- 9 Mart 2022
- 8.249
- 6.275
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.501
Farklı farklı olabiliyor canım fark etmez hepsi aynıAaaa benim okuduğum bu değil ama
Evet 2 ciktiCanımm çıktı mı sonucunn ?
Gebelikle adet Belirtileri aynı canın umudunu kaybetmeİnşallah öyledir hafif adet sancım da var pek umutlu değilim
2 çıktıSonuç ne zaman çıkıcakkk
Hayırlısı olsun bakalım beklemekten başka çarem yokGebelikle adet Belirtileri aynı canın umudunu kaybetme
Aaa tamam o zaman canımFarklı farklı olabiliyor canım fark etmez hepsi aynı
Canım sen kan verdinmiBenim yarın bat kiii ilk idrar olmamasına rağmen kaset testim baya belirgin çıktı. Yarın vericem hemen kanı
Yoo canım sallamışlar resmen gayet te kadın doğumun alanı.Ben kadın doğumda yaptırdım devlette..Bu doktorlar bir gün de şaşırtmasın ya başlarından sallamak için demedikleri yalan yok.Kızlar kadın doğuma gittim devlet hastanesi amh değerime baktırmak istiyorum dedim dahiliyeye giriyor o dediler öyle mi
Ultrasona ve kana yolladı betama falan bakacakmış sonra diğer işlemler dedi asistanı zaten ay gıcık oldum betama ne bakıyon hamile değilim ki diyecektimYoo canım sallamışlar resmen gayet te kadın doğumun alanı.Ben kadın doğumda yaptırdım devlette..Bu doktorlar bir gün de şaşırtmasın ya başlarından sallamak için demedikleri yalan yok.
Herşey için ben teşekkür ederim kuzum rabbım tez vakitte herkese güzel haberler almayı nasip etsinGünaydın canlar
Benim kırmızılar bir günlük gecikmeyle geldi. 2023 böylece bitti bizim için. Sağlık olsun. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Bebek bekleyenler de sağlıkla kucağına alsın inşallah
Bu topic i açarak bizi birbirimize yol arkadaşı yapanZumruduanka96 ya teşekkür ederim Belki başka topiclerde yine görüşürüz. Kalın sağlıcakla
Çok şükür canım çok sevindim hiç bir şey olmaz allahın izniyle 2 katından fazla arttıgı zaman genelde bebek saglıklı oluyor belkide ikizdirEvet çok şükür ama inşallah güzel ilerler çok hızlı yükseliyor bu sefer de 5.5 kat artmış bişi olmaz inşallah
Bence var canım yaaaa ne zaman kan vereceksinKizlar günaydın iğneden sonra 11. Günüm tekli olanı bu sabah yaptımmelegim can @simurgggg etiketlere baktığınız için sizi etiketledimEki Görüntüle 3350423 Eki Görüntüle 3350422 Eki Görüntüle 3350421
Verdim canım akşam yada sabah çıkar dediler. Yoğunluk varmış. BekliyorumCanım sen kan verdinmi
Acildemi verdin canım sağlık ocağındami sağlık ocağı sabah çıkar hadi hayırlısı inşallahVerdim canım akşam yada sabah çıkar dediler. Yoğunluk varmış. Bekliyorum
Sağlık ocağında verdim. Her kan sonucum akşam 9 gibi sisteme yükleniyor normalde ama Şuan bekliyorum ya sabaha kalır kesinAcildemi verdin canım sağlık ocağındami sağlık ocağı sabah çıkar hadi hayırlısı inşallah
Canım benim o ay gebelik oluşmadı testler yanılttı beni maalesef
Anladım canım hakkında hayırlısı olsunCanım benim o ay gebelik oluşmadı testler yanılttı beni maalesef
Senin için de canım benim doktorun ilaç başlattığı düşüklük içinAnladım canım hakkında hayırlısı olsunbende Amh düşüklüğü var ve doğal şeylerle birşey yapmaya başladım
Evet sağlık ocağı benimki dörtte bakmışlar yuklememislerdi sabah öğrendim o yüzdenSağlık ocağında verdim. Her kan sonucum akşam 9 gibi sisteme yükleniyor normalde ama Şuan bekliyorum ya sabaha kalır kesin
Heyecanla bekliyoruz. Çıksın yazıcam burayaEvet sağlık ocağı benimki dörtte bakmışlar yuklememislerdi sabah öğrendim o yüzden