu ayın son bat lar bizde bomba gibi kapatırmıyız sence
Ovulasyon yaptın mı kuzum bende dün pik bugün çatladım artıkYaaa inşallah bitanembugün döngümün 17.günü ama hala yumurtlama göremedim yine de bi umut bekliyorummm
Aaa süperrr hadi ilk güzel haber senden gelsinOvulasyon yaptın mı kuzum bende dün pik bugün çatladım artık